Tak tenhle Helix křížený trochou Under the Dome si nechám ujít. :-D
Tahle "prostě badass chřipka" raději beze mne :-)
Tak do tohoto nejdu, měla bych pak strašidelné sny:)
Nevyzerá to lákavo a dúfam v zrušenie (kvôli tipovačke). Ale Legendy som si újsť nenechal :D (odpoveď na otázku pod článkom)
Sice to nevypadá nic moc, ale někdy to zkusím a uvidím :)
Tak první díl nebyl špatný. Uvidíme jak se to vyvine.
ShedStories napsal(a):
Nevyzerá to lákavo a dúfam v zrušenie (kvôli tipovačke). Ale Legendy som si újsť nenechal :D (odpoveď na otázku pod článkom)
Super, konečně pořádná zpětná vazba :D
Samozřejmě díky i všem ostatním za reakce :)
Byla jsem ultra zvědavá, jak to bude vypadat a nemůžu říct, že bych byla zklamaná. Je pravda, že jeden z hlavních důvodů, proč jsem plánovala se na něj dívat je Chris Wood, ale nelituji, docela mě i zajímá, jak to dopadne.
Ten poster je strašná vykrádačka z 12 monkeys.
Sice mi to takhle dost připomíná Under the Dome, kde mě první série (a víceméně i druhá půlka druhé série) bavila, ale trailer mě absolutně nezaujal, takže tohle půjde mimo mě. Navíc nevím co od toho ve výsledku čekat, když je pod tím podepsaná Julie.
Jen jsem zvědav, jestli tomu pomůže Flash ke druhé sezóně nebo ne...
Boha jeho, přece všichni puberťáci (cílovka CW) nechtěj soap opery.. Neuvěřitelný, že i z šíření smrtelného viru dokážou udělat červenou knihovnu. Ale když z green arrowa udělají fňukavku, co se divim, že.
Asi vynechám,když bude velká nuda a nouze o seriál tak si to nechám znovu projít hlavou.
Mě osobně se první díl docela líbil, tak tomu dám šanci. Doufám, že nakonec nebudu odcházet se zklamáním po pár epizodách. :D
Tak ušlo to, uvidíme, co z toho Julča udělá. A navíc je tam Claudia Black, jaj. :D
Pilot docela ušel, taky mi to dost připomíná Under the Dome...no uvidíme, jak to půjde dál
Vyskúšam :)
Prostě CW..