Diskuze k článku Schéma sezóny 2016/2017: Fox
ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
16. 5. 2016 / 15:44:38 (před 8 roky)
off

Za mě velká spokojenost. Program vypadá hodně dobře, je tam minimum realitek, díky absence Idolu tam přibyly skriptové seriály, což je jedině dobře. Těším se na podzim na Scream Queens, na druhou stranu na Last Mana a Star budu muset dlouho čekat.

Hodně se mi ale líbí, jak i ty výměny dávají smysl. 24: Legacy pojede tam kde původní 24 a loni Akta X, The Mick by se jinam než za New Girl ani dát nedal, Pitch bude pokračovat v pohodovém úterku, Shots Fired vypadá stejně jako Lethal Weapon, jen minisérka, Star a Empire aka hudební, Vymítač a Sleepy taky super.

Jediné, čeho se bojím, je Making History. Seriál podle popisu i obsazení vypadal dobře, ale v midseason už nebudou mít Simpsoni fotbalový boost, tak se bojím, aby to neskončilo stejně jako Cooper letos.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
16. 5. 2016 / 16:05:35 (před 8 roky)
off

No nevím. Logičtější by bylo, kdyby Star a Empire běžely v jeden večer; pokud bude ze Star stejný trhák, FOX by vznikl neporazitelný večer. Takhle akorát dostanou nový Rosewood v podobě Lethal Weapon a další seriál, který bude čerpat výhradně z toho, že běží před Empire.

Na druhou stranu jsem rád, že Prison Break přijde až v midseason, a já tak budu mít víc času na to, abych zhlédl předchozí série. :-D

Letos u mě FOX moc netáhne, jak se tak na to dívám. Z novinek si vyberu až v midseason, a to jen v podobě Star a Making History; u A.P.B. si pořád nejsem jistý, jestli to bude fungovat.

ragelly
16. 5. 2016 / 16:13:53 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

No nevím. Logičtější by bylo, kdyby Star a Empire běžely v jeden večer; pokud bude ze Star stejný trhák, FOX by vznikl neporazitelný večer.

To by nedávalo smysl. Tenhle žánr se rychle přesytí, mít z toho souběžný dvouhodinový blok by byla sebevražda pro oba seriály. Ono to není stejné jako hudební Idol, který měl dvě hodiny každý týden, protože tady to je dějový, podle mě by to lidi vůbec nedávali, takhle se jim zkrátí čekání na další díly Empire a třeba si tu volnou hoďku v týdnu nahradí novým hudebním dramatem, které je zaujme. Stejně tak by nefungovala Agentka a Agenti souběžně.

lukascoolarik
16. 5. 2016 / 16:19:07 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

To by nedávalo smysl. Tenhle žánr se rychle přesytí, mít z toho souběžný dvouhodinový blok by byla sebevražda pro oba seriály. Ono to není stejné jako hudební Idol, který měl dvě hodiny každý týden, protože tady to je dějový, podle mě by to lidi vůbec nedávali, takhle se jim zkrátí čekání na další díly Empire a třeba si tu volnou hoďku v týdnu nahradí novým hudebním dramatem, které je zaujme. Stejně tak by nefungovala Agentka a Agenti souběžně.

Takhle jsem se na to nedíval, no.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
16. 5. 2016 / 17:03:57 (před 8 roky)
off

To by šlo :) :) :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
KatieSv
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
16. 5. 2016 / 17:27:57 (před 8 roky)
off

Taky se mi líbí, jak to sestavili. Jenom je mi líto, že neprodloužili Second Chance, měla jsem to ráda :)

Nikdy nevíš, co se může stát. Proto žij naplno.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
16. 5. 2016 / 21:54:43 (před 8 roky)
off

Možná zkusím Star a A.P.B. v midseason, ale jinak mě nic moc nezaujalo. Plus ještě možná Making History. A to jsem většinou na FOXu a na CW míval nejvíc želízek v ohni. Loni ale zklamaly piloty na CW a letos to vypadá na zklamání u FOXů. Ale tak přinejhorším bude alespoň víc času na resty z téhle sezóny :)

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
17. 5. 2016 / 07:57:36 (před 8 roky)
off

na Prison Break se hrozně těším.

lukascoolarik
17. 5. 2016 / 10:34:55 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Letos u mě FOX moc netáhne, jak se tak na to dívám. Z novinek si vyberu až v midseason, a to jen v podobě Star a Making History; u A.P.B. si pořád nejsem jistý, jestli to bude fungovat.

Tak po zhlédnutí trailerů už mám jasno v tom, že jsem se nespletl. :-D Akorát A.P.B. mě mile překvapil a i když to asi nebude mít dlouhou životnost, užiju si to stejně jako letos Second Chance.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
17. 5. 2016 / 10:38:19 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Tak po zhlédnutí trailerů už mám jasno v tom, že jsem se nespletl. :-D Akorát A.P.B. mě mile překvapil a i když to asi nebude mít dlouhou životnost, užiju si to stejně jako letos Second Chance.

Mě to APB strašně připomíná mix CSI a Almost Human... ne že by to vadilo :D

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
20. 5. 2016 / 21:16:27 (před 8 roky)
off

Obě tabulky byly aktualizovány o změny Foxu, tzv. vyhození Bones pryč, přesunutí Prison Breaku ze čtvrtka na úterý (midseason) a zařazení Pitch z úterý na čtvrtek už do pozimního schématu, i v midseason. Vše viz zpráva.