Už se těším, Gilmorky jsem měla vždycky ráda ... a ten původní konec nebyl ulně co jsem si předstasvovala , snad se to ted spraví :-)
Krása,krása....už se nemůžu dočkat.
Jé :) Těším se! :)
začala jsem se dívat na všechny epizody znovu od začátku. Plánuju plynule navázat novými díly. Už aby tady byly.
Pouli napsal(a):
začala jsem se dívat na všechny epizody znovu od začátku. Plánuju plynule navázat novými díly. Už aby tady byly.
Přesně toto mám v plánu, těším se moc, moc, moc :-)
Super, už se těším
Nechce mi někdo napsat, klidně do zprávy, jak skočily Girlmorky? :)
Chci tohle sledovat, ale nejsem si jistá, jestli jsem je viděla do konce, protože si na něj vůbec nepamatuju. :D
Destinytte napsal(a):
Nechce mi někdo napsat, klidně do zprávy, jak skočily Girlmorky? :)
Chci tohle sledovat, ale nejsem si jistá, jestli jsem je viděla do konce, protože si na něj vůbec nepamatuju. :D
nemám rád recyklaci
Miluju tento seriál a vždy budu, nemůžu se dočkat je to promě úplnej dárek k Vánocům !!!! :o))))
Jupíjájej! :)
Už se těšim, ale jsem zvědavá jestli si zachovají svojí starou atmosféru nebo se celý seriál ponese v novém duchu. Doufám, že uvidíme spoustu starých známých "otravných" :D postav.
snad se dočkáme co nejdřív, sedmá řada byla i podle herců ne moc povedená, snad bude mít Patterson pravdu a mezi Lorelain a Lukem to dopadne o mnohem líp, moc se těším...
To to mám jen já, nebo je ta fotka tak roztáhlá na šířku, že Lauren vypadá, že má 100 kilo? :D