Diskuze k článku X Factor se zbavuje svých slabých článků
misyrka
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 1. 2012 / 11:40:28 (před 12 roky)
off

Jee, tak tohle se mi moc nelíbí, přeci jenom pro to, že nejsou drzí jako Simon neznamená, že jsou to slabé články. Vždyť přeci Paula byla se Simonem byli jako dvojce nejlepší, když se tam něco dělo. :/

XOXO Michaela
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
31. 1. 2012 / 12:34:27 (před 12 roky)
off
misyrka napsal(a):

Jee, tak tohle se mi moc nelíbí, přeci jenom pro to, že nejsou drzí jako Simon neznamená, že jsou to slabé články. Vždyť přeci Paula byla se Simonem byli jako dvojce nejlepší, když se tam něco dělo. :/

já nevím, Nicole i Paula mi přišly jako takové trochu povrchní americké nány.. ale moc jsem toho s nimi neviděl..

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 1. 2012 / 13:19:31 (před 12 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

já nevím, Nicole i Paula mi přišly jako takové trochu povrchní americké nány.. ale moc jsem toho s nimi neviděl..

Já viděla celou sérii a mně přišly spíš jako úplně z jiné planety.. nebo sjeté. Komentáře typu "Tímto vystoupením jsi nám odhalil tajemství vesmíru!" a jim podobné byly v každém díle. Paula se ještě sem tam držela nějakých mezí, ale Nicole to fakt hnala docela do extrémů. Ještě že to vyvážil Simon a jeho sakratiscké poznámky k takovýmto kecem...

Btw. nejlepší moment celé série: Když vypadla Rachel Crow a publikum Nicole hustě vypískalo, to jsem se smála ještě hodně dlouho :D

http://youtu.be/ePgRV25K3E8?t=7m27s

Editováno: 2x | Naposledy: 31. 1. 2012 / 13:20:49
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 1. 2012 / 14:11:15 (před 12 roky)
off

Tohle vážně není vůbec možný. Já vím že Nicole nebyla bůhví co za porotce, ale hlavní je že porotce byla a nějak mi to bez ní nesedí. To samý mužu říct o Paulovi, ale přece jenom Nicole jsem měla radši. Tak schválně koho tam daj...

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 1. 2012 / 18:16:27 (před 12 roky)
on
Michalenka napsal(a):

To samý mužu říct o Paulovi

??? :D Teď jsem se nějak ztratila :D

harmonica
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 2. 2012 / 13:00:53 (před 12 roky)
off

Asi komentuje někdo něco co neviděl :D

S odchodem nicole, problém nemám. Byla fajn ale nahradit se ji dá vcelku jednoduše, to asi uznáme všichni. U Pauly je to dost podobné.
Nadruhou stranu náhrady za tyto dvě dámy, musí být stejné osobnosti(ať už charizma a především "dámy zpěvačky...")
Co se týče moderátora. Je to škoda, je to takovej sympaťák. Tak či tak, moderátor v USA X Factoru nemá takolik prostoru jako u nás, takže je jedno kdo bude pokaždé říkat "Wellcome back" :)