Páni, tohle bylo napínavé :D.
Tak za mě opět 100% spokojenost. Od této stanice sleduju zatím jen The Flash, Arrow, Legends of tomorrow a Reign a všechno je obnoveno. Na The 100 se chystám časem, takže opět pokud mě to chytne ,tak další díly budou jen a jen fajn. U Reign bych se pak vůbec nedivil, kdyby následující sérii ohlásili jako poslední sérii pro seriál a troufám si tvrdit, že na 100% bude opět zkrácená. Zatím mně velká 5 dělá jen radost. Vypadá to ,že mně totiž z toho co sleduji zruší jen The Catch. Což mně sice bude hodně štvát, ale furt lepší zrušit mně jeden seriál než třeba 10 :-)
Drunk_Queen napsal(a):
Páni, tohle bylo napínavé :D.
O to větší paradox, že fakt netuším, kolikaprocentní šanci na prodloužení ten Containment opravdu má :D
Přemýšlím, vyjádřili se nějak, třeba až teď, že se taky přidávají k FOXu (Byl to on, ne?), že se přestávají dívat na sledovanost? Očividně jo, ale jestli něco přímo v tom smyslu řekli. Jim se to asi dělá blbě, když čím menší sledovanost, tím větší šance na nějakou pořádnou cenu.
ševča napsal(a):
Přemýšlím, vyjádřili se nějak, třeba až teď, že se taky přidávají k FOXu (Byl to on, ne?), že se přestávají dívat na sledovanost? Očividně jo, ale jestli něco přímo v tom smyslu řekli. Jim se to asi dělá blbě, když čím menší sledovanost, tím větší šance na nějakou pořádnou cenu.
Nevyjádřili, ani nic podobného nikdy nenaznačili.
Na Containment jsem ještě neměla nervy, protože jsem viděla evropský originál, což je brutální a syrová podívaná. Pokud to skončí aspoň trochu nějak podobně, tak o pokračování nikdo stát nebude. Teda kromě CW, pokud se jim první řada povede dobře natočit.
corine napsal(a):
Na Containment jsem ještě neměla nervy, protože jsem viděla evropský originál, což je brutální a syrová podívaná. Pokud to skončí aspoň trochu nějak podobně, tak o pokračování nikdo stát nebude. Teda kromě CW, pokud se jim první řada povede dobře natočit.
CW nebude tak brutální, řekla bych.