Mentalista a Gotham....to se mu povedlo :)
Mě teda Mentalista nikdy moc nebral (za to Psych mě bavil), ale Gothamem si mě získal. Hlavně druhou řadou, za tu zaslouží velkou chválu.
Sleduju jak Mentalistu, tak Agenturu Jasno a bere mě obojí (i když Psych asi o kapku víc) a tenhle fakt mě vážně zaujal. Jsem si toho nikdy nevšimla :D.
Celý koncept Mentalisty (muž se skvělými pozorovacími schopnostmi, který předstírá, že je médium) kopíruje seriál Psych, který se začal vysílat o dva roky dříve. I proto si tvůrci seriálu Psych z Mentalisty ve svém seriálu několikrát utahovali.
Drunk_Queen napsal(a):
Sleduju jak Mentalistu, tak Agenturu Jasno a bere mě obojí (i když Psych asi o kapku víc) a tenhle fakt mě vážně zaujal. Jsem si toho nikdy nevšimla :D.
Jo, několikrát Shawn říká, že není jako ten chlápek z televize, co předstírá, že je mentalista. :) A myslím, že si z toho dokonce dělali srandu i během nějaké tiskovky (prodloužení seriálu nebo tak něco) :)
Pajky napsal(a):
Jo, několikrát Shawn říká, že není jako ten chlápek z televize, co předstírá, že je mentalista. :) A myslím, že si z toho dokonce dělali srandu i během nějaké tiskovky (prodloužení seriálu nebo tak něco) :)
Sakra, já nemyslela, že to Shawn myslí až tak doslovně! :D Děkuju
U mě také vede mentalista.
Koukám jen na Gotham, ten je super!
No snad první tvůrce, od kterýho jsem viděl všechny zmíněné seriály. Gotham je z nich asi nejslabší. Na druhou stranu Řím se skvělým obsazením je geniální. Kdo holduje historickým seriálům, tak by mu Řím neměl uniknout. Opět díky za článek ;)
La.Volpe napsal(a):
...Řím se skvělým obsazením je geniální. Kdo holduje historickým seriálům, tak by mu Řím neměl uniknout...
Naprostá shoda, Rome je výjimečný kousek. Také byl natočený v době, kdy produkce HBO znamenala záruku vysoké kvality.
Vdaka za dalsi clanok, videl som Gotham a Mentalistu, Mentalista jednoznacne srdcovka pre mna. Neviem preco, ale mal som pocit, ze Bruno Heller toho ma na svedomi viac 😀
Petyer napsal(a):
Vdaka za dalsi clanok, videl som Gotham a Mentalistu, Mentalista jednoznacne srdcovka pre mna. Neviem preco, ale mal som pocit, ze Bruno Heller toho ma na svedomi viac 😀
Děkuji. Ono to vypadá jako málo, ale na druhou stranu má už od roku 2008 nepřetržitě ve vysílání alespoň jeden seriál a to je slušná práce :)