Je Summer má ráda, ale vypadá to asi jenom na epizodní roli co? :)
Souhlas, chtelo by to aspon par epizod, jedna je malo. Summer je skvela, Firefly je uzasny, stejne jako Dollhouse. Diky ni jsem si hodne oblibila i terminatori serial a v BBT byla uzasna :)
Škoda, že jen jedna epizoda, ale už se moc těším! :)
I love her! Ona je prostě skvělá...Chtěla bych, kdyby začala pracovat na nějakém novém seriálu, kde si zahraje hlavní roli.
Ano Summer je skvělá, Greys Anatomy miluju, ale jelikož se jedná pouze o epizodní roli nevidím smysl celého článku - akorát zklamání:D
Hruzka napsal(a):
jelikož se jedná pouze o epizodní roli nevidím smysl celého článku - akorát zklamání:D
Tak to nesouhlasím :) Myslím si, že jakákoliv sebemenší role je lepší než žádná, takže i takovéto zprávy potěší :)
ragelly napsal(a):
Tak to nesouhlasím :) Myslím si, že jakákoliv sebemenší role je lepší než žádná, takže i takovéto zprávy potěší :)
Tak to souhlasím :)
Hruzka napsal(a):
...jelikož se jedná pouze o epizodní roli nevidím smysl celého článku - akorát zklamání:D
občas mám tendence trochu přehánět:D
ragelly napsal(a):
Hmm, taky pravda.. dobře řečeno.. tak já teda též souhlasím.. mého předchozího příspěvku (se kterým nesouhlasím:D) si nevšímejte :)
Hruzka napsal(a):
občas mám tendence trochu přehánět:D
Hmm, taky pravda.. dobře řečeno.. tak já teda též souhlasím.. mého předchozího příspěvku (se kterým nesouhlasím:D) si nevšímejte :)
:D :D My biggest laugh of the day, thx :D
Naprosto super, moje nejoblíbenější herečka v mém nejoblíbenějším seriálu? Tak to je naprostej luxus !! :D
Seriál Grey's Anatomy nesleduji, ale jakožto fanda Summer Glau se na ten díl hodně těším...
Tomas Danita napsal(a):
Seriál Grey's Anatomy nesleduji, ale jakožto fanda Summer Glau se na ten díl hodně těším...
mám to úplně stejně (: