ja chci Terra Novu!!! neni to sice buhvi co, ale me to bavi :) Alcatraz husty, co ty Amiky nenapadne :)) a Touch super, spis tohle vypada jak od Abramse :) dostalo me to :)
"Bůhví kolik takových inteligentů pobíhá po San Franciských lesích a hledá „Nový Alcatraz“. Někde tam přeci musí být a oni už znají tajný přístupový kód…"
Nemám slov :D Miluju Fruikův humor ;)
po pilotním dílu to vypadá velice dobře uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.
:) Vypadá to že budu mít zase co sledovat spolu s Alcatrazem a věřím že mě nezklame ani nový Spartakus který začne v sobotu :)
Už když to píšeme, jen nám jasné, že tohle se snad nikdy na obrazovky dostat nemůže…
Moje první myšlenka byla naprosto stejná, ale... NBC je letos asi hodně na dně a udělá vše proto, aby se příští sezónu zlepšila. Podle mě nikdo z fanoušků spinoff nechce, ale stanice vidí:
The Office = naše nejlepší komedie
=> spinoff naší nejlepší komedie = úspěch, sledovanost, ratingy, peníze
Tak nevím...
Alcatraz hustý, ale já chci Terra Novu! :) Myslim, že by byla fakt škoda, kdyby už nepokračovala..
Tak to s tím Alcatrazem mě teda položilo :D Čeho jsou fanoušci schopní, že :D
Ale upřímně, já, co jsem na King's Crossu v Londýně hledala sloup mezi nástupišti devět a deset (mimochodem takový neexistuje! :-( Ve skutečnosti jsou tyto dvě nástupiště od sebe úplně mimo), mám co říkat... :D
Anyk napsal(a):
"Bůhví kolik takových inteligentů pobíhá po San Franciských lesích a hledá „Nový Alcatraz“. Někde tam přeci musí být a oni už znají tajný přístupový kód…"
Nemám slov :D Miluju Fruikův humor ;)
Se musím přiznat, že to je značně inspirováno diskuzí na lapiduchu... :-)
Maarti napsal(a):
Alcatraz hustý, ale já chci Terra Novu! :) Myslim, že by byla fakt škoda, kdyby už nepokračovala..
naprosto souhlasím
Já taky, souhlasím... Tera nova je dosti dobrá !! :)
Věřím tomu, že sledovanost Touch vylítla nahoru kvůli American Idolu, ale jedině dobře pro ně. Neumím si představit, že z těch 11 milionů lidí nebude alespoň 80% zvědavých na další díl. Byla to bomba, a tu sledovanost jim maximálně přeju
Touch mě rozhodně zaujal, kort, když to je hodně podobný jako Heroes, který mi chybí, takže pro mě to bude skvělá náhrada :) Alcatraz jsem ještě nezkoušela, ale snad to bude taky dobrý. A u Terra Novy by podle mě stačila už jenom 2. sezóna, protože už ta 1 nebyla tak dobrá, jak jsem původně čekala :(