Rakhee Thakrar jsem viděla jen na fotkách, ale nějak se mi tam nehodí... Každopádně se těším na zveřejnění, i když je mi zcela jasné, že v dobu, kdy to oznámí, budu mít úplně jiné starosti xD.
Hmm... zajímavá volba... ne, že bych kvůli tomu nespala :D bude to zajímavé :)
Aha, na FB všude byla její fotka, tak jsem to už považovala za hotovou věc. No, kdyby to byla opravdu ona, tak si na hodnocení počkám až na 10.sérii, jelikož ji neznám, tak nechci soudit předem.
no sem zvědavej jak to dopadne
Těšing je velký, snad vybrali dobře! :) Btw, nevíte někdo, jestli to bude možné někde online sledovat? :)
mv1998 napsal(a):
Těšing je velký, snad vybrali dobře! :) Btw, nevíte někdo, jestli to bude možné někde online sledovat? :)
fotbal určitě půjde naladit na ziveprenosy.cz, otázkou je jestli bude přenos i během přestávky :D A vysílat přenos by měla i Nova Sport, stejný problém s poločasovým programem :D
Napínavé do poslední chvilky,necháme se překvapit s čím přijdou.
Pajky napsal(a):
fotbal určitě půjde naladit na ziveprenosy.cz, otázkou je jestli bude přenos i během přestávky :D A vysílat přenos by měla i Nova Sport, stejný problém s poločasovým programem :D
Ok, snad to tam pustí :D nebo zkusím pohledat někde ještě.. díky :)
mv1998 napsal(a):
Doporučuji filmon.com .. ale je to jen přimy přenos
saralive napsal(a):
Doporučuji filmon.com .. ale je to jen přimy přenos
Díky :) vyzkouším a uvidím.
Uvidíme, uvidíme... snad to bude dobrá volba :)
som síce len na konci druhej série ale vysvetlí mi niekto ako dokážete prežiť to menenie postáv? :D
Tak máme ji tady! :) zatím se asi neodvážím hodnotit ale snad bude fajn! :)
Luciferus napsal(a):
som síce len na konci druhej série ale vysvetlí mi niekto ako dokážete prežiť to menenie postáv? :D
Zvykneš si :D Já nemohla vystát Marthu, ale poté, co jsem musela tak dlouho snášet Claru, tak zlatá Martha :D