Jen tak dál, kolik bude částí?
Zajímavý článek, docela by mě zajímalo, kdy bude další část. :)
každá řada by si rozhodně zasloužila svou část :) uvidíme, jak to vyjde časově, ale rozhodně vás o nic neošidím :)
Je to vážně neuvěřitelné číst....
Chuck je muj oblíbený seriál i když 5 serie není tak dobrá jak ty předtím pořád tam bylo pár ftipných momentů, ale ten konec mně opravdu dostal málem mi ukápla i slza myslím že mne ještě nic tak nedojalo jak konec toho seriálu ale dal bych ještě jeden díl protože mi příde že nebyly zodpovězeny všechny otázky
A co říkate vy ?
já jsem s koncem poměrně spokojená.. což nemůžu říct u většiny seriálů...
skvělej článek, díky za něj :)
moc mě překvapilo to s tou 1.řadou
btw taky se mi konec chucka líbil, mohl být lepší, ale jsem spokojená :)
Mně se úplný závěr moc nelíbil a maximálně to vyloudilo slzy vzteku. :D Protože si to můžeme domýšlet...
Anetka888 napsal(a):
Mně se úplný závěr moc nelíbil a maximálně to vyloudilo slzy vzteku. :D Protože si to můžeme domýšlet...
mně se líbí, že si to můžu domyslet a navíc to nevypadalo jako konec bez happyendu spíš to vypadalo, že už si začíná vzpomínat... jako já rozhodně nechtěla, aby po tý puse vykřikla něco jako: už si vzpomínám, to by bylo prostě divný :D
možná jsem naivní, ale já si ten konec představoval 'maličko' jinak :) chápu, že Fedak a Schwartz nechtěli finále, kde budou všichni "stát a čekat, až to skončí", chtěli akcičku... už to, že Sarah ztratí paměť se mi nezdálo... přál jsem si, aby skončili v tom vysněnym domě, jak o něm žvatlaj asi od začátku 5. řady.. Zas na druhou stranu, teď může každý použít svou fantazii a představit si, co se asi potom stane...
ale nebojte, v plánu je i článek s jedním z tvůrců, kde trošku nakousává, co by se dělo potom :)
Užasnej článek, těším se na další. Škoda, že už je to za námi, bylo to příjemné sledování...
Konec byl dobrý, hlavně monstrozní zakončení Jeffstera, to mě dostalo nejvíc.
Ale je pravda, že mohli přidat ještě nějaký záběr o nějaký čas později, kde by byli s malým děckem ve svém vysněném domě, bo tak něco.
Chuck - Včechno ohodnoceno. Aspoň na další část interview se můžu těšit:)
matls napsal(a):
mohli přidat ještě nějaký záběr o nějaký čas později, kde by byli s malým děckem ve svém vysněném domě, bo tak něco.
přesně na to jsem myslel já :) ale to už by byl asi moc velkej 'happyend'... takhle si to každej může domyslet/vymyslet sám :)
EDIT: i když já bych to stejně radši viděl (:
Frozen99 napsal(a):
přesně na to jsem myslel já :) ale to už by byl asi moc velkej 'happyend'... takhle si to každej může domyslet/vymyslet sám :)
EDIT: i když já bych to stejně radši viděl (:
Přesně tak, bylo by to takové uzavřené.
Třeba se většího uzavření dočkáme v bonusových minutách :)
A mate v plane pridat tu aj Bloopers 5-tie uz su na svete, a bonusove minuty z DVD? To by bolo super. A mimochodom to finale ma uplne dojalo, ta plaz, ta hudba a ten bozk...Uzasne
allyska napsal(a):
Třeba se většího uzavření dočkáme v bonusových minutách :)
proto si koupim všechny DVD originál :D ale i s 5sérii v nějakym boxu ;)
jsou tam nedořešený věci, jako rodné jméno Sarah( který je napsalný na chuck-nbc.wikia.com Mo Sam Lisa Ryan )
Je toho moc. Tohle finále přímo vybízí k další sérii, tolik nedořešenejch otázek např. Chuck a intersect, Chuck a Sarah... Ano dává to ten prostor pro představivost, ale to je hrůza občas. Ani se to nedá popsat, jak moc jsem to finále nakonec prožíval, škoda, že je konec. :( Rozhodně bych si chtěl Chucka později koupit na DVD i s bonusy, ale kde na to mám vzít :D Každopádně by nikomu z nás nevadilo, kdyby se pár dílů ještě natočilo :) klidně i dalších 91.. Když jsem se tak díval na finále, uvědomil jsem si, že jsem hodně z děje zapomněl, ale bojím si to pustit znova, kvůli tomu pocitu neznalosti/nevědomosti potom. :(
Nesnáším, že je konec. Ale bohužel/naštěstí si nakonec zvyknu... Stejně jako u SGU... :( Sbohem Chucku, jseš nejlepší
dělá se už na druhým článku?
Teď jsem se podívala na poslední díly a brečela jsem jak želva :( ... Je mi líto, že Chuck skončil :( Byl to super serial :)
Sal3m napsal(a):
dělá se už na druhým článku?
ano :) ale nehodlám vypouštět žádný polotovar, tak vydržte :)
Chuck patří k nejlepším seriálům, které jsem za svůj "seriálový život" zaznamenal a že jich bylo sakra hodně:) Je zajímavé, jak člověka nadchne seriál, který vidí pouhou souhrou náhod, jak jej ohromí a najednou se z něj stane závislost/posedlost. Od doby, co jsem začal koukat na Chucka, došel jsem i k dalším zajímavým seriálům, ale nikdy ne tak, jako je tenhle.
Obávám se, že posedlost Chuckem mě donutí koupit si komplet na NBC shopu :D Hlavně kvůli těm bonusům. Takže 8. května :))
Treatys napsal(a):
Obávám se, že posedlost Chuckem mě donutí koupit si komplet na NBC shopu :D Hlavně kvůli těm bonusům. Takže 8. května :))
join the club :D
narazil jsem na takový roztomilý videjko z 1. řady -> (Sarah & Lester)