Jo mě přilepilo taky a rozhodně se nestydím za to, že jsem ten konec obrečela
Tak ja som tiež revala :( celá vec so Zivou, Tali ach :( je to neozaj "bitterweet", ale veľmi krásne natočené...stále však dúfam, že Ziva to nejako predsa len prežila a že do toho Paríža pôjdu všetci traja spolu...a ak nie, aj tak dobre, Tony má svoju Tali! :)
Vyspoiloval byste mi někdo, jak to s ním dopadlo? :)
jakoby tam nechávali malou škvírku, kdyby se stal zázrak a chtěli se někdy vrátit :)
Ziva nemusí být mrtvá,nějak mi to tam nesedělo, tvůrci to dost zamlžili, bez důkazů Tony bude věřit Mossadu co mu nakecá ? Nevím, doufám že někdy třeba v 25 serii se ukáže ze Tony našel Zivu živou v Paříži :D Jinak díl hodně emotivní, ale přece jen jsem čekala něco trochu víc, od Tonyho/Michaela to byl parádní výkon a ta Tali je strááášně roztomilá, doufám že nám je ještě někdy ukážou :)
Přidám se - taky jsem brečela jako malá, ale musím říct, že rozloučení bylo velmi důstojné (a samozřejmě i dojemné). Takový zvrat jsem opravdu nečekala, furt jsem doufala, že se objeví Ziva. Nicméně mají velké plus za to, že postavu Tonyho nezabili, že jí jenom posunuli dál v životě. :)
Mimochodem - je to jenom můj pocit nebo bude minimálně z toho Claytona Reevese z MI6 nový člen bandy? :D
Janulka93 napsal(a):
Mimochodem - je to jenom můj pocit nebo bude minimálně z toho Claytona Reevese z MI6 nový člen bandy? :D
Dojemný finále, to s Tali, kdo by u toho nebrečel. Celou dobu čekám až Tony se Zivou budou spolu a ona je nejspíš mrtvá, ale aspoň mu zůstala Tali.
Ještě jsem neviděla,ale určitě také obrečím.