Nejvíc mě mrzí Agent Carter a jsem ráda za zrušení Castlea, po tom všem to bylo to nejmenší, co mohla ABC letos udělat.
Zjistil jsem, že mě mrzí pouze dvě zrušení - Galavant a Heroes Reborn. A ještě neobjednání Most Wanted, ale to se nepočítá :)
Sledovala jsem jen Galavanta, pro mě nejlepší komedie, která kdy vznikla, takže jasná volba. Každopádně jsem hooodně zvědavá na celkové výsledky.
Mě mrzí zrušení Castla a je jedno, co s ním prováděli, zrušení mě po tolika letech prostě mrzí. A nic to nemění na to, že to byl správný krok.
Ale naprosto nejvíc mě mrzí zrušení Undateable a z novinek pak The Grinder.
BTW: Měla tam být varianta, rušení mě nemrzí, třeba u CBS a CW lze jen těžko vybrat :)
Agent Carter a Limitless, ale zaříznutí CBS mě rozhodně štve víc :(
Undateable to je fakt parádní sitcom
Pajky napsal(a):
Ale naprosto nejvíc mě mrzí zrušení Undateable...
+1
Chvíľu som premýšľal medzi PoI a Undateable, ale PoI má za sebou už dlhšiu cestu a prípadný koniec by mi nebol býval vadil až toľko, ako koniec Undateable. Aj keď PoI milujem. Ale Undateable tu mohlo byť ešte ďalších X rokov. :P
Sledoval jsem jen Nashville (poslední sezonu jsem ještě neviděl), Undateable a Grandfathered. Obě komedie byly fajn, ale chybět mi nebudou, trochu už na konci šlapaly vodu. Letos to rušení nějak ani nebolelo, omlouvám se všem, kteří v těch zářezech měli své favority :)
Konečně dostali rozum a zrušili Galavanta :D. Ale jinak mě štve zrušení Limitless a Heartbeat (ano, mě to na rozdíl od některých zdejších recenzentů bavilo nesmírně), takže tam to bylo dost na hraně. No a Carterovou mohli taky prodloužit, ale na druhou stranu mi to příjde takové lehce symbolické vzhledem k tomu, že v aktuálním Capitainovi Peggy zemřela a Steve jí byl na pohřbu.
Který zrušený seriál si to podle vás nejvíce zasloužil?
Mňa najviac mrzí zrušenie Faking It, ale keďže nie je natoľko významný, aby sa dostal do ankety, tak nehlasujem za nič :D
Jéé anketa:) No nejvíc je mi líto zrušení Nashville. Potom Containment, ale ten mi až tak nevadí. Jinak jsem nic nesledovala.
rozhodne POI :( s kazdou radou je lepsi a lepsi...
galavant byla prijemna oddychovka, ale priznejme si to.. tvurci uz by museli z treti rady zesilet a divaci objednavat sveraci kazajky
agentky carterovy je skoda i kdyz druha rada me skoro nebavila.. ale tak nejak jsem se tesil ze tam budou zacatky SHIELDU :(
ale rozhodne nelituju heartbeat. i kdyz na to koukam.. prijd emi to jako DR House se srdcem, ale to je hodne spatna kombinace.. proste nerealne pozitivni
Ako vidím tak zo zrušených seriálov som pozeral len Grandfatherd :D A teda to ma mrzí najviac. U CW si človek nevyberie :D. U ABC ma mrzí Agent Carter na ktorú sa už dlhšie chystám a u CBS Limitless, ktorý si tiež chcem pozrieť. U NBC ma nemrzí nič. Grimma nezrušili a nič iné od NBC aktuálne nepozerám.
Lill napsal(a):
Mňa najviac mrzí zrušenie Faking It, ale keďže nie je natoľko významný, aby sa dostal do ankety, tak nehlasujem za nič :D
Anketa je jen z Velké pětky, jinak by tam byly snad i stovky jiných seriálů :)
Tak jo Galavant me fakt nejvíc mrzí, to byla úžasně praštěná oddechovka :-D jinak mě hodně mrzí Limitless a agent Carter
Jelikož v posledních dvou letech svoji pozornost převádím převážně na kabelovky, u většiny stanic jsem nevěděl, pro co hlasovat. Tak jsem zvolil seriály, které jsem špatně odhadl v tipovačce :-) Každopádně nejvíc mrzí Person of Interest a jsem rád, že konečně odpojili Castla od přístrojů :-)
Sice to nejelo na Velké pětce, ale docela dobré zakončení měl seriál Bitten.
Hrozne me mrzi Limitless, jinak ze zrusenych novinek jsem cely sledoval jen Second Chance, to se mi libilo, ale bylo to asi takove az moc prumerne, zruseni chapu a serial byl relativne dejove uzavreny, takze ok. Jinak sledoval jsem Person of Interest a Castla, ktery sel v posledni sezone urovni dolu. Tenhle serial zabili sami tvurci. Takze ukonceni vitam.
Z nejakého dôvodu ma najviac mrzí Second Chance, lebo som v tom seriale videla celkom potenciál :D .. no a Telenovela bola celkom oddychovka, inak túto sezónu mne osobne nerušili žiadnu novú srdcovku ani nič významné, našťastie :).
Já skoro pláču, zrušilo se mi hodně oblíbenců.
Jsem zvědavá na výsledky ankety. :)
Mě nejvíce mrzí Heroes Reborn, Galavant a Limitless. Second chance se mi taky líbila.
Vůbec mě nemrzí Bordertown, takovou kravinu s nesympatickou jak animací, tak dějem jsem dlouho neviděla. Škoda, že tam nebylo více možností, ještě bych přihodila Heartbeat, to byla slatátina.
Jinak. Podle mě si Castle zrovna nezasloužil skončit, ale zase by byla kravina pokračovat bez Stany, takže asi tak.
Nádherný článek a ještě lepší anketa,palec nahoru.
Nesleduji toho tolik, abych mohla hlasovat, nicméně je mi líto zrušení Castla. Samozřejmě vzhledem k událostem, jsem za to ráda, protože bez Stany by to nebylo ono, ale i tak mě to mrzí.
Díky té anketě mi došlo, že mi toho až tak moc nezrušili. :-D Počty jsou těsné a "vedou" u mě NBC a CBS.
Limitless měl potenciál, jehož míra je popsána už v samotném názvu, proto mě jeho zrušení mrzí nejvíc. Druhé místo si odnáší Undateable, který se mohl zařadit mezi dlouhotrvající klasiky, kdyby NBC nebyla pitomá. Jako třetí volím Second Chance, kde to místy nebylo úplně nejlepší, ale posledních pár dílů se vytáhlo do nových výšin a rozhodně to mělo potenciál aspoň na pár dalších sérií. PoI je super seriál, ale zrušení mě tak moc nemrzí, protože aspoň jemu CBS dala šanci důstojně se rozloučit.
Pajky napsal(a):
Ale naprosto nejvíc mě mrzí zrušení Undateable...
+1 :-(
https://www.youtube.com/watch?v=Ax7z44OwUQc
Taky jsem o moc neprisla. U Castla byl konec serialu uz asi i dobre rozhodnuti.
Mrzí mě, že se nedočkáme další dílů Agent Carter, Galavanta, Limitless a PoI.
U Castlea nevím, jestli mě to mrzí nebo nemrzí. Je mi líto, že to zrušili, ale kam by to došlo, kdyby to nechali běžet?
HonZajs000 napsal(a):
+1 :-(
https://www.youtube.com/watch?v=Ax7z44OwUQc
Sakryš, ten seriál fakt vypadá zajímavě, myslím, že jsem byla nalákána.
Galavanta mi bylo hrozně líto, ale když se mohl vybrat jen jeden seriál, tak jsem nemohla vybrat jiný než You, Me and the Apocalypse, tenhle britský kousek mi prostě přirostl k srdci. Škoda, že ho zrušili... A ještě po takovým cliffhangeru...
Jednoznačne najviac mrzí zrušenie Galavanta :( A potom asi už len Limitless a Castle.. aj keď u Castlea som po odchode Stany v zrušenie dúfal
Letos se celkově moc nerušilo a většinou mě to ani nemrzí. To by chtělo v anketě mít - jak se ptáte, které rušení na stanici nejvíc mrzelo - ani jedno mě nemrzelo. V mém případě u víc než jedné.
Nedávno jsem začala koukat na Nashville, tam mě zrušení mrzí celkem dost, protože jsem si seriál docela oblíbila a taky zrušení Limitless. :( No, co se dá dělat...
Tak nejhorší je pro mě určitě zrušení Galavanta, to byl masterpiece. Pak mě taky dost zklamalo zrušení Limitless, ale zase na druhou stranu si říkám, že by byla škoda, kdyby druhá série byla horší a neudrželi by si kvalitu, ale rozhodně ta 1. série byla super oddechovka, každý díl úplně jiný. A jako další mě mrzí Agent Carter, Peggy byla prostě super. Další seriály jsem nesledoval, jen Supergirl, ale ta šla jinam :D :D :D
Tak až podle ankety mi došlo, že mi toho letos moc nezrušili:-)
Nejvíc určitě mrzí PoI, ale tam věřím, že to bude mít nějaké dobré ukončení. Žádný závěr ve stylu Lost.
Nejvíc mě mrzí konec Galavanta, i když jsem s tím počítal a ani nečekal jiný výsledek. Ten seriál byl něco jedinečného. Je to snad jediná komedie, která mě nadchla hned v traileru a asi bych ani nespočítal, kolikrát jsem tu tříminutovou ukázku mezi červnovými Upfronts a lednovou premiérou pilotu viděl.
Mrzí mě zrušení Castla, protože jsem s ním strávil tolik času. Ale kdyby měl 8x22 původně skončit tou předposlední scénou a devítka pokračovat bez Stany, byla by to krutá rána fanouškům. Takže tady je zrušení vlastně dobrá zpráva.
Jsem si překvapeně uvědomila, že amerických seriálů sleduju vlastně čím dál tím míň, takže mě z větší části mrzí hlavně ztracený body do tipovačky. A pak taky že to nevyšlo Minority Report, škoda ho. :)
Strašně mě mrzí zrušení Faking it
Jakntu na to koukám, tak jsem asi jediný koho mrzí že se zruší Person of intest.
Drunk_Queen napsal(a):
Sakryš, ten seriál fakt vypadá zajímavě, myslím, že jsem byla nalákána.
Kdyby nebyl zajímavý, inekafe by kvůli jeho obnovení nekandidoval na čínského papeže. :-D
Heimdal napsal(a):
Jakntu na to koukám, tak jsem asi jediný koho mrzí že se zruší Person of intest.
Mě to teda mezí taky a to hodně. Na Person of Interest jsem si už zvykl a pátá řada je zatím ze všech nejlepší. Proč to chtěj sakra rušit?
Tak mně z velké pětky zrušili jen komedie a obě takové ty ztřeštěné. Víc mě však mrzí zrušení Galavanta než Telenovely.
Asi moc nekoukám na Velkou pětku, bo jsem sledovala jen Nashville a Galavanta. Takže se ankety neúčastním.
jak koukám, tak nejsem zdaleka sama - nejvíc mě mrzí Agent Carter, Limitless a Galavant...
Person of Interest (to budu oplakávat ještě roky), pak vééélkááá mezera a následně Agent Carter a Galavant. Se zbytkem se v poklidu vyrovnám.
Dva seriály, co jsem sledovala byli zrušeny Castle a Galavant. Castle mě zas tak nemrzí, ale u Galavanta to budu ještě dlouho rozdechavat, i když se vědělo hned, že to skončí, tak prostě tahle blbinka přirostla k srdci.
Tak jsem zjistila, že jsem našla jen jeden seriál co mi zrušili a to Castle. Ostatní jsem překvapivě a nebo díkybohu nesledovala :-D
Takže moje odpovědi byly asi dost jednostranné a všude byl Castle, prostě jsem naštvaná, že skončil, ale na druhou stranu je to i dobře, ale to je všem co to sledovali určitě jasné. Castle bez své krásné polovičky, by byl poloviční a jen by se chudák zbytečné trápil, jako by už toho oba neprotrpěli dost ;-)
Není nad to, když člověk zjistí, že je v brutální menšině :D. Aneb to jsem vážně jediná, kdo oslavuje zrušení Galavanta :D?
andromache napsal(a):
Není nad to, když člověk zjistí, že je v brutální menšině :D. Aneb to jsem vážně jediná, kdo oslavuje zrušení Galavanta :D?
Ano, jsi.
Person of Interest NE!! Vsechno ostatni je mi sumak!
Limitless,že toto zrušili ma najviac mrzí... Ľúto mi je aj Galavanta a Heroes Reborn (síce) Teraz nedávno som začala pozerať Second Change a riež ma mrzí že je to zrušené zatiaľ sa mi ten seriál celkom páči :)
Inak Person of Interest to tiež schytal ? Škoda kedysi som to sledovala bo to skvelý seriál ale sekla som s ním :)
andromache napsal(a):
100 ľudí 100 chutí. Galavant bol aspon pre mňa jedinečný seriál a vtip mu veru že nechýbal :)
The Family/Galavnt ... tak toto je největší dilema. Ale jinak mi teda zrušili dost dobrých seriálů :(
Jaké zrušení mě nejvíc mrzí? Castle! Seriál který si zrušení nejvíc zasloužil? Castle!
majka147 napsal(a):
100 ľudí 100 chutí. Galavant bol aspon pre mňa jedinečný seriál a vtip mu veru že nechýbal :)
Galavant byl jedinečný pro více lidí, taková geniální blbina, co nepřekračuje hranici vkusu a nevkusu. Jedna z těch nových komedií, co stála za zkouknutí.
Jediný seriál, který mi bude opravdu moc chybět, je Banshee, ale ten nepatří do Velké pětky.
Mrzí mě The Family :-( S tím jak to skončilo, by si zasloužilo aspoň ještě jednu sérii :-( Na seriálu se mi líbilo, že to mělo dobré postavy a nic nenatahovali (jako v PLL). Taková show tu podle mě moc není....[/spoiler]jedna z mála show, ve který je pedofil, který s tim bojuje[spoiler]
Anketu brzy uzavřeme, takže kdo ještě nehlasoval, tak to rychle napravte, ať nepřijdete o trofej :)