Miluju Bones, takže každá takováto zpráva je pro mě radost.
doufam v zajimave zakonceni, nejak jsem cestou mela pocit, ze to obcas uz nedavam ...
Som rada že ukončenie bude v podaní celej poslednej série, predsa len bones tu bol s nami pekných pár rôčkov a myslím že si to zaslúži a tá rada nech si pozrú znovu prvú sériu si myslím je veľmi dobrá, posledným sériám už dochádzal dych a ak si vezmú niečo z prvých, celé ukončenie by mohlo byť príjemné, zaujímavé a so cťou. :)
Ráda slyším zprávy, že dělají vše pro to, aby seriál byl ukončen správně. Bones mi bude chybět, i když je čas, aby to skončilo.
Nový nádech by to rozhodně chtělo,Bones miluji,ale už se začínám trochu nudit.
To je dobře, reálný a správný zakončení to chce.
Navíc jsem ráda, že má David tak dobrý nápady :)
Důstojné zakončení si určitě Bones zaslouží.
Tak snad už to bude opravdu ta poslední série, aby to nedopadlo jako posledních pár let, kdy se z poslední série stala vždy "předposlední". To jejich natahování mě už nebaví, měli to zaříznou někde u 8. série, případně u 10. aby měli pěkný kulatý číslo. Tak snad to aspoň bude stát za to, poslední série jsou hrozná nuda a dost mi zprotivili pár postav.
Mik napsal(a):
Tak snad už to bude opravdu ta poslední série, aby to nedopadlo jako posledních pár let, kdy se z poslední série stala vždy "předposlední". To jejich natahování mě už nebaví, měli to zaříznou někde u 8. série, případně u 10. aby měli pěkný kulatý číslo. Tak snad to aspoň bude stát za to, poslední série jsou hrozná nuda a dost mi zprotivili pár postav.
Potvrdili to, takže určitě.