The Venture Bros a Superjail! - to jsou moji kandidáti. Hlavně Venture Bros je skvělá záležitost, nevídaně uvědomělá dekonstrukce dobrodružných, hrdinských a špionážních příběhů. Doporučuju. Jinak super téma, díky ;)
Taky jsem koukala na Život s Louiem na Jetixu a bavil mě. Ještě byla fajn Třída číslo 402 a Tři kamarádi a Jerry :-)
Z tohoto výberu ma najviac zaujali Alchymisti. Možno sa k tomu raz dostanem :)
Výborné čtení...něco z toho znám a na něco určitě mrknu... :)
ShedStories napsal(a):
Z tohoto výberu ma najviac zaujali Alchymisti. Možno sa k tomu raz dostanem :)
Full Metal Alchemist z 2003 som videl, Brotherhood z 2009 mám pripravený. Len sa k nemu neviem dostať kvôli Code Geass, to anime pozerám stále dokola :D
Někdy zkusím Fullmetal Alchemist: Brotherhood a Ugly Americans.
Jé, život s Louiem :) Občas jsem na Nefixu koukala, společně s Andym a třemi kamarády.
Život s Louiem som tu fakt nečakala, ako dieťa som videla všetky časti niekoľko krát a neskutočne ma to bavilo. Hoci na Jetixe toho bolo viac, čo stálo za pozeranie. :)
V koutku duše jsem doufal v Archera, nevadí. :)
Nycklick napsal(a):
V koutku duše jsem doufal v Archera, nevadí. :)
Archer není ukončený seriál, ale psalo se o něm v předchozím bloku, kdy jsme zmiňovali stále běžící seriály :)
Gabik.029 napsal(a):
Archer není ukončený seriál, ale psalo se o něm v předchozím bloku, kdy jsme zmiňovali stále běžící seriály :)
Takhle to dopadá, když nečtu úvod článku...
ja by som ešte pridala Death Note
Ugly Americans miluju. Škoda, že nebylo více dílů.
Z ostatních mám v plánu vidět Fullmetal Alchemist Brotherhood. Dík za připomenutí. :)