Tak viděli jsme zatím jen nějaké dvě minuty s ní, ale trochu mi svým vystupováním připomínala Donnu, takže má u mě plusové body :D je to sice trochu zklamání, že je to zas mladá holka, ale co se dá dělat, snad bude fajn :)
mv1998 napsal(a):
Tak viděli jsme zatím jen nějaké dvě minuty s ní, ale trochu mi svým vystupováním připomínala Donnu, takže má u mě plusové body :D je to sice trochu zklamání, že je to zas mladá holka, ale co se dá dělat, snad bude fajn :)
Mě zase na první pohled připomněla Marthu, asi rasový stereotyp :D
Mě se líbí, že je to po pár společníkách opět někdo s jinou barvou kůže :-)) Jsem na ní zvědavá.
Pajky napsal(a):
Mě zase na první pohled připomněla Marthu, asi rasový stereotyp :D
Tak vzhledem Marthu fakt připomíná, to se hádat nebudu :D (a fakt to není barvou pleti... snad :D), ale myslel jsem spíš tou upovídaností apod. :) vypadala zatím celkem sympaticky, ale na fb DW se už spustily hejty :D
Či bola dobrá vám poviem, keď ju vymenia :)
Škoda, další mladá holka... Nevím, co je špatného na tom se vrátit ke klasice, kde cestovali různě staří společníci a bylo jich i několik zároveň. Já osobně doufala v chlapa a nebo ženu kolem 40.
eliska.musilova napsal(a):
Škoda, další mladá holka... Nevím, co je špatného na tom se vrátit ke klasice, kde cestovali různě staří společníci a bylo jich i několik zároveň. Já osobně doufala v chlapa a nebo ženu kolem 40.
Zhruba stejná myšlenka mi proběhla hlavou, když jsem to video viděl. Já jsem si taky přál někoho staršího a i když by mi chlap nevadil, tak jsem chtěl radši ženskou :D
eliska.musilova napsal(a):
Mám to stejně, taky jsem doufala v někoho staršího.:( Škoda, že je to už několikátá společnice ve stejném věku... Ale uvidíme. :)
na první pohled docela sympatická, tak snad to tak zůstane :) (v klipu s Daleky mi občas chováním připomněla Rose, což je plus, protože tu jsem měla ráda)
Mi se líbí. Hlavně ty vlasy jsou takové divoké :D
Noo neviem na prvý pohlad mi príde nesympatická takže sklamanie trocha.. uvidíme noo :)
Pro me je to zatim velke zklamani. Moc mi tam nesedi, ale uvidime...
Za mě jednoduše NE.
No nevím... šílené vlasy a vytřeštěné oči. Těžko si budu zvykat.
Musím říct že ke Capaldimu se mi nejvíc hodila River(která mu nejvíc slušela z Doctorů), škoda že to není třeba Osgood nebo Me...:( ale ukáže až průběh série...třeba bude perfektní.
Já se docela i těším :) Vypadala sympaticky, tak snad nezklame. :)
A taky hlavní je jak si sednou s Peterem. :) Uvidíme ...
Mě se popravdě nelíbí. Existují desítky sympatičtějších mladých i straších hereček různého původu a oni vyberou zrovna někoho tak divného. Ta holka je nejen škaredá ale nemá ani charizma a to je škoda.
Četl jsem zajímavou teorii, že by mohla pocházet ze 70./80./90. let minulého století :) styl oblečení tomu určitě napovídá :D navíc ve 21. století už jsou všichni na mimozemšťany zvyklí (ještě aby ne :D) a Bill vypadala dost překvapeně, že je vidí. :) To by se mi docela líbilo a trochu by to vyžehlilo ten její věk :D
Bartami napsal(a):
No nevím... šílené vlasy a vytřeštěné oči. Těžko si budu zvykat.
Jo, to mi taky vadí, a ještě víc snad ta otevřená pusa :-D
Taky mi připomínala Donnu... to bude tím, jak pořád mlela a nezastavila pusu... ale kdo ví- jsou to jenom 2 minuty... uvidíme, jak se projeví v dalších dílech :)
Nechcem tvrdiť, že z novej spoločníčky som sklamaná, ale asi aj trochu jo. Moc ma nezaujala a neviem si ju tam nejak predstaviť zatiaľ. I keď je dosť možné, že sa dobre pohrali so scenárom a nakoniec si priaznivých divákov získa, uvidíme. :)
Anduska napsal(a):
Mi se líbí. Hlavně ty vlasy jsou takové divoké :D
dobra hlaska ;-)
Potěšil by mě někdo starší,ale špatná volba to asi nebude.
no soudit zatím nebudu počkám až uvidím aspoň jednu epizodu
Nemyslím si že by si v DW vybírali nějak špatné herce, takže volba to špatná určitě nebude(doufám)...A soudit podle nějakých dvou minut je trošku smutné a trapné, uvidíme co předvede v celém díle ;)...Trošku jsem čekal, že po těch mladých slečnách to bude někdo věkově asi jako Donna, ale i tak jsem celkem spokojený a vypadá celkem crazy, za což jsem rád :D
Nezbývá než jen čekat, čekat, čekat a uvidíme co nám předvede, už teď se těším..
A ať vzhledově/vzděláním připomíná Marthu, ale chováním prosím ne :D Jen to ne :D
Taková směska minulosti (Martha, Donna, River...) Nechám se překvapit... :)
Mně přijde celkem v pohodě a hlavně v DW bylo spousta postav, které jsem si zamilovala až postupně, takže určitě nebudu soudit podle prvního dojmu.
Když jsem jí uviděla, tak mě hned napadlo, ježíšmarjá :-D. No, třeba to nebude tak špatné, uvidíme. Ale naprosto souhlasím, že bych byla hodně nadšená z někoho trochu víc věkově ke Capaldimu.
No, já vám teda nevím... Vypadá docela sympaticky, ale zároveň mi přijde tak trochu divná. Cvoklé vlasy, podivnej pohled... No, tak uvidíme, třeba bude dobrá.
mě přijde sympatická :D uvidíme jak jí to bude s Capaldim fungovat. Jsem i celkem ráda, že je to takový zvláštní typ a ne prostě další hezká holka jako byly Amy a Clara.
Jelikož ji musím soudit jen podle té ukázky, tak působí dost tuctově a nezajímavě. Ale tak v seriálu s nějakým příběhem už třeba bude působit líp. A nebo nebo :D. Kdo ví. Jsem na tu další sérii i relativně zvědavý.
Ach, zklamání. :(