A tohle prodlouží? Kdo jmenoval toho novýho prezidenta ABC? :D
Tak v tom případě tomu dám šanci, ale obnovení by mě při tak nízkých číslech fakt nenapadlo. Na druhou stranu je to Shonda, takže... :-D
Tak abych se dala do sledování, obnovení mě jaksi nenapadlo:)
Yessss, tohle mě potěšilo!
Gabik: Novou prezidentkou je ženská, bývalá vedoucí dramatu na ABC. Zrovna jsem dočetla článek, že v minulosti hodně spolupracovala se Shondou, společně vlastně vytvořily většinu těch jejích seriálů, mají výborné vztahy... Takže prodloužení The Catch asi proto :D Stejně jako vybrání novinky Still Star-Crossed, která údajně neměla ani kompletně hotový pilot :D
ragelly napsal(a):
Gabik: Novou prezidentkou je ženská, bývalá vedoucí dramatu na ABC. Zrovna jsem dočetla článek, že v minulosti hodně spolupracovala se Shondou, společně vlastně vytvořily většinu těch jejích seriálů, mají výborné vztahy... Takže prodloužení The Catch asi proto :D Stejně jako vybrání novinky Still Star-Crossed, která údajně neměla ani kompletně hotový pilot :D
S chlapským jménem! :D Tak odtud vítr vane, taková tlačenka. Já chápu, že z ní mají prachy, ale (zatím :D) stanici nevlastní, tak by jí nemuseli odklepnout pomalu všechno, co jim předloží.
Toto je náhodou fajn oddychovka, ako náhrada napr. za White Collars. Len by tam nemusela pchať stále tie flashbacky. How to get away from murder ma práve tým vytáča. A Quantico už pozerám epizódu tak za 12 minút, keďže tie nezmyselné flashbacky pretáčam. Neviem čo je to teraz za móda v TV.