Pro Supergirl by to bylo nejlepší řešení a nejspíš to je také jediná šance na druhou řadu.
Remi napsal(a):
Pro Supergirl by to bylo nejlepší řešení a nejspíš to je také jediná šance na druhou řadu.
Súhlasím! Hlavne nech je druhá séria, je mi úplne jedno na akej TV stanici! :D
Hm, takže Supergirl končí...
Neznamenalo by zníženie rozpočtu aj zníženie kvality? Super dievča musí robiť super veci a keď jej uberú aj z toho priemeru čo mala - sledovanosť to asi nezvýši.
Supergirl nesledujem ani nemienim, viac ma hneva nejasny osud Limitless.
Doufám, že k tomu nedojde. CW nepotřebuje další superhrdinský seriál, má jich víc než dost. Když je sledovanost špatná, ať to prostě zruší a necpou to CW. Ale dost mě překvapilo, kolik stojí jedna epizoda, čekala jsem míň.
Patty napsal(a):
Doufám, že k tomu nedojde. CW nepotřebuje další superhrdinský seriál, má jich víc než dost. Když je sledovanost špatná, ať to prostě zruší a necpou to CW. Ale dost mě překvapilo, kolik stojí jedna epizoda, čekala jsem míň.
Presne aj mna to dost udivilo pretoze posledne som videl ze rozpocet TOP GEAR na BBC je iba 700 000 a toho druheho "az" 2 miliony na cast ale ze Supergirl zhltne 3 mil. som necakal ... .
Supergirl by mi opravdu moc nechyběla. Zrušili i lepší věci
Asi je to nejlepší. Třeba pak bude i víc cross-overů.
Zrušení by mě nemrzelo,bavilo mě asi prvních pět dílů a pak to šlo z kopce.
Nejlepší by asi bylo, kdyby Supergirl zrušili a ta postava se občas (ne trvale) objevovala ve Flashovi nebo Legends of Tomorrow.
Tak jasný. U CW i když to bude mít sledovanost bídnou, tak to furt budou prodlužovat. Vychcané řešení.
doufám že je to fáma nebo CW seriály mám ráda ale Supergirl je odpad!Dávno bych seriál zrušila po 1 epizodě jsem měla dost ....myslí si seriál o sobě že bude stejně dobrý jako Smallville ale bohužel mu nešehá ani pod kotníky, můj šále čaje to není doufám ve zrušení !
Pokud bych si měl vybrat mezi zrušením, nebo převzetím CW tak jsem pro zrušení, takhle už má cw dost nabitý program svými stálicemi (všechny seriály letos prodloužila), navíc jak je zmíněno výroba jedné epizody je dost nákladná...
Nepovedal by som, že na jednu časť minú 3 miliónov dolárov.. :) Supergirl nepozerám ale keby ju presunuli na CW a robili častejšie crossoveri s Flashom/Arrow/Legends of tomorrow tak to by som sa aj potešil crossover SuperFlash sa mi páčil :)
Tak omezit to na max. 13 epizod za sérii a dát na midseason do tandemu s Legends tak proč ne. Možná by bylo potřeba ale The CW víc nadotovat, aby efekty byly alespoň na stávající úrovni. Nebo by mohlo The CW zkusit ty neděle, to by byl možná dobrej tahoun.
Jenom to ne, SG se stala mým nejoblíbenějším seriálem. Nevím jestli chci přesunutí, bojím se že by to nebylo to samé. Ale radši přesun než zrušení.
Vůbec tohle období nemám ráda. Každý rok jsem zklamaná, protože mi minimálně jeden seriál zruší. Achjo. :-(
Doufám,že bude druhá série a že už bude o něco málo lepší... :)
Na CBS je zaručená kvalita tohto seriálu , pričom na CW by to asi nebolo. Radšej nech to zrušia ako to premiestňovať a zničiť vysoko postavenú kvalitu ... Povedal by som že tento seriál je sám o sebe dosť silný , preto by som povedal že jeden crossover za jednu sériu stačí , nie ako Arrow a The Flash.
čím to, že když si oblíbím nějaký seriál, tak ho do další sezony neprodlouží. mám strach i u supergirl. loni jsem si zamiloval whispers, po posledním díle jsem napjatě čekal pokračování a ono nic. snad to nebude i u supergirl. proč značka superman funguje ale superman s prsama ne? Jen tak mimochodem, viděli jste Batman vs Superman? Podle mě konec první serie Supergirl byl udělaný líp jak konec tohoto filmu...
supercharlie napsal(a):
proč značka superman funguje ale superman s prsama ne?
Protože tvůj Superman s prsama žádný prsa nemá?
Seraphine313 napsal(a):
Protože tvůj Superman s prsama žádný prsa nemá?
Přesun na CW by nebyl špatný. Byly by body do tipovačky (teda snad by se to bralo jako zrušení na CBS) a fandové by o seriál nepřišli :D. Ale zas "zaplevelit" CW jenom komiksovkama se mi nelíbí. Sice mám tohle téma rád, ale všeho moc škodí. Kéž by taky přišli s něčím nenadpřirozeným, ale ne zas "moc růžovým". Dal bych si něco ve stylu One Tree Hill, Veronica nebo O.C. (to je sice FOX, ale styl splňuje).
milosh napsal(a):
Dal bych si něco ve stylu One Tree Hill, Veronica nebo O.C. (to je sice FOX, ale styl splňuje).
Ja tiež! Ale myslím, že keby teraz niečo na tento štýl dávajú, tak ma to tak nechytí, lebo som z toho už vyrástla :D
Aktualizováno: Další z možností ušetření nákladů je přesun natáčení do Kanady. Aktuálně se jedná o reálnější možnost než přesun na CW.
ragelly napsal(a):
Aktualizováno: Další z možností ušetření nákladů je přesun natáčení do Kanady. Aktuálně se jedná o reálnější možnost než přesun na CW.
To jim pouhý přesun do Kanady ušetří dostatečné množství peněz na to, aby se mohlo pokračovat?
Patty napsal(a):
To jim pouhý přesun do Kanady ušetří dostatečné množství peněz na to, aby se mohlo pokračovat?
Jj, v Kanadě jsou o dost nižší poplatky (hlavně daně), hodně seriálů se tam postupem času přestěhovalo a hodně se jich tam natáčí od začátku, i když to my diváci nepoznáme.
ragelly napsal(a):
Jj, v Kanadě jsou o dost nižší poplatky (hlavně daně), hodně seriálů se tam postupem času přestěhovalo a hodně se jich tam natáčí od začátku, i když to my diváci nepoznáme.
To by bylo nejlepší řešení, protože seriál se mi líbí a přesun na CW by asi poškodil seriál na kvalitě triků a to by byla veliká škoda. Supergirl nesmí zrušit už kvůli Melisse Benoist! Možná by bylo super kdyby s ní natočili i filmovou verzi.