Diskuze k článku Před deseti lety se rozloučily Čarodějky
Carmen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
21. 5. 2016 / 08:12:49 (před 8 roky)
off

Moc děkuju za článek! Já čarodějky vážně miluju. Viděla jsem je stokrát a to nepřeháním, takže si je vždy ráda připomenu:) Je fakt neuvěřitelný, že už je to tak dlouho.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 5. 2016 / 08:20:35 (před 8 roky)
off

Čarodějky byly fajn, ale víc se mi líbily řady s Prue, i když Paige nebyla špatná :-)

lenka9445
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
21. 5. 2016 / 08:25:37 (před 8 roky)
off

presne ked som videla nazov clanku, napadlo mi, ci uz som taka stara :D carodejky bol jeden uzasny serial na ktory si aj v sucasnosti obcas spomeniem...

Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
21. 5. 2016 / 08:27:33 (před 8 roky)
off

Tento seriál nešlo nenávidět. Jen mně trochu vadila smrt Pruedance ale pak došla Paige a seriál dostal novou krev do žil. Světlonoš Leo byl dobrý a mně bavil hodně démon coul, manžel Pheobe..

Snad ho někdy budou opakovat ještě, díval bych se :(( ...snad..

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
21. 5. 2016 / 10:11:29 (před 8 roky)
off

Super seriál. DOufám, že nakonec se nepustí do remaku/rebootu.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 5. 2016 / 10:33:38 (před 8 roky)
off

To jsou vzpomínky. Jako mála jsem vždy utíkala ze školy, abych stihla další epizodu. Mě osobně bavily jak série s Prue, tak série s Paige. Ale je pravda, že Prue mi nebyla sympatická a zbytečně byla cpaná do popředí. Paige jsem si hned zamilovala a Piper jako starší sestra začala pořádně vynikat.

Vždycky se na ně ráda podívám znovu, když je příležitost.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 5. 2016 / 10:49:29 (před 8 roky)
off

Ty jo už? Pro mě nejlepší seriál vůbec,už jenom při čtění článku mi naskočila husí kůže :D

Domi94
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
21. 5. 2016 / 10:54:54 (před 8 roky)
off

Parádní seriál, který mě provázel celou základku. Musím říct, že Čarodějky mají finále, které se vryje do paměti a zůstane tam na hodně dlouho. :)
Deset let... ach jo :D

Don’t be so driven by the past that you throw away your future ~ K. Beckett
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
21. 5. 2016 / 11:01:25 (před 8 roky)
off

Čarodějky jsou pro mě něco jako Gilmorky - viděno nesčetněkrát, ale kdykoli klidně znovu...
Jen se přiznám, že mi přišly otravné díly s Billie a Christy.

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 5. 2016 / 11:03:23 (před 8 roky)
off

To byl aspoň seriál, pamatuji si jak jsme vždycky chvátali ze školy, aby jsme si mohli pustit televizi a hned sledovat další díl. I když jsem to viděla několikrát nikdy nezklame... dokonce teď když chytnu nějakou reprízu, tak se dívám :D (pořád nezklame).. Díky za článek
Cítím se fakt stará... btw měla jsem radši epizody s Paige než s Prue (doteď tu herečku nemám ráda), ale musím zmínit, že epizody s Chrisem, byli taky dobré.

Ride or Die
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 5. 2016 / 11:07:16
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 5. 2016 / 11:16:24 (před 8 roky)
off

Dalsi z restov ktore musim dobehnut, skoncil som tusim druhou seriou ked som si to chcel konecne pozriet cele, aj tak ale tento serial ..nezabudnutelny a Phoebe .. mnam. (tak mal som vtedy 18 takze .. ale doteraz sa mi paci )

truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
21. 5. 2016 / 11:18:31 (před 8 roky)
off

k čarodějkám se můžu kdykoliv vrátit a vždy mě bavěj jeden z nej seriálu prostě nádhera :o)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
21. 5. 2016 / 11:28:45 (před 8 roky)
on

Jeden z mála seriálů, které navždy budu milovat. Velká srdcovka, tenkrát mi stačilo říct jen název dílu ze sérií 1-6 a hned jsem věděla, o čem to bylo, milovala jsem jejich kouzla a celou atmošku a vždycky jsem chtěla mít jejich schopnosti (kdybych si ale musela vybrat, tak Piper a zastavování času). Poslední sérii už jsem si tenkrát stahovala, byly to moje první stahovací zkušenosti. A finále jsem hoooodně obrečela, perfektní epizoda. Nemůžu se dočkat, až si zase dám opáčko! <3

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 5. 2016 / 11:34:38 (před 8 roky)
on

jo tak tohle byla opravdu srdcovka, kterou můžu kdykoliv vidět znovu a znovu. Jinak já jsem byla ráda za příchod Paige, díly s ní mám mnohem radši :-). No myslím že si asi brzo dám nějaký pěkný maraton :-)

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 5. 2016 / 12:06:04 (před 8 roky)
off

Také patřím do generace, která s Čarodějkami prožila základku, a rovněž si vzpomínám, jak jsem se vždy snažil doběhnout domů v čas, aby mi žádný díl neutekl. Pro mě osobně byli nejlepší díly po příchodu Paige ale hlavně jsem fandil Colovy a Phoebe a jeho smrt mě dost naštvala. Phoebe se mi taky jako holka líbila ze všech nejvíc naopak Prue ani moc ne. Když jsem si pustil to video se znělkami tak stačilo slyšet tu melodii a úplně mě zamrazilo ta nostalgie je neuvěřitelná! Je sice pravda, že takovou Buffy, přemožitelku upírů jsem měl vždycky rád daleko více ale i tak si na Čarodějky občas vzpomenu.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 5. 2016 / 12:06:40
Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
21. 5. 2016 / 12:40:09 (před 8 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

Super seriál. DOufám, že nakonec se nepustí do remaku/rebootu.

Tak toho se trochu bojim, protože jestli to bylo BH90210, nebo Malroce Place tak tam reboot byl a nebyl moc uspěšný u Malroce.. tam se natočili jen dvě řady a BH mělo tuším rovnou čtyři.. ale snad by je nenapadlo zmrvit čarodějky..

luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 5. 2016 / 13:08:24 (před 8 roky)
off

Ten cas leti...jeden zo serialov "meho mladi". Milovala som Cola aj ked bol zly ale nedalo sa priat mu smrt:D moja najoblubenejsia sestra bola jednoznacne Phoebe a ked bola zla tak bola dokonala. A hrala tu aj nasa Penny:) sice jej postava bola otravna,ale aj tak. Koniec bol skvely a verim,ze to tak aj zostane vobec sa mi nepaci trend natacania novych serii.ako sa hovori co je mrtve ma zostat mrtve a co je raz ukoncene ma zostat ukoncene.

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
21. 5. 2016 / 13:34:56 (před 8 roky)
off

Tak stará jsem si připadala už vloni, když bylo 20 let od začátku Xeny :D. Ale takováhle výročí moc jednomu nepřidaj :D (a propos, když je letos těch 15 let od konce XWP dostane taky svůj článek :->?).

Jinak Čarodějky jako seriál jsem milovala. Znělku mám dodneška na MP3 jako jednu z nejlepších vůbec. Myslím, že bych někde ty VHSky s dílama ještě i vyhrabala :D. I když já teda patřím k těm, kdo Colea (Kouli :D) nenáviděli a dodneška jsem kvůli téhle roli na McMahona alergická (ale přiznejme si, že Christian z Nip/Tuck taky nebyl zrovna miláček :D). Nevím co to mám za úchylku, ale vždycky jsem milovala díly, kdy šlo někomu o život. Řekla bych, že do pětky to bylo fajn, v šestce mě hrozně otravoval ten jejich slavný synáčkovský souboj a sedmička a osmička byla vaření z vody.. Ale zajímalo by mě, kolik lidí má Kaley Cuoco zafixovanou spíš jako Billie než jako Penny :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
21. 5. 2016 / 13:36:47 (před 8 roky)
off
luciakanky napsal(a):

Ten cas leti...jeden zo serialov "meho mladi". Milovala som Cola aj ked bol zly ale nedalo sa priat mu smrt:D

Dovolím si nesouhlasit :D. Já mu přála smrt téměř neustále :D. A Phoebe jako zlá byl asi největší přešlap. Možná i proto, že Alyssa prostě ty záporačky neumí zahrát tak, aby to nepůsobilo blbě...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
21. 5. 2016 / 13:57:11 (před 8 roky)
off

Ach ta nostalgie. Prue mi taky nebyla vůbec sympatická a Paige jsem měla hodně ráda. Koukala jsem se někdy i s mamkou a obě jsme žraly Colea. Jeho smrt jsem obrečela. Chrise jsem měla taky moc ráda a pořád jsem doufala, že ten jeho konec vymyslí nějak líp. Díly s Billie apod. si moc nepamatuju, protože jsem je viděla asi jen jednou a moc mě nebavily. Ale jinak super seriál, vedle Buffy a Stargate SG-1 jeden z vůbec nejoblíbenějších mého dětství :-)

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 5. 2016 / 14:34:14 (před 8 roky)
off

Zrovna jsem uprostřed maratónu, ale už mě to neba jak kdysi .-) Paige sem si nikdy neoblíbila, vždy to pro mě byla jen náhrada Prue... Pokud bude reboot, tak se na něj chystám a dokonce se i těším, vypnout/přestat koukat můžu vždy... Jeden čas dávali Čarodějky na Primě a Stargate na Nově (oboje to byli nové řady) a já sem se nedokázala rozhodnout na co budu koukat, tak sem to přepínala, naštěstí to bylo moje nejhorší dilema .D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 5. 2016 / 16:55:05 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak stará jsem si připadala už vloni, když bylo 20 let od začátku Xeny :D. Ale takováhle výročí moc jednomu nepřidaj :D (a propos, když je letos těch 15 let od konce XWP dostane taky svůj článek :->?).

Jinak Čarodějky jako seriál jsem milovala. Znělku mám dodneška na MP3 jako jednu z nejlepších vůbec. Myslím, že bych někde ty VHSky s dílama ještě i vyhrabala :D. I když já teda patřím k těm, kdo Colea (Kouli :D) nenáviděli a dodneška jsem kvůli téhle roli na McMahona alergická (ale přiznejme si, že Christian z Nip/Tuck taky nebyl zrovna miláček :D). Nevím co to mám za úchylku, ale vždycky jsem milovala díly, kdy šlo někomu o život. Řekla bych, že do pětky to bylo fajn, v šestce mě hrozně otravoval ten jejich slavný synáčkovský souboj a sedmička a osmička byla vaření z vody.. Ale zajímalo by mě, kolik lidí má Kaley Cuoco zafixovanou spíš jako Billie než jako Penny :D.

Já sice Cola milovala, ale jakmile někde vidím Charmedky v českém dabingu, kde ho Phoebe volá "Koule!", tak mám co dělat se nesmát.
Jinak Kaley mám zafixovanou jako obě dvě. Billie, protože je to snad ta nejotravnější postava, co se v seriálu objevila a jako Penny jí sleduji již několik let.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
21. 5. 2016 / 17:27:09 (před 8 roky)
off

Jeden z mých prvních opravdových seriálů.. slzička. Taky patřím mezi ty, kteří spěchali domů, aby stihli díl. Prue byla má nejoblíbenější a dlouho jsem se z jejího zmizení neuměl vzpamatovat. Paige nikdy nebyla prostě sestra už.. U Phoebe mi šíleně vadila její povaha.. a když se na scéně objevil Cole, byla pro mě jednu dobu jednou z nejvíc nenáviděných postav. Piper byla zlatíčko od začátku do konce.

Žádný seriál nikdy neměl tak úžasnou atmosféru, jako tento. Všechno bylo v rámci mezí, nikdo neměl všechnu magii světa, každý uměl něco, vše mělo svůj řád a pořádek. Čarodějky nikdy nic nepřekonalo. Navždy budu chtít nějakou moc jedné ze sester. :)

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 5. 2016 / 17:59:25 (před 8 roky)
off

Díky za příjemné připomenutí :) Se sestrou jsme se vždy koukali odpoledne na Čarodějky a Buffy, přemožitelku upírů. Jojo, to jsem trávila čas po škole u televize. Ale stálo to za to, protože kdo neviděl Čarodějky, tak... je vůbec někdo takový? Každopádně neví, o co přichází! :)

Nevěříš?
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
21. 5. 2016 / 18:25:59 (před 8 roky)
off

Nene, fakt už tolik let..?
Za mě jedna ze srdcovek. Je vůbec takovýhle seriál v současnosti?
Ta atmosféra, to dobro, láska, nádhera!
Osobně mám radši díly až bez Prue, hrozně mě prudila a přišlo mi, že ji moc upřednostňujou, pak to bylo mnohem lepší :) a díly s Chrisem, jak se snaží dát rodiče dohromady..super!
Taky je sranda takhle naráz vidět ty změny účesů a barev, i když Piper v tom byla trochu konzervativní :D
Já je prostě žeru, když na ně narazím v TV, tak ten díl musim dokoukat.
Díky za článek

crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 5. 2016 / 18:45:32 (před 8 roky)
off

Páni, to by člověk neřekl, jak to letí. I když je pravda, že finále jsem viděla o něco později. Naprosto přesně si ale vzpomínám, jak jsme se vždycky sešly s kamarádkami a klábosily jsme o předchozích dílech a pak, jakmile začala znělka, jsme všechny sklaply. :D Teď když si vezmu jakým způsobem koukám na seriály, tak je mi trochu smutno. :D

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
medvídě
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 5. 2016 / 19:47:38 (před 8 roky)
off

jak úžasný seriál a když jsem nestíhala nějaký díl ... rodiče z toho byly pomalu na prášky, když jsme je se ségrou jako malé stále sledovaly :D Chybí ... asi se na ně budu muset podívat znovu a vrátit se tak do dětských bezstarostných let :)
Chtělo by to, je dávat znovu v TV, ale v dobu, kdy se k tomu i vysokoškoláci/pracující také dostanou :)

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
21. 5. 2016 / 21:58:43 (před 8 roky)
off

Fakt už deset let? Jo, opravdu si teď připadám "starý". Čarodějky jsou jedna ze srdcovek "mladí". A taky jeden z mála seriálů, který chytl i rodiče, a to už je co říct, protože seriálům, natož americkým, vůbec nefandí. Čarodějky jsme ale sledovali všichni spolu.
K srdci mi víc přirostla bezprostřední Paige, takže mám radši série 4-6, ty jsem viděl nejvíckrát a i díly mi přijdou nejzajímavější. Pak už to šlo trochu dolů, když tam začali na konci šestky motat pravidelně tu magickou školu, bylo to takové moc "organizované". A osmička s Billie už nějak nebylo to pravé ořechové. Ale i tam se najdou fajn díly a hlavně parádní finále.
Z párů jsem měl radši Piper a Lea. Cole mě nikdy moc nebavil. Dokud byl Balthazar, tak to ještě šlo, ale jak se z něj stal Zdroj, už mi byl celkem ukradený a jeho smrt mi nevadila. To už se mi k Phoebe víc hodil ten redaktor (nebo to byl majitel novin?).
Takže dík za připomenutí téhle srdcovky, budu si zas muset pustit svůj best of výběr dílů :)

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 5. 2016 / 22:00:28
ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
21. 5. 2016 / 22:20:25 (před 8 roky)
on

Pro mě taky byly lepší série s Paige, nejlepší jsou podle mě 4-6, šestka s Chrisem úplně nejvíc bombastická :) Stejně jako to má většina, osmička už šla dolů, Billie ani Christie (tuším, že se tak jmenovala) jsem neměla ani trošku ráda. Ale finále reputaci napravilo :)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
22. 5. 2016 / 12:20:21 (před 8 roky)
off

Ty bláho,to už je 10 let?Neskutečné.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Patty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 5. 2016 / 12:47:40 (před 8 roky)
off

Ten čas ale letí... Za mě byly nejlepší série 1 - 6. Sedmá série byla, alespoň pro mě, nejslabší, osmička byla o něco lepší, ale prvním šesti se nevyrovná. Ale finále bylo parádní :)

lich
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
22. 5. 2016 / 21:54:25 (před 8 roky)
off

Ach bože, jak já ten seriál miloval. Ta znělka je pro mě i po letech jako slast. Zrovna si dávám opáčko a nemůžu se toho nabažit. Pamatuju, jak jsem se vždycky na základce modlidl, abych to stihl i s rozvrhem, a když ne, tak mi pak máma vyprávěla, co tam bylo. Prue jsem nikdy nemusel, ale Paige miloval, a na rozdíl od ostatních se mi i celkem líbila osmá série. Pro mě je řazení sérií 4,6,7,8,1,3,2, a finále skvělé. Je škoda, že ty zákulisní vztahy byly takové divoké. Colea jsem nikdy neměl rád, pro Phoebe je ten pravý Coop. A jejich Babi! To byla skvělá babička s bezva názory. Vždycky jsem chtěl mít nějakou schopnost - nejlépe empatii a přenášení, to by se to cestovalo po světě.
Je škoda, že není nějaký film, nebo seriál podle komiksu, která řeší věci jako proč Prue nikdy nepřivolali jako ducha, kde vlastně Halliwellovi vzali svou moc, když Charlotte byla smrtelnice a tak. Škoda, že tu moc lidí o komiksu moc neví.
Když tak nostalgicky vzpomínám, jsem moc rád, za ty dvě RPG hry, které mám s tímhle tématem, protože to pro mě celých pět let stále udržuje tu atmosféru živou.

Nicole348
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 5. 2016 / 04:00:52 (před 8 roky)
off

Tento seriál je srdcovka srdcoviek... Pamätám si ako sme na Čarodejky boli namotané aj s mamkou presne ako na Gilmorky. 6 séria je doslova legendárna a pre mňa absolútne najlepšia. 7 a 8 séria už boli o dosť slabšie, ale finále všetko zachránilo. Ách, to bol seriál a to boli časy :-(

LucyM98
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 5. 2016 / 10:37:41 (před 8 roky)
off

Nejlepší seriál :) Ráda se na ně podívám i teď. Prostě srdcovka ♥