K The CW není moc co dodat. To, co sleduju, zůstává na svých místech, a z novinek mě naplno zaujal jen Riverdale. Šanci možná dám i No Tomorrow, ale to ještě uvidím na základě provedení. Protože jestli to bude další Panenka Jane nebo Šílená ex, tak budu muset odmítnout.
Mrzí mě, že si na iZombie počkám, ale furt lepší než kdyby ji hodili na pátek
Jsem rád že The Originals pojedou později, myslím že zkrácená, třeba 13ti dílná série jim bude slušet víc, a třeba konečně nebudou tak natahovat a děj bude lépe odsýpat.
Docela mě překvapilo, že Legendy nenechali zase na midseason. Ale co, tím líp pro mě, aspoň nebudu muset dlouho čekat :-D
Legendy už na jeseň? Dúfam že ich v midseason vystrieda niečo z nezaradených. Myslím si že tak 13-16 časti je pre Legendy dosť. Plná séria by bolo veľké naťahovanie :/ . Z noviniek možno Riverdale ? Ale počkám si na ohlasy.
Moje milované nepřesunuli a Supernatural se s tím srovná do pohody.
som zvedavý čo to spraví s The Originals či dostanú plných 22 epizód alebo len 13 :) ale čakať do midseason na 4 seriu :/ The 100 toto iste dnes resp. u nas zajtra finále a zase čakať rok na 4 sériu.. škoda
Akože po tom aký to má teraz spád mám čakať dlhšie ako normálne? Oni si hádam robia srandu?? To radšej The Originals ako TVD - tie sú už nudné...
to akože izombie nebude od septembra? nestačí, že ma trápia dlhočiznou prestávkou medzi sériami the 100? :D
Pro mě je hlavní, že Supernatural zůstalo na dobrém místě. Jen jsem zvědavá, co udělají s TO. A že se celá stanice přesouvá ke komiksovým seriálům, no nevím. Tak uvidíme, jak to dopadne...
Právě jsem viděl trailer na Frequency a musím říct, že to vypadá zajímavě. Určitě zkusím. :)
Nemohli by rozšířit program i na neděli, aby se tam vešlo i něco jiného než komiksovky? Ne, že by mi vyloženě vadily, ale zaplácnou čtyři hodiny z deseti jen s DC vesmírem. Další dvě hodiny zaberou holčičí seriály (nebo já je tak aspoň beru) a nějaká rozmanitost, která se mi na CW líbila pár let zpátky (a díky které jsem si vždy něco vybral) je fuč :( Tímhle tempem se v podzimní sezóně 2021/2022 bude vysílat jen 9 DC seriálů a Supernatural. :D
A jsem zvědavý jak si povede Supergirl, o kolik klesne oproti CBS. Vidím jí zatím na sledovanostně nejslabší článek čtveřice, ale třeba se pletu a spárování s Jane jí prospěje.
Z novinek se mi líbí trailer na Frequency, takže asi vyzkouším. Aspoň se dozvím, jestli mě v The Tomorrow People iritovala Peyton List nebo její Cara :D
milosh napsal(a):
Nemohli by rozšířit program i na neděli, aby se tam vešlo i něco jiného než komiksovky?
Protože neděle jsou z hlediska ratingů cílovky CW naprosto tragické. Radši prodají prostor lokálním partnerům, kteří vysílají seriály v syndikaci, je to výhodnější.
milosh napsal(a):
A jsem zvědavý jak si povede Supergirl, o kolik klesne oproti CBS. Vidím jí zatím na sledovanostně nejslabší článek čtveřice, ale třeba se pletu a spárování s Jane jí prospěje.
Jane tam je kvůli Supergirl, ne naopak. CW věří, že Supergirl bude jedním z TOP 3 seriálů stanice, proto k ní háže seriál, který nemá takovou sledovanost, ale kritika ho cení - přesně to, co potřebuje. Když se sledovanost Jane nezvýší, nic se neděje, když se zvýší, jen dobře.
milosh napsal(a):
...aby se tam vešlo i něco jiného než komiksovky? Ne, že by mi vyloženě vadily, ale zaplácnou čtyři hodiny z deseti jen s DC vesmírem. Další dvě hodiny zaberou holčičí seriály (nebo já je tak aspoň beru) a nějaká rozmanitost, která se mi na CW líbila pár let zpátky (a díky které jsem si vždy něco vybral) je fuč :( Tímhle tempem se v podzimní sezóně 2021/2022 bude vysílat jen 9 DC seriálů a Supernatural. :D
Že? Mně komiksové nevadí, ale díky těm věčným crossoverům se to nedá sledovat, pokud se člověk nedívá na všechny paralelně. A CW za chvíli můžou přejmenovat na DC.