Diskuze k článku The Good Wife přivítá ve finále opět Willa
Lucig
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
16. 4. 2016 / 10:07:07 (před 8 roky)
off

:) Dodnes si pamatuju ty emoce, když ho zastřelili. I když jsem seriál viděla zpětně, neměla jsem tušení, co přijde. Chvíli jsem ten (autory zamýšlený) šok rozdýchávala. :) Po pár dalších dílech už jsem ale ztratila zájem, přišlo mi, že s tím koncem jejich vztahu to hodně ztratilo.
Dáte někdo vědět, jestli má smysl to dokoukávat?

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
16. 4. 2016 / 10:24:44 (před 8 roky)
off

Skvělé! Udělali (by) mi tím radost.

Lucig napsal(a):

:) Dodnes si pamatuju ty emoce, když ho zastřelili. I když jsem seriál viděla zpětně, neměla jsem tušení, co přijde. Chvíli jsem ten (autory zamýšlený) šok rozdýchávala. :) Po pár dalších dílech už jsem ale ztratila zájem, přišlo mi, že s tím koncem jejich vztahu to hodně ztratilo.
Dáte někdo vědět, jestli má smysl to dokoukávat?

Záleží na tom, co od toho čekáš :)
Zbytek páté řady je bez Willa divný, ale pořád ještě to jde. Chvíli prostě trvá si zvyknout. Jejich vztah s Alicií byl jedním hnacích motorů seriálu, o tom není pochyb. Nová "hlavní" mužská postava je sice fajn, a osobně se mi líbila i jejich interakce s A., ale Willa nešlo nahradit.
První polovina šesté série je slabá, nudná, bez jiskry. Ve druhé polovině se to hodně zvedne a zase mě to velmi bavilo. Zklamání bylo trestuhodné nevyužití Finna Polmara.
Sedmá série - začátek fajn, pak střídavě oblačno. Přibyly tři nové vedlejší postavy, které baví. Eli dostal zaslouženě zase trochu víc prostoru. Evidentně se poučili z chyb z předchozí řady a ohlasů na ně. V rámci celého seriálu řadím S7 zatím do (lehkého) nadprůměru.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 4. 2016 / 10:46:02 (před 8 roky)
off

Jeho smrt jsem dlouho rozdýchávala.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
16. 4. 2016 / 11:58:44 (před 8 roky)
off

Willa jsem měla moc ráda, chybí tam. Budu ráda, když se tam ještě objeví. Bez něj by to nebylo správné zakončení. :)

Lucig
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
16. 4. 2016 / 19:37:30 (před 8 roky)
off
Nevada napsal(a):

Skvělé! Udělali (by) mi tím radost.

Záleží na tom, co od toho čekáš :)
Zbytek páté řady je bez Willa divný, ale pořád ještě to jde. Chvíli prostě trvá si zvyknout. Jejich vztah s Alicií byl jedním hnacích motorů seriálu, o tom není pochyb. Nová "hlavní" mužská postava je sice fajn, a osobně se mi líbila i jejich interakce s A., ale Willa nešlo nahradit.
První polovina šesté série je slabá, nudná, bez jiskry. Ve druhé polovině se to hodně zvedne a zase mě to velmi bavilo. Zklamání bylo trestuhodné nevyužití Finna Polmara.
Sedmá série - začátek fajn, pak střídavě oblačno. Přibyly tři nové vedlejší postavy, které baví. Eli dostal zaslouženě zase trochu víc prostoru. Evidentně se poučili z chyb z předchozí řady a ohlasů na ně. V rámci celého seriálu řadím S7 zatím do (lehkého) nadprůměru.

Děkuju za skvělý přehled, už do toho vlaku teda asi nenaskočím :) Souhlasím, že u postavy Finna byla bezradnost autorů evidentní a velká škoda.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
16. 4. 2016 / 19:39:51 (před 8 roky)
off

Jeden ze seriálů, na který se neskutečně těším! Doufám, že finále nezklame a já si ho někdy v budoucnu vychutnám pořádně se všemi emocemi od začátku do konce :)