Well, well, well. :) Frank Castle byl jeden z nejlepších faktorů druhé série Daredevila, takže na jeho samostatný kousek se s chutí podívám. Netflixu se sluší poděkovat za to, že se nebojí využít šance...
Noo, ja velmi nadseny nie som. :/ Jednak si myslim, ze to nestaci na utiahnutie serialu, druhak sa bojim, ze sa teraz potvrdi, ze dalsia seria Daredevila nebude. :'(
// skor by som bol za dalsiu seriu DD s Punisherom :P
inekafe napsal(a):
Noo, ja velmi nadseny nie som. :/ Jednak si myslim, ze to nestaci na utiahnutie serialu, druhak sa bojim, ze sa teraz potvrdi, ze dalsia seria Daredevila nebude. :'(
Můžou to otočit a Daredevil navštíví Franka :) Myslím, že to Punisher utáhne...
Wau :) To zní fantasticky a já doufám, že se Netflix neplánuje zastavit pouze u jedné či dvou sérií :) Spíše ale nyní dojede už všechny zbývající postavy a představí The Defenders, o kterém se už začalo mluvit že se začne natáčet a pak teprve pojede třeba třetí řadu Daredevila, druhou Jessicy a dalších :)
Byl by sám proti sobě...
No a já už bych měl přestat kecat a pustit se do první série Daredevila, ano bohužel jsem ještě neviděl NIC z této velké smlouvy!
Ešte som druhú sériu DD nevidel, takže som Punishera nevidel v akci. A neviem ako teda dopadla či nejaký cliffhanger a pod. ale ja si myslím, že bude 3.séria DD prečo by nemala, keď spomínajú, že je to akoby spinoff DD tak len vznikne nový seriál a DD bude v pohode pokračovať, aspoň teda dúfam! Kurňa Tom ty nešpekuluj! ;) :D
Nespekulujem, sam Charlie pred par tyzdnami hovoril dost nejasne a skoro to vyzeralo, ze vie, ze dalsia seria nebude. Ved preco teda serial nebol obnovený a s tym oznamene, ze nova seria bude az po Defenders, ako to spravili aj pri Jessice?
inekafe napsal(a):
Nespekulujem, sam Charlie pred par tyzdnami hovoril dost nejasne a skoro to vyzeralo, ze vie, ze dalsia seria nebude. Ved preco teda serial nebol obnovený a s tym oznamene, ze nova seria bude az po Defenders, ako to spravili aj pri Jessice?
Ach do prdele, to teda nie je bohvie čo :( Tieto zákulisné drby nesledujem, takže toto čítam prvýkrát :( Tak dúfam, že ma teda čaká brutálny cliffhanger, aby som rovno mohol rozmlátiť monitor!! :( :DDD
Netflix s Marvelem se teda pořádně rozjeli. Hlavně aby kvantita nakonec nepřebila kvalitu...
Super obsazení už v Daredevilovi rozhodně potěšilo. Jen tak dál.
Punisher byl fajn, ale doplňoval DD, sám na svůj seriál podle mě nemá. Ale zas, co já vím.
Dawemandude napsal(a):
Netflix s Marvelem se teda pořádně rozjeli. Hlavně aby kvantita nakonec nepřebila kvalitu...
Pod tohle se rád podepíšu.. amen.
Komixové adaptace prostě jedou
Jásám,jásám,jásám :-)
Punisher byl v Daredevilovi super, kdyby jsme se nedočkali další série Daredevila, tak by se přinejhorším mohl DD objevit v Punisherovi...
V poslední době je těch hrdninů nějak moc,ale to mi vůbec nevadí a moc se těším.
Tak na to se moc těším, protože potenciál Punishera je veliký a myslím, že Netflix ho dokáže využít naplno.
inekafe napsal(a):
Já bych se nebál, že třetí série DD nebude, loni šlo o jeden z nejsledovanějších seriálů na Netflixu. Letos (snad) teda taky. A dějově toho musí ještě dost stihnout, minimálně zabití Karen Page a Elektry Bullseyem. A pokud bude mít Netflix koule a dost peněz, tak i uvedení Black Widow a její vztah s Mattem.
A Punisher na svůj seriál rozhodně má. Jen bude možná problém diváky přinutit seriál sledovat, když je vlastně antihrdina.