Škoda těch manželek, ale hurá Chirurgové jedou dál. Otázka je, v jakém složení, mnoha hercům končí 8mi letá smlouva....
já bych možná radši, kdyby už Chirurgy ukončili, než další zemětřesení v obsazení... a co jsem četla, tak Patrick Dempsey už dál pokračovat nechce a bez něj si to dvakrát představit nedokážu
Tak super chirurgové jedou dál jsem zvědavej jak nahradí Patricka Dempseyho kterej řekl že po 8 sérii končí tak jsem zvědavej co vymyslí do další série ....
Na jedné straně jsem ráda, že seriál Grey´s Anatomy ještě nekončí, ale na druhé ne, protože bez Dereka a případně i Mer si neumím představit jaké to bude. Když si řeknu, že jede seriál GA, tak mám okamžitě před sebou pár MerDer.
Za Chirurgy bych byla ráda, ale bez Dereka by to už nebylo ono. Umíte si představit Meredith bez Dereka? Už tak mě dost zabolelo, když odešel George, který se už bohužel nevrátí :(, a Izzie, ale ta by se mohla vrátit. Její příběh mi připadá takový nedokončený. Holt uvidíme.
Tak Izzie se vrátí určitě.... 3 dni zpátky jsem viděla rozhovor, kde to víceméně potvrdila :)A jasně, taky mám ráda Dereka a Mer, ale ale Schonda je dost zdatnej tvůrce a vždycky přinese něco nového,úžasného, peckového. Takže jsem si jistá, že moje láska přetrvá :)
Jo,jo OUAT je vážně jeden z nejlepších seriálů, které zatím na ABC dávaj.
chirurgy mám ráda a hlavně tu pohodu, když si večer zapnu tv. A když k tomu přibudou další neopakované dílu, bod pro ně.
A musím říct, že tento článek mě hlavně upoutal k seriálu The River, protože jsem velkej fanoušek Paranormal acktivity.
Once upon a time je skvělej a jeho úspěch chápu, z novinek absolutně vítězí :)) A Greys Anatomy? nedovedla bych si to bez nich představit, ale otázka je jaký to bude, pokud Derek bude pryč, ale doufám, že to by se ještě snad mohlo změnit :)
Že budou GA pokračovat je super, fakt jsem napjatá, co Shonda vymyslí, když jí Derek a možná další odejdou..vzhledem k Zole si nějak nedovedu představit, jak se ho elegantně 'zbavit'.. :D
Ale Iz bych teda už zpátky nechtěla..
Ale co další seriály z produkce ABC, třeba Private Practice, Body of Proof, jak to s nima bude?
Izzie teda už taky nechci, tim jak se Katherin v podstatě vykašlala na seriál mě pěkně naštvala a už se na tu její postavu nebudu moct koukat tak jako dřív. A právě kvůli vývoji MerDer si to bez Dereka taky nedokážu představit, pokud Shonda zse nechystá nějakou šílenost do finále.
OUaT je vážně skvělý, letošní nejlepší novinka, ani jsem nečekala, že se mi to bude tak líbit. a na River jsem taky velmi zvědavá.
Maarti napsal(a):
Ale co další seriály z produkce ABC, třeba Private Practice, Body of Proof, jak to s nima bude?
na to si budem muset počkat do května :) ale s Body of Proof to nevypadá (vůbec) dobře.. Private Practice, podle mě, 6. řadu dostane, ale bude poslední
Za GA jsem taky ráda, ale docela by mě zajímalo jestli bude pokračovat Ellen Pompeo bez Patricka..