Haha, tady jsme se zase sekly jako s The Catch :D
Gabik.029 napsal(a):
Haha, tady jsme se zase sekly jako s The Catch :D
Nevadí, ta nedostupnost stejně všechny odradí :D
ragelly napsal(a):
Nevadí, ta nedostupnost stejně všechny odradí :D
Nebo je naopak navnadí ty rozdílný názory :D
Navnadila;)
Chci vidět. :)
Také chci vidět :)
Vábení zafungovalo, mrknu ráda :-)
Pustila jsem si trailer a říkám si - jé, tu holku znám z Blindspot - ale když jsem se na stránce seriálu dívala na obsazení a klikla na ni, Blindspot ani nic jiného se neukázalo. Herečka je tu uvedená dvakrát - jednou jako T.K.Dunn (správný odkaz zde v článku) a jednou s chybějícím N jako T.K.Dun (obsazení seriálu).
Radšej nie, lebo začnem rozmýšľať nad tým, že by som to tak skúsil aj ja :D
Nira napsal(a):
Vábení zafungovalo, mrknu ráda :-)
Pustila jsem si trailer a říkám si - jé, tu holku znám z Blindspot - ale když jsem se na stránce seriálu dívala na obsazení a klikla na ni, Blindspot ani nic jiného se neukázalo. Herečka je tu uvedená dvakrát - jednou jako T.K.Dunn (správný odkaz zde v článku) a jednou s chybějícím N jako T.K.Dun (obsazení seriálu).
Už je to opraveno, díky za upozornění :)
ragelly napsal(a):
Už je to opraveno, díky za upozornění :)
:-)
You Me Her si mě po třech epizodách naprosto získal, takže tomuto musím "chtě nechtě" dát šanci také :D
Tak po třech dílech se vměstnám někam mezi vás holky. U mě zatím za 60 %. Bohužel s každým dalším dílem je to o něco slabší a ten kamarád mi vážně začíná lézt na nervy. Nebýt ultrasympatického hlavního hrdiny, nedokoukám ani první řadu...
Dokoukáno, nakonec vysoké hodnocení po pilotu snižuju "jen" na 60. Příjemná romantická komedie s dosti otravnými postavami, ale relativně to funguje. Spíše mě štvaly ty rádoby náhody, kdy hrdinové byli doslova hned vedle sebe, ale každý se díval jinam a prostě se neviděli celou dobu až do konce, což bylo hodně otravné. Vyzdvihnout musím hudbu, která se k seriálu výborně hodila. Určitě to ale není nic, kde by mi bylo líto zrušení po první sérii.
Závěr:
Takhle nabité finále jsem dlouho neviděla. V podstatě celý poslední díl se odehrává v rámci několika málo minut a pořád se něco děje. Cooper a Natalie se konečně znovu setkají, stráví spolu večer i noc procházkou a povídáním si a Cooper ji ráno pozve domů na domácí palačinky. V bytě však nikdy nezůstanou sami, pořád je někdo vyrušuje - nejlepší kamarád nemůže najít svou asistentku a žádá Coopera o pomoc, hrdinova sekretářka k němu přijde se skoro snoubencem na soukromou terapii, protože neví, jestli říct ano na žádost k sňatku, a v neposlední řadě také sousedka začne rodit. Cooper a Natalie se políbí a všichni aktéři včetně nalezené asistentky sledují narození mimča v Cooperově ložnici.