rekl bych, ze ani jedno uz nebude ono, ale vetsi sance davam stejne Clarksonovi a spol. Snad ten preobsazenej TG nebude o tolik ubozejsi jak byl ten americkej oproti britskymu.
Asi dám šanci oběma, ale víc to vidím u originální trojky.
Tak to už se těším na podzim. The Grand tour je docela zajímavý název, tak uvidíme, jak se bude seriálu dařit
Nemuzu se dockat jejich novych dilu. Top Gear uz me s novym obsazenim moc nelaka.
Už jsem slyšela upoutávku i v rádiu,není co dodat,těším se.
Já se těším na obojí. Na TGT samozřejmě víc, ale rozhodla jsem se přát štěstí i Evansovi a jeho kolegům. TGT mi zatím zní úžasně, klukům věřím, tak snad to dopadne...
Hodně zajímavě zvolený název. Když chvilku přemýšlíte nad zkratkou TGT, mohlo by to značit Top Gear Two. :D Což je naprosto geniální. :D Snad jim to BBC nezatrhne :D
themacs napsal(a):
Hodně zajímavě zvolený název. Když chvilku přemýšlíte nad zkratkou TGT, mohlo by to značit Top Gear Two. :D Což je naprosto geniální. :D Snad jim to BBC nezatrhne :D
Super postřeh, ani by mě nepřekvapilo, kdyby to tak bylo opravdu zamýšleno.
themacs napsal(a):
Jezza sám používá jako zkratku jen GT, bez členu. Ale tak aspoň přehodili písmenka... :D