Goro....to byla srdcovka a Rex je zase klasika,hezká,chlupatá klasika.
A kde ste nechali Turba? Na toho ste zabudli?
https://www.serialzone.cz/serial/turbo/
čtyři z tanku a pes?
A co pejsci Ramseyho Boltona? Takoví roztomilí věrní mazlíci a tady chybí :)
Locke napsal(a):
A co pejsci Ramseyho Boltona? Takoví roztomilí věrní mazlíci a tady chybí :)
tak v tom případě i draky
Rex je prostě klasika. :)
Levi a Pan Želvák ♥ :D
Jinak mě napadá Vořech z Chůvy( i když tam moc často nebyl), Diefenbaker ze seriálu Směr jih a takovej hodně netradiční mazel K-9 z Dobrodružství Sáry Jane.
Může se jako domácí mazlíček počítat taky ALF?
Paní Okmonková jak ho viděla, tak ho popsala jako hyenu pálenou a rodinka Tennrů přece měla kocoura Luckyho..
Salem napsal(a):
tak v tom případě i draky
A zlovlci, nezapomínejte na zlovlky ;)
Jo, tak dneska jste se mi s tím článkem trefili do noty, řekla bych, že jste na nic nezapoměli,........... ikdyž možná na psa ze stanice Chicago fire, nemůžu si vzpomenout na jméno, že by Pouch?
Jo a pes, teda oni tam byli dva psi,nejdřív bílej a pak hnědej u Veroniky Mars, opět si nevzpomenu na jména..........., že by Backup?
Rowdy potešil .. :D Ale chýbal mi ešte Tadd Cooper z Galavanta :D
Trochu mi tu chybí Digby z Pushing Daisies a Rex z Primeval, ale jinak super :)
jéé Pipi a Skippy...sledovala jsem i Gora ale to mi přišlo nějaké moc smutné :(...
LiFaAn napsal(a):
Trochu mi tu chybí Digby z Pushing Daisies a Rex z Primeval, ale jinak super :)
Taky se přimlouvám za Digbyho, čekala jsem ho a chyběl mi do počtu.
Tak za tenhle fotočlánek ohromné díky. Prakticky celá "parta" pod čísly 7-19 jsou mí milovaní hrdinové z dětství a mládí, na které rád vzpoínám. Chybí už mi tu snad jen Bílý Tesák. Takže díky, a to jsem si o většině z nich myslel, že už si dneska málo kdo vzpomene, kdo byl Wishbone, Kelly, Rinty nebo Tequila. Většinu z nich mám ještě na starých VHS, ale video už bohužel nefunguje, takže škoda, že si je nemůžu připomenout v češtině. Klidně bych si dal maratonek :)
Výborný výběr...ani si nedokážu vybrat svého oblíbence,protože ty které jsem sledoval jsem měl všechny rád...:)
Tak za mě tam ještě chybí jednak Portos, rozkošnej bígl kapitána Archera ze Star Treku Enterprise, ale to spíš jenom proto, že mám pro bíglíky slabost. :) A potom ještě PES, kterého měl Columbo... :)
Poldinky z Takové normální rodinky a Addamsonovic famílie taky měla pár zajímavých zvířátek. :-)
Ještě jsem si vzpomněl, že by se do téhle partičky hodili Garfield a Odie. Hlavně Garf je mazlíček k pohledání :)
Perfektní fotočlánek, výběr potěšil.
Taky Balthazar ve Vicious byl fajn, ale chápu, že jeho fotka tady nebude :-D
Rin Tin Tin - uplna srdcovka z dětství, jen bohužel ji nikde nemohu sehnat :( a to jsme to měli i nadabovane :/