Tak to bude průser. :-D
Já myslím, že z toho stejně nakonec nic nebude :D
Doufám, že to nedopadne. I misfits byly po třetí sérii celkem průšvih!
no jenom to néé :D kdyby aspoň ne zrovna freeform, nezaměřují se tak náhodou hlavně na teen tvorbu?
Freeform? Tak to mě rozesmálo.
ragelly napsal(a):
Já myslím, že z toho stejně nakonec nic nebude :D
Nebo bude a dopadne to jako američtí Skins od MTV. :-D
Souhlas,průser na entou.
Hodně nepovedený nápad :-(
Ale ne *facepalm* ... U kolika britskejch sitcomů už to Američani zkoušeli?
Pokud ten reboot nahodou vznikne, tak z toho bude pruser na entou.
Já myslela, že apríla už bylo.
lukascoolarik napsal(a):
Nebo bude a dopadne to jako američtí Skins od MTV. :-D
Přesně to jsem chtěla napsat, že to bude maximálně parodie jako Skins US. :D
Zřejmě jsou američani názoru, že nepo**ali už dost britskejch seriálů. A tim spíš u těchle seriálů, kde je důležitá část to, co pochopitelně neprojde (jako u tady už zmíněných Skins) jejich cenzurou. Ach jo...
Klasika - amíci chtějí vlastní verzi britského seriálu. Kolikrát už to tu bylo? snad z toho sejde i tentokrát...
Když jsem to viděl ráno v nadpise u zahraniční stránky a spojené se stanicí Freeform, říkal jsem si jen "Heh, to se jmenuje jako ta britská konina." (Don't get me wrong, 1.-3. série byly super!) Dokud jsem článek nerozklikl, vůbec mě prostě ani nenapadlo, že se to bude reboot britský Misfits.
Nedávám tomu šanci, ale pro amerického diváka, který nikdy o takovém seriálu neslyšel a nemá naprosto ponětí o tom, co se někde za mořem vysílá, to bude možná zajímavé sledovat. To jen my tady budeme nadávat WTF.. Už teď mi je jasné, že to bude lite verze af, že tam bude milostný trojúhelník a nakonec happyend. :)
To snad ne, já myslela, že od toho nápadu už sešlo, že se o to pokoušet nebudou a ono ne :D :D
Jen aby to nedopadlo jako H.e.r.o
A ja že je prvý apríl :-D
vždycky když amici okopírují seriál od britů tak to neskončí dobře.