Making History nezní špatně. Pokud to bude stejně šílené jako třeba Last Man, tak do toho jdu všemi deseti. :-D The Mick jde mimo mě, sitcomů s otravnýma děckama je plno.
A.P.B. působí jako hybrid několika různých seriálů a tuším, že u mě to nebude fungovat. Prostě policajti s více prostředky a celé mi to připadá jako seriál "na půl cesty", který smíchá Gang Related s Minority Report nebo Second Chance. :-D Sportu se vyhýbám, tudíž ani Pitch nebude můj šálek čaje.
Ani filmové adaptace pro mě nejsou příliš lákavé. Sice je to jen prvotní odhad, ale vypadá to, že FOX mi v nadcházející sezóně nic moc nenabídne. Což je asi dobře, protože nebudu mít tak nacpaný watchlist. :-D
Taky mě zaujal pouze vymítač ďábla. Čím víc hororů, tím líp :-D
Zkusim Lethal Weapon a The Exorcist, ale silne pochybuji o tom, ze se to dokaze vyrovnat filmum.
Making History by nemuselo být úplně špatné, ale radši budu za prodloužení Grandfathered a hlavně Grindera.
Co se týče dramat, tak si nehodlám kazit dojem z filmových sérií, takže sledovat nehodlám (ale když je budou vychvalovat, tak se podvolím) a jediné co mě zajímá je tak Pitch, ze kterého by se mohlo vyklubovat něco jako Friday Night Lights. Prosím? :)
Já jsem se stále nepoučila, těším se na všechny :D Asi je to kvůli tomu vzrušení z konce staré a začátku nové sezóny, tohle období je prostě moje nej :D
Doufala jsem, že si nic nevyberu, ale obě komedie zaujaly, musím jim dát šanci :-)
nipandelm napsal(a):
Dost velká slabota teda, zaujal mě jenom Vymítač ďábla.
Tak to jsme na tom úplně stejně. Ale jsem ráda, protože mi toho pořád zůstává hodně ve watchlistu.
Dramata vypadají nadějně,co z toho bude se uvidí.
Docela zajímavý výběr,tak jsem zvědavý. :)
Tak podle popisu mě bohužel nic extra nezaujalo. Snad jen A.P.B., ale to na mě úplně křičí, že skončí jako obdobné foxminálky Gang Related, Almost Human a Minority Report :(
Zaujal ma Making History tak snáď to bude v pohode. Drámy ma veľmi neoslovili, až na toho Exorcistu ale to zrejme vynechám, respektíve si počkám na ohlasy.