Diskuze k článku Piloty v sezóně 2012/13 (ABC)
Delltar
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
18. 2. 2012 / 10:31:12 (před 12 roky)
off

Jsem zvědav co nakonec projde, nevypadá to na nic extra převratného, ale člověk nikdy neví :)

BTW: Možná jsem rejpal, ale nic jako "potencionální" neexistuje, jelikož neexistuje žádný potencionál, pouze potenciál a tudíž "potenciální", viz perex článku. :)

Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 2. 2012 / 10:33:23 (před 12 roky)
off

pravda, nic extra převratného tam není, ale last resort a zero hour vypadá poměrně zajímavě.. docela jsem zvědavá i na The Smart One a Only Fools and Horses..

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
18. 2. 2012 / 10:38:52 (před 12 roky)
off

Výber tu je,no neviem...som zvedavý na Emmericha ako to spravý

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
18. 2. 2012 / 10:40:16 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

pravda, nic extra převratného tam není, ale last resort a zero hour vypadá poměrně zajímavě.. docela jsem zvědavá i na The Smart One a Only Fools and Horses..

Přesně moje slova. A i vyběr.

Last Resort, protože věřím tvůrčímu teamu, Zero Hour, protože zní trochu jinak než ty ostatní tuctovky. Smart One kvůli Portii de Ross a Only Fools and Horses by mohla být možná nějaká vtipná variace na Podfukáře...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
18. 2. 2012 / 10:45:41 (před 12 roky)
off

Taky mě zaujal Last resort a The Smart one s Only fools and horses. Myslím, že ani Gotham by nemusel být špatný. No...uvidíme, co projde, či neprojde.

Bored now...
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
18. 2. 2012 / 11:01:12 (před 12 roky)
off

Popravdě, ani jedna z těchhle věcí mě ani trochu nezaujala. Prostě jedna TV natočí 20 různých pilotů sicomů a vybere ten nejúspěšnější. Tohle dokáže udělat každej i podprůměrnej člověk. Zatím to vypadá, že ABC je u mě bez bodu.

Aby tě sežral velkej pes!
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 2. 2012 / 11:06:43 (před 12 roky)
off

z comedy žánru mě nezaujalo vůbec nic, jediný co by mohlo být trochu zajimvý podle popisky mi přinde Penoza, ale jen doufám že hlvní hrdinka nebude jen otravně moralizovta a raději se přiblíží hrdinky s weeds

Ajam
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 2. 2012 / 11:15:06 (před 12 roky)
on

Mě teda zaujaly Devious Maids. Jelikož to je od Marca Cherryho, tak očekávám Zoufalky nižší třídy, navíc začíná od začátku, takže nebude vařit z vody :)

Ale jinak počkám na trailery a až podle toho se rozhodnu.

Fruiko
18. 2. 2012 / 11:19:08 (před 12 roky)
off
Ajam napsal(a):

z comedy žánru mě nezaujalo vůbec nic, jediný co by mohlo být trochu zajimvý podle popisky mi přinde Penoza, ale jen doufám že hlvní hrdinka nebude jen otravně moralizovta a raději se přiblíží hrdinky s weeds

IMHO bude o dost vážnější spíš bych to viděl na něco jako Sopranos...

Fruiko
18. 2. 2012 / 11:20:01 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mě teda zaujaly Devious Maids. Jelikož to je od Marca Cherryho, tak očekávám Zoufalky nižší třídy, navíc začíná od začátku, takže nebude vařit z vody :)

Ale jinak počkám na trailery a až podle toho se rozhodnu.

Se bojím, že to bude moc holčičí - taková ošklivka Betty (neříkám, že je špatná, ale rozhodně ne pro mě a to Zoufalky zvládnu ještě).

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
18. 2. 2012 / 11:34:44 (před 12 roky)
off

zdá se to jenom mně, nebo půlka těch seriálů je to samé s maličkou obměnou? ale tak třeba ten s judy greer bych zkusila. s mad love by uspěli, kdyby hlavní byla ona s tím svým protějškem a ne biggs a ta blondýna, jejíž jméno mi teď vypadlo, protože greer je v tomhle fakt dobrá.

ragelly
18. 2. 2012 / 12:01:51 (před 12 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Se bojím, že to bude moc holčičí - taková ošklivka Betty (neříkám, že je špatná, ale rozhodně ne pro mě a to Zoufalky zvládnu ještě).

To se teď těžko odhaduje, když je jen 'suchý' popis. Pilot většinou taky nic moc neřekne, takže si počkám na první tři čtyři díly, jestli teda budou, ale myslím že jo.
Ale teda nevadilo by mi, kdyby to bylo jako /americká/ Betty, to byl seriál pro mě :) Jen si to takto nedokážu představit, protože Maids budou drama. Betty byla 100% komedie, k tomu se ta přehnanost a barevnost vyloženě hodila :)

Fruiko
18. 2. 2012 / 12:04:27 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

zdá se to jenom mně, nebo půlka těch seriálů je to samé s maličkou obměnou? ale tak třeba ten s judy greer bych zkusila. s mad love by uspěli, kdyby hlavní byla ona s tím svým protějškem a ne biggs a ta blondýna, jejíž jméno mi teď vypadlo, protože greer je v tomhle fakt dobrá.

Tam to zabil Tyler Labine. Kde se ukáže, sto let tráva neroste... A to ho mám celkem rád, jen má nějak smůlu na seriály... Nebo je fakt prokletej...

ragelly
18. 2. 2012 / 12:05:20 (před 12 roky)
on
ševča napsal(a):

ale tak třeba ten s judy greer bych zkusila. s mad love by uspěli, kdyby hlavní byla ona s tím svým protějškem a ne biggs a ta blondýna, jejíž jméno mi teď vypadlo, protože greer je v tomhle fakt dobrá.

Souhlas, Judy s Taylorem byli super. Sarah Chalke :o) to nesedělo tolik jako Scrubs. A Biggse jsem nemusela nikdy. Jestli bude Judy tady taky taková trošku sarkastická, tak to bude dobrý.

ragelly
18. 2. 2012 / 12:06:57 (před 12 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Tam to zabil Tyler Labine. Kde se ukáže, sto let tráva neroste... A to ho mám celkem rád, jen má nějak smůlu na seriály... Nebo je fakt prokletej...

Taky jsem si všimla :D Ale tak Reaper vydržel.. celé dvě série :D Ale přitom mě fakt ve všem hrozně baví, nechápu :)

Fruiko
18. 2. 2012 / 12:09:38 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Taky jsem si všimla :D Ale tak Reaper vydržel.. celé dvě série :D Ale přitom mě fakt ve všem hrozně baví, nechápu :)

To byla jen série a půl. :-P Tenhle rok zatím nikde není, tak nemůžu moji teorii o prokletí potvrdit. :D

ragelly
18. 2. 2012 / 12:11:51 (před 12 roky)
on
Fruiko napsal(a):

To byla jen série a půl. :-P Tenhle rok zatím nikde není, tak nemůžu moji teorii o prokletí potvrdit. :D

No, tak myslím, že Invasion, Reaper, Sons of Tucson a Mad Love k potvrzení docela stačí :D
(výčet z hlavy, možná jsem na něco zapomněla :) )

Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 2. 2012 / 12:17:55 (před 12 roky)
off

se s nima snad roztrhl pytel...

Fruiko
18. 2. 2012 / 12:25:37 (před 12 roky)
off
Hurvi napsal(a):

se s nima snad roztrhl pytel...

Tak ono to je lehčí sci-fi/fantasy/mysteriózní...

Fruiko
18. 2. 2012 / 13:42:56 (před 12 roky)
off
4dd4 napsal(a):

Upřímně nic moc, kromě hrubky v prvním příspěvku (neberte to jako kritiku, jen postřeh ;)) mě zaujal maximálně nový projekt Shondy, popřípadě Kráska a zvíře.

Za boha ji nevidím, nějaká konkrétnější nápověda?

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 2. 2012 / 13:44:48
Martin Bek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
18. 2. 2012 / 13:55:01 (před 12 roky)
off

Jen lehce poupravím pro přesnost:
Single camera: Tato technologie se jmenuje Záběrová, jelikož se točí po záběrech na jednu (ale i více! Dnes téměř pravidlem) kamer. Od druhé zmiňované se liší zejména tím, že se stříhá post-produkčně, neboli off-line. Výhodou je onen filmovější look, jelikož lze bez problému používat digitální filmové kamery. Nevýhodou je mnohem vyšší výrobní cena, jelikož se velice prodlužuje natáčení a zejména post-produkce.

Multi-camera: Tato technolgie se jmenuje Sekvenční, jelikož se jede po celých sekvencích, zpravidla na více kamer (většinou nejméně 3) a stříhá se tzv. On-line, to znamená přímo na place - "naživo" (stejně jako u živých přenosů). Post-produkčně se jen nasázejí jednotlivé sekvence za sebe a doladí se zvuk (hudba apod.). Výhodou této technologie je cena, jelikož se výrazně zkracuje doba natáčení a post-produkce.

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
18. 2. 2012 / 14:27:54 (před 12 roky)
off

Vždycky se na tenhle přehled těším, takže děkuju :)

Výběr nic moc, možná Gotham a The Smart One, ale nijak nadšená z toho zrovna nejsem. Rozhodně vím, že nebudu koukat ani na jednu soap operu :D

What's meant to be, eventually will be.
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 2. 2012 / 14:28:06
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
18. 2. 2012 / 14:28:32 (před 12 roky)
off

Podle popisů bych asi okusila jen Last Resort. Ale člověk nikdy nevím, až budou nějaké trailery a člověk se pokochá prvními záběry, názor se může ještě tisíckrát změnit. Tak či tak, ABC zpravidla slabé věci nemá, takže myslím, že se v tom určitě něco najde :)))

Fruiko
18. 2. 2012 / 15:03:34 (před 12 roky)
off
Martin Bek napsal(a):

Jen lehce poupravím pro přesnost:
Single camera: Tato technologie se jmenuje Záběrová, jelikož se točí po záběrech na jednu (ale i více! Dnes téměř pravidlem) kamer. Od druhé zmiňované se liší zejména tím, že se stříhá post-produkčně, neboli off-line. Výhodou je onen filmovější look, jelikož lze bez problému používat digitální filmové kamery. Nevýhodou je mnohem vyšší výrobní cena, jelikož se velice prodlužuje natáčení a zejména post-produkce.

Multi-camera: Tato technolgie se jmenuje Sekvenční, jelikož se jede po celých sekvencích, zpravidla na více kamer (většinou nejméně 3) a stříhá se tzv. On-line, to znamená přímo na place - "naživo" (stejně jako u živých přenosů). Post-produkčně se jen nasázejí jednotlivé sekvence za sebe a doladí se zvuk (hudba apod.). Výhodou této technologie je cena, jelikož se výrazně zkracuje doba natáčení a post-produkce.

Děkujeme za upřesnění.

matys45
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 2. 2012 / 15:04:01 (před 12 roky)
off

Od ABC jsem toho moc nečekal, ta zkratka pro mě vždy znamenala Zoufalky, Chirurgové a Castle, ale v poslední době nic moc :/ buhůžel ani tento přehled mě teda nějak nepotěšil... Tak snad FOX a CBS nás překvapí ;)

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 2. 2012 / 17:34:48 (před 12 roky)
off

Last Resort, Penoza a asi Gotham. Jinak nic moc. Uvidíme.

Frozen99
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
18. 2. 2012 / 18:28:51 (před 12 roky)
off

The Smart One (kvůli de Rossi samozřejmě :D ), jinak v MadLove mi byla celkem sympatická Judy Greer, takže bych možná zkusil 'American Judy'

See Madonna and die...
Michalenka
18. 2. 2012 / 18:38:24 (před 12 roky)
off

Beauty and the Beast - další OUAT?!?

Jinak mě zde nic nezaujalo... Asi počkám až výjdou trailery

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
ragelly
18. 2. 2012 / 20:33:04 (před 12 roky)
on
Michalenka napsal(a):

Beauty and the Beast - další OUAT?!?

A to ještě nevíš, že úplně stejný projekt chystá i CW :D (i když teda hlasitě rozhlašujou, že to nebude stejné, yeah right..)

Michalenka
18. 2. 2012 / 21:17:00 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

A to ještě nevíš, že úplně stejný projekt chystá i CW :D (i když teda hlasitě rozhlašujou, že to nebude stejné, yeah right..)

Ale tak co :)) Mě se OUAT líbí a pokud bude víc projektů podobných tomuto seriálu a úspěšných, tak jen tak dál :)) I když přece jenom jeden nápad a všichni ho obšlehnou

ragelly
18. 2. 2012 / 21:20:44 (před 12 roky)
on
Michalenka napsal(a):

I když přece jenom jeden nápad a všichni ho obšlehnou

To zrovna docela chápu. Tady je to víc nápadné, ale když se zamyslíš, tak všechny seriály jsou 'obšlehnutím' nějakých svých starších kolegů.

Fruiko
18. 2. 2012 / 21:27:43 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

To zrovna docela chápu. Tady je to víc nápadné, ale když se zamyslíš, tak všechny seriály jsou 'obšlehnutím' nějakých svých starších kolegů.

Protože to je všechno obšlehnutej Shakespeare...

ragelly
18. 2. 2012 / 21:36:53 (před 12 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Protože to je všechno obšlehnutej Shakespeare...

I policejní a lékařské seriály, jo? :-O :D Chtěla jsem napsat ještě hororové, ale jak si tak uvědomuju, tak Harper's Island je totální Romeo a Julie, pouze s rozdílem, že současná Julie kouká po někom jiném :D
Každopádně to není důležité, alespoň ne pro mě :) Já nepotřebuju nic originálního, stačí mi příjemní a přirození herci, zajímavá zápletka u dramat a dobré gagy u komedií. A budu spokojená :D

Fruiko
18. 2. 2012 / 21:40:32 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

I policejní a lékařské seriály, jo? :-O :D Chtěla jsem napsat ještě hororové, ale jak si tak uvědomuju, tak Harper's Island je totální Romeo a Julie, pouze s rozdílem, že současná Julie kouká po někom jiném :D
Každopádně to není důležité, alespoň ne pro mě :) Já nepotřebuju nic originálního, stačí mi příjemní a přirození herci, zajímavá zápletka u dramat a dobré gagy u komedií. A budu spokojená :D

Všechny schémata už jsou vymyšlený. Záleží už jen na podání, které někdy může být originální, ale pořád postavené na tom stejném základu...

Exredaktorka
19. 2. 2012 / 00:04:08 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

tak to je zas remake krimi seriálu na tohle téma.

ale tak jsem si vzpomněla na rozhovor s představitelkou robin, která říkala, jak je pro ně důležité, že netočí před živým publikem, a vy to tu máte jako příklad právě tohoto typu.

Fruiko
19. 2. 2012 / 09:43:58 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

ale tak jsem si vzpomněla na rozhovor s představitelkou robin, která říkala, jak je pro ně důležité, že netočí před živým publikem, a vy to tu máte jako příklad právě tohoto typu.

"Většinou..."

ragelly
19. 2. 2012 / 10:15:42 (před 12 roky)
on
ševča napsal(a):

tak to je zas remake krimi seriálu na tohle téma.

Nevím, jestli to původně bylo krimi, z popisu seriálu to úplně nepoznám, ale tak nějak pochybuju, že CW je schopna nějaké krimi natočit (no.. Ringer, budiž no), to bude určitě zaměřené na ten jejich vztah :)

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 2. 2012 / 08:21:12 (před 12 roky)
off

Počkám si na trailery, ale zatím mě zaujalo skoro vše, co mělo v popisku nadpřirozeno nebo sci-fi :)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Exredaktorka
20. 2. 2012 / 11:48:05 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Nevím, jestli to původně bylo krimi, z popisu seriálu to úplně nepoznám, ale tak nějak pochybuju, že CW je schopna nějaké krimi natočit (no.. Ringer, budiž no), to bude určitě zaměřené na ten jejich vztah :)

no ona mu má pomáhat hledat lék, aby vypadal zas normálně.

Michalenka
20. 2. 2012 / 14:17:56 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

To je fakt :)

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 2. 2012 / 15:22:44 (před 12 roky)
off

Na stanici ABC si vyberu víc potencionálních seriálů, který budu sledovat:
666 Park Ave.
Devious Maids
Gotham
Malibu Country
rozhodně The Smart One -> Portia de Rossi, to si nemůžu nechat ujít :D
The Unprofessional
A to je tak všechno :D

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
20. 2. 2012 / 20:21:55 (před 12 roky)
off

Tak ABC nic moc ale to samí CBS a CW takže to bude zajímavý co nakonec dostane šanci.
Zaujal mě Gotham a 666 Park Ave a to je vše.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 2. 2012 / 09:44:42 (před 12 roky)
off

Tak tady si taky musim pockat na trailery. Nevim, nevim.

ragelly
22. 2. 2012 / 18:55:16 (před 12 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Takže můžem začít uzavírat sázky :D Tyler Labine míří do Animal Kingdom (NBC)

Fruiko
22. 2. 2012 / 19:38:28 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Takže můžem začít uzavírat sázky :D Tyler Labine míří do Animal Kingdom (NBC)

Takže držet palce, ať to natočí, aby to mohli vzápětí zrušit...

tombik
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
10. 3. 2012 / 19:32:50 (před 12 roky)
off

Mně se tenhle program zamlouvá! Je tam scifi a to já rád :)