Diskuze k článku Jaro 2012 na Primě
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 1. 2012 / 12:10:29 (před 12 roky)
off

*rolling my eyes*
Televizi už mám fakt jen na to, abych si měla kde zapnout Wii-čko.

Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 1. 2012 / 13:29:16 (před 12 roky)
off

Misfits bude asi dabované, že? Je to škoda u britského seriálu, mohli to nechat s titulkama. ČT2 taky dává IT Crowd v originále.
Celkově Prima vybírala dobře. Rozhodně má koukatelný program (Nova za ní kulhá v nedohlednu)

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
24. 1. 2012 / 14:10:38 (před 12 roky)
on
Ava napsal(a):

Misfits bude asi dabované, že? Je to škoda u britského seriálu, mohli to nechat s titulkama. ČT2 taky dává IT Crowd v originále.
Celkově Prima vybírala dobře. Rozhodně má koukatelný program (Nova za ní kulhá v nedohlednu)

Ano, Misfits půjde dabované. Režii českého znění měl na starosti Filip Jančík, takže si myslím, že určitá kvalita je zaručena. :)

Jinak do článku bylo doplněno pár informací z primáckých twitterových účtů... :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 1. 2012 / 14:51:46 (před 12 roky)
off
Furiant napsal(a):

Ano, Misfits půjde dabované. Režii českého znění měl na starosti Filip Jančík, takže si myslím, že určitá kvalita je zaručena. :)

Jinak do článku bylo doplněno pár informací z primáckých twitterových účtů... :)

Jančík je dobrej dabér a tak by to mohlo dopadnout dobře. Jinak je vidět, že Prima je celkově lepší než nova a jde správným směrem.

spike
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 1. 2012 / 16:01:20 (před 12 roky)
off

To vypadá velice dobře! Těším se hlavně na Misfits a na Spartaka.
Celkově, jak už jste řekli, Nova za Primou zaostává a to o hodně!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 1. 2012 / 16:01:49
Netty
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
24. 1. 2012 / 16:05:36 (před 12 roky)
off

Co se dá dělat, byla to asi otázka času. Ale já jsem fakt ráda za to, že nejsem v Čechách a nebude mě lákat se na to podívat. Sice je Jančík dobrej,ale Misfits jsou zkrátka seriál,u kterýho je původní znění důležitý už kvůli nadávkám,nebo přízvuku Kelly.Podle mě to bude docela průšvih :-)

Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 1. 2012 / 16:08:05 (před 12 roky)
off

Akorat me mrzi ze (zatim)nebylo receno nic o klasikach jako Sberatele kosti nebo Myslenky zlocince :-/

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 1. 2012 / 16:30:42 (před 12 roky)
off

Podle mě nic moc... možná tak Misfits

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
24. 1. 2012 / 16:36:56 (před 12 roky)
off

No, podle mě o něco lepší než na Nově, ale pořád je tam moc balastu... Chápu, že se televize se snaží zaujmout všechny věkové supiny, ale počet reality show by mohl být poloviční..

And when my time is up, have I done enough?
Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 1. 2012 / 16:57:44 (před 12 roky)
off

No tak výběr není zas tak špatný (Misfits a Spartacus), každopádně se na to stejně dívat v telce nebudu.. už jenom protože je to dabovaný - na to se prostě nedá koukat, dokáže si snad někdo představit nadabovanou Kelly? :D

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
24. 1. 2012 / 17:13:30 (před 12 roky)
on
Shppen napsal(a):

Akorat me mrzi ze (zatim)nebylo receno nic o klasikach jako Sberatele kosti nebo Myslenky zlocince :-/

Možná se uvolní nějaké informace o těchto seriálech zítra, pak je do článku doplním... ;-)

Hruzka napsal(a):

No tak výběr není zas tak špatný (Misfits a Spartacus), každopádně se na to stejně dívat v telce nebudu.. už jenom protože je to dabovaný - na to se prostě nedá koukat, dokáže si snad někdo představit nadabovanou Kelly? :D

Misfits nesleduju, ale myslím si, že si s tím Filip Jančík jako režisér poradí celkem dobře. No a pokud bude vysílat Prima toho Spartaca s dabingem HBO, tak ten je hodně kvalitní a povedený...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
24. 1. 2012 / 17:19:48 (před 12 roky)
off

Jupijéééj, já si teda opravdu pustím TV jednou za Uherský rok, ale tentorkát asi občas Primu nakliknu.A to hlavně kvůli novodobým hrám bez hranic, pamatuju doby, kdy jsem neděli co neděli ráno vstávala jako malá holka a čekala s ksichtíkem přilepeným k obrazovce.Takže tomuhle asi párkrát šanci dám. Další atraktivní věc je pro mě Pradise Hotel - nenávidím realityshow, ale součástí téhle bude můj kamarád :D Musím trochu pofandit :)

Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 1. 2012 / 17:29:00 (před 12 roky)
off
Furiant napsal(a):

Misfits nesleduju, ale myslím si, že si s tím Filip Jančík jako režisér poradí celkem dobře. No a pokud bude vysílat Prima toho Spartaca s dabingem HBO, tak ten je hodně kvalitní a povedený...

Na tomhle se asi neshodnem.. podle mě i kdyby byl dabing poměrně kvalitní, nemohla bych říct že je povedený.. jsem zásadně proti dabingu.. IMHO dabing kazí každý seriál..

Nighters
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 1. 2012 / 17:43:38 (před 12 roky)
off

Takže to vypadá, že Prima má lepší seriály než Nova, což se dalo čekat, hlavně jejích Prima Cool je povedená (líbí se mi jejich reklamy). Ale stejně pro mě televize už neexistuje, vše je tam o několik roků zpátky.

Netty
24. 1. 2012 / 17:44:44 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

Na tomhle se asi neshodnem.. podle mě i kdyby byl dabing poměrně kvalitní, nemohla bych říct že je povedený.. jsem zásadně proti dabingu.. IMHO dabing kazí každý seriál..

Taky myslím :-)

Netty
24. 1. 2012 / 17:46:13 (před 12 roky)
off
Nighters napsal(a):

Takže to vypadá, že Prima má lepší seriály než Nova, což se dalo čekat, hlavně jejích Prima Cool je povedená (líbí se mi jejich reklamy). Ale stejně pro mě televize už neexistuje, vše je tam o několik roků zpátky.

Já mám ráda Cool,jinak mi Prima připadá hrozná,Nova mi nijak nevadí..
ale je to pravda,na tv v ČR jsem už taky neměla chuť koukat,teď žiju v UK a tady běží nové filmy a seriály,takže to je něco úplně jiného,kolikrát ser musím přemáhat,abych se od obrazovky odtrhla..:-)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 1. 2012 / 18:11:06 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

jsem zásadně proti dabingu.. IMHO dabing kazí každý seriál..

Přesně moje řeč...

_Andy_
24. 1. 2012 / 18:36:51 (před 12 roky)
off

Tak já jsem rád za The Event a možná zkusim i Misfits. Celkově to za moc nestojí, ale určitě mnohem lepší než na Nově...

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 1. 2012 / 18:37:10
Piťák
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
24. 1. 2012 / 19:01:00 (před 12 roky)
off

nevite jestli je v planu model jako u tbbt a himym (a par dalsich:)) ze vecer bezi dabovana verze a pri odpoledni reprize bezi original?

A patecni vecery s to je vrazda napsala? To je mysleno ze od 8 vecer pobezi ?:))

Seraphine313
24. 1. 2012 / 19:39:07 (před 12 roky)
off
Piťák napsal(a):

nevite jestli je v planu model jako u tbbt a himym (a par dalsich:)) ze vecer bezi dabovana verze a pri odpoledni reprize bezi original?

A patecni vecery s to je vrazda napsala? To je mysleno ze od 8 vecer pobezi ?:))

U kterého seriálu myslíš? A určitě ne, dvojí vysílání bylo specialitou jen těchto dvou seriálů.

To je vražda, napsala bude na Prima Family, ne na Coolu

_Andy_
24. 1. 2012 / 20:11:04 (před 12 roky)
off
Piťák napsal(a):

Takhle jsem to pohopil, že to poběží od 8... To bude hit letošního jara :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 1. 2012 / 20:19:36 (před 12 roky)
off
_Andy_ napsal(a):

Takhle jsem to pohopil, že to poběží od 8... To bude hit letošního jara :D

Jen počkej až tě mamka / babička díky tomu vykope od televize... Mladí stejně v pátek paří, ne? Tak co... :)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_Andy_
24. 1. 2012 / 20:25:34 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jen počkej až tě mamka / babička díky tomu vykope od televize... Mladí stejně v pátek paří, ne? Tak co... :)

No jo, to mě ani nenapadlo... :D Aspoň budu mít víc času na SerialZone :) (anebo budu na Jessicu koukat taky :D)

Editováno: 2x | Naposledy: 24. 1. 2012 / 20:30:10
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 1. 2012 / 21:15:47 (před 12 roky)
off

Nebudu to odsuzovat předem, ale také se celkem bojím s tím dabingem Misfits, i když mě příjemně překvapilo, že to poběží na Coolu. Myslím si ale, že jak už to tak u českého dabingu bývá, zredukujou 90% sprostých nadávek na nějaké přiblblé "jakoby-husté" oslovení... Což ovšem takový seriál jako je Misfits fakt zabije, když je na tom v podstatě postavený. Nehledě na dabing Kelly, to teda vážně chci vidět. Líbilo by se mi, kdyby se inspirovali dosavadními titulky - tedy Kelly ve slovenštině. Už jsem si na to celkem zvykla a je pravda, že se to k ní fakt hodí. Ale dost pochybuju, že by na něco takového přišli. No, každopádně jsem zvědavá.

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 1. 2012 / 22:29:46 (před 12 roky)
off

No nevypadá to tak tragiky, na Primu se dívám ráda většinou na týdenní kriminálky, myslím Castle, Bones, Criminal minds a Hawaii 5-0. Cool je asi ta nejlepší pro mě dostupná stanice i když jsem teď krapet nakrklá protože oni opět opakovaly Leverage a ne aby dávali už konečně 3.a po případě 4, řadu.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Piťák
24. 1. 2012 / 22:42:30 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

U kterého seriálu myslíš? A určitě ne, dvojí vysílání bylo specialitou jen těchto dvou seriálů.

To je vražda, napsala bude na Prima Family, ne na Coolu

o to je vrazda napsala vim, taky muj prispevek neni ke COOLu ale k cele prime.

Neni to jen pripad HIMYM a TBBT, ale napriklad i WEEDS, tak proto se ptam, jestli to neplanuji u vice serialu ;)

Seraphine313
24. 1. 2012 / 22:54:52 (před 12 roky)
off
Piťák napsal(a):

o to je vrazda napsala vim, taky muj prispevek neni ke COOLu ale k cele prime.

Neni to jen pripad HIMYM a TBBT, ale napriklad i WEEDS, tak proto se ptam, jestli to neplanuji u vice serialu ;)

TBBT a HIMYM na Coolu, Weeds na Love

Musíš uvažovat, že Prima Family, Prima Cool a Prima Love jsou tři různé televizní stanice s třemi různými vedeními, kde si to každá stanice dělá po svém. U Weeds se nechali inspirovat TBBT, ale jen proto, že věděli, že to je úspěšný seriál a podobnou úspěšnost čekali i zde.

Misfits ještě nemají zapsaný v seriálech, všechno se bude odvíjet od oblíbenosti. Před časem proklamovali, že s nasazováním seriálů dvojjazyčně nemají problém, ale že opravdu záleží na divácích. Dokonce jeden čas říkali, že by i nasadili seriál kompletně s titulky (konkrétně to chtěli udělat u TBBT4, ale nakonec to pustili dvojjazyčně).

Tom Danita
25. 1. 2012 / 15:08:34 (před 12 roky)
off

Těším se hlavně na Misfits, pevnost Boyard a The Event.

Jinak nevysílá Prima Love v angličtině i seriál Láska je láska (The L World)?

Seraphine313
25. 1. 2012 / 17:24:38 (před 12 roky)
off
Tomas Danita napsal(a):

Těším se hlavně na Misfits, pevnost Boyard a The Event.

Jinak nevysílá Prima Love v angličtině i seriál Láska je láska (The L World)?

jo, vysílá...

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 1. 2012 / 17:42:09 (před 12 roky)
off

jak to tak sleduju, tak tak se to dělá, novo. fakt, jediná cool se aspoň snaží. když uvážím, jak nám stěžují to stahování seriálů, tak doufám, že se coolem inspirují další.

možná, když nás bude hodně psát, ať dají misfits i s titulkama, tak se nechají ukecat.

Martin Simota
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
25. 1. 2012 / 20:58:10 (před 12 roky)
off

Mohlo by být One Tree Hill, myslim že si tu známost zaslouží i u televizních diváků u nás

vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 1. 2012 / 21:01:09 (před 12 roky)
off

Prima (family): doufám že budou zase dávat Sběratelé kostí :)) jinak nic moc zajímavýho :/
Prima COOL: na tu nemá nikdo :D
Prima Love: na tu jsem se koukla asi dvakrát, takže nehodnotim :D

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 1. 2012 / 21:02:38
Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 1. 2012 / 19:04:32 (před 12 roky)
off

U mě to asi vyhraje The Event a ten britský Boyard

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Exredaktorka
26. 1. 2012 / 21:23:45 (před 12 roky)
off
vejdelkova.jana napsal(a):

Prima (family): doufám že budou zase dávat Sběratelé kostí :)) jinak nic moc zajímavýho :/
Prima COOL: na tu nemá nikdo :D
Prima Love: na tu jsem se koukla asi dvakrát, takže nehodnotim :D

já na love sleduju chůvu, pokud můžu, u nás je tak slabý signál, že ho chytá jen ta nejnovější televize, u které pořád sedí otec.

Piťák
6. 2. 2012 / 22:17:27 (před 12 roky)
off

tak Misfits pobezi na COOLu i v originale ;)
https://twitter.com/#!/PrimaCOOL/status/166627342079365121

Exredaktorka
6. 2. 2012 / 22:29:42 (před 12 roky)
off
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
6. 2. 2012 / 22:34:49 (před 12 roky)
off
Piťák napsal(a):

tak Misfits pobezi na COOLu i v originale ;)
https://twitter.com/#!/PrimaCOOL/status/166627342079365121

Jsme retweetovali. ;-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.