PoI určitě chybět budou, ale aspoň dostali šanci a čas, aby nás pár roků bavili.. To Limitless ani Second Ćhance nedostali a je to jako fakt velká škoda, oba měli velký potenciál.
Koukám, že jsem ve většině. :D
Limitless...toho je škoda.
No já jsem evidentně v menšině, mně bude chybět Family :-) Jinak mě docela překvapuje tak vysoké umístění Heroes, příliš chvály jsem na to nečetla, spíš jen kritiku. Asi ti, kterým se seriál líbil, si to nechávali pro sebe :-) Teda až doteď :-D
Teda jsem ve většině:)
Tak jdu s proudem :-) Agentka a Galavant mi prostě budou chybět.
Galavant bude mě mrzet hodně dlouho, tak i Castle, byla jsem zvědavá, jak by se seriál bez Kate/Staninky vyvíjel
Musím říct, že zpola jsem se trefila k většině. Rozhodně sedl žebříček těch, co budou nejvíce chybět.
Nejvíc ze všeho mi chybí Person of Interest. Je to výjimečný seriál, skoro neopakovatelný. Od prvního dílu mě baví ho sledovat. Je škoda, že pátá série bude poslední, ale snad nechají nějaký otevřenější konec, jako třeba "Samaritán je poražen, zase pokračujem v číslech," ale kdo ví, co tvůrci vymyslí. Já jen doufám, že finále bude důstojné a nezkazí nakonec celý seriál. Je opravdu záhadou, proč má tento seriál na své domovské stanici tak neuvěřitelně titěrnou sledovanost, ale snad se to ještě zlepší a finále se bude most pyšnit úctyhodným obecenstvem...
The Good wife mi bude chybat....a to riadne :-(
Mám trochu jinej vkus než ostatní, koukám. :D)
Limitless, Galavant, Second Chance.... Za veľkou mlákou nevedia čo je dobré :/
Teda, tohle je snad poprvé, co můžu po výsledcích nějaké ankety říct, že mám většinový názor :) Nejvíc mě mrzí Galavant. Pak Castle, Limitless a Carter.
Aspoň, že Agentka má tu výhodu propojeného světa, takže snad jsme se s ní ještě definitivně nerozloučili. Přechodu na Netflix moc nevěřím, ale nějaké flashbacky v AoS (popř. filmech) by být mohly. Sice to není úplně ono jako vlastní seiál, ale tak aspoň malá náplast.
Už se rozdávaly trofeje? Ještě mi žádná nepřibyla, přestože jsem hlasovala.
venalce napsal(a):
Ještě ne :)
venalce napsal(a):
Akurát som sa chcela opýtať na to isté .. :) Fajn aspoň viem že nemám byť nedočkavá :D
Ještě mě pro příští potenciální ročník ankety napadá jedna zákeřná otázka po vzoru té poslední: Který prodloužený seriál/novinku byste nejradši zrušili? Docela by mě zajímaly výsledky, jestli by nějaký dokázal dostatečně vyniknout :)
milosh napsal(a):
Ještě mě pro příští potenciální ročník ankety napadá jedna zákeřná otázka po vzoru té poslední: Který prodloužený seriál/novinku byste nejradši zrušili? Docela by mě zajímaly výsledky, jestli by nějaký dokázal dostatečně vyniknout :)
Dobrej nápad :)
Mě nejvíc budou chybět Limitless, Second Chance a Person of Interest. Galavant jsem věděl, že bude chybět hodně lidem, ale já to přestal celkem brzy sledovat...
Trofeje jsou rozdány! Zcela nepochopitelně se ale našlo asi 25 lidí, kteří se neumí správně podepsat. Pokud vám tedy trofej chybí, zkuste se ozvat, ale jestli se nacházíte na černé listině v této pětadvacítce, tak to asi bohužel už šéfa nepřekecáme, aby se smiloval :D
ragelly napsal(a):
Trofeje jsou rozdány! Zcela nepochopitelně se ale našlo asi 25 lidí, kteří se neumí správně podepsat. Pokud vám tedy trofej chybí, zkuste se ozvat, ale jestli se nacházíte na černé listině v této pětadvacítce, tak to asi bohužel už šéfa nepřekecáme, aby se smiloval :D
Tam bylo nějaké podepsání? :D Tak to budu asi já, ale já tu trofej nemusím mít :D
Case*Wawe*Make napsal(a):
Tam bylo nějaké podepsání? :D Tak to budu asi já, ale já tu trofej nemusím mít :D
Jsem na tom úplně stejně, ale také se bez trofeje obejdu. Nějak se naučím žít bez ní :D
Locke napsal(a):
Jsem na tom úplně stejně, ale také se bez trofeje obejdu. Nějak se naučím žít bez ní :D
Ak sa to dá, s radosťou ti dám tú svoju. ;)
Case*Wawe*Make napsal(a):
Jako první bod tam byla kolonka na vyplnění: Jaká je tvá přezdívka na SerialZone (možná bude trofej) nebo něco takového :D
ja nemám =/ žeby som bola medzi tými čo sa zle podpísali? čo už
Kahlan napsal(a):
ja nemám =/ žeby som bola medzi tými čo sa zle podpísali? čo už
V odpovědníku tě vůbec nemám, takže jsi asi odeslala bez přezdívky nebo zapomněla odeslat? :)
ragelly napsal(a):
V odpovědníku tě vůbec nemám, takže jsi asi odeslala bez přezdívky nebo zapomněla odeslat? :)
tak tam bude pes zakopaný =D
tiez som si nevsimol ziadne podpisanie ..a aka trofej by to mala byt?
sandokan555 napsal(a):
tiez som si nevsimol ziadne podpisanie ..a aka trofej by to mala byt?
Respondent :)
aha tak tu mam ..asi som to vyplnil potom spravne :D
a najviac ma mrzi asi Limitless .. toho serialu je skutocne skoda ..mal nasliapnute dobre na druhu seriu a aj bol dostatocne vtipny.
ragelly napsal(a):
Jako první bod tam byla kolonka na vyplnění: Jaká je tvá přezdívka na SerialZone (možná bude trofej) nebo něco takového :D
Já to vyplnovala na telefonu, takže jsem ty řádky rychle přejížděla :D Takže jsem si nevšimla :D