Pevne som dúfala, že Zaca vrátia aspoň na chvíľu.Keď už s niektorými postavami nemáme to šťastie že ich uvidíme (áno chýba mi Sweets). Som rada že kosti sa rozlúčia dôstojne predsa len si to zaslúžia.
A já doufala, že ne :D
Na loučení se netěším.ale chápu,že přijít to muselo.
To je skvělá zpráva !! Zack v podstatě nic neudělal a tohle si zaslouží.Moc ráda ho zase uvidím.
Katka Mrkvicová napsal(a):
To je skvělá zpráva !! Zack v podstatě nic neudělal a tohle si zaslouží.Moc ráda ho zase uvidím.
.. to je dobra hlaska :D ... v podstate nic neudelal ;-)
taky jsem doufala, že se vrátí a hleďme ono to vyšlo:)
Pipa22 napsal(a):
.. to je dobra hlaska :D ... v podstate nic neudelal ;-)
Co já si pamatuju, zametal jenom stopy. Nikomu neublížil, natož aby zabil
Juchuuu Zack :) teším sa čo si pre neho pripravili :)
Uvidíme, jak to bude...mě se ani nechce koukat na zbytek téhle série :-(
Jů, když jsem ještě na Bones koukala, tak jsem Zaca zbožňovala. Že bych si těch nekolik sérií rychle dohnala? :D
Od té doby co tam byl naposledy jsem čekala kdy se zase ukáže a ono pořád nic, tak jsem tak nějak doufala, že by se mohl objevit v té 200 epizodě a to taky nic.. :(
Takže konečně! Super, už se těším. Zack+Hodgins+pokusy=:D :D. Přesně tohle mi neuvěřitelně chybí.
Já pořád nějak doufala ve Sweetse..ten kluk mi chybí. Jasně, že by se živ vrátit nemohl, ale aspon flashback nebo jako nějaký blud Bootha(nebylo by to poprvé). No nic. Zack byl fajn, o tom žádná a bylo fakt drsný, co s ním udělali, ale zase to bylo hodně emotivní a nečekané, takže je to plus.
Jsem na něj zvědavá a těším se, i když budu mít na krajíčku, že je to poslední série.
Jé, pokud se Zack vrátí, bude to super! Stejně si myslím, že ty první tři série byly z celého seriálu nejlepší a bylo to i díky Zackovi. (I když vlastně díly s Pelantem měly taky grády :-) ).