nejlepší: "guys I know kung fu"
díky těmhle článkům není ten konec chucka tak hrozný, aspoň se můžu těšit na nové informace, když už ne na novou epizodu
jinak emmett byl suprovej blboun, tonyho halea jsem měla ráda už od arrested development, škoda, že se nedostalo na ten příběh s dvojčetem, prostě zatracený peníze :(((
allyska napsal(a):
díky těmhle článkům není ten konec chucka tak hrozný, aspoň se můžu těšit na nové informace, když už ne na novou epizodu
jinak emmett byl suprovej blboun, tonyho halea jsem měla ráda už od arrested development, škoda, že se nedostalo na ten příběh s dvojčetem, prostě zatracený peníze :(((
Určitě si taky myslím že ty články snižují moje utrpení z konce Chucka.. ikdyž už to nebylo co to bývalo. Takže hlavně díky autorce. Ale díky bohu že ty peníze nebyli. Emmett mě fakt rozčiloval.. takže obdivuji Tvojí trpělivost s Emmettem přitom všem co tam dělal. Já ji teda neměla.
misyrka napsal(a):
Určitě si taky myslím že ty články snižují moje utrpení z konce Chucka.. ikdyž už to nebylo co to bývalo. Takže hlavně díky autorce. Ale díky bohu že ty peníze nebyli. Emmett mě fakt rozčiloval.. takže obdivuji Tvojí trpělivost s Emmettem přitom všem co tam dělal. Já ji teda neměla.
ale jo, svý mouchy to mělo, ale já sledovala eriál hlavně kvůli emotivní části, vztahům hlavních hrdinů, které byly skvěle vyvíjeny, hlavně u chucka a sarah, dali se dohromady a žádný trapný on off jako v jiných seriálech a zakončený tak nádherně, teď pomůže on jí, předtím to byla ona, kdo pomohl životem zklamanému klukovi
když jsem si tak četl všechny ty interview, fakt by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby tvůrci měli ty peníze.. neustále říkají, že vše vyšlo, protože měli peníze, tohle do sebe nezapadlo, protože naopak peníze nebyli... prospělo by jim mít ty peníze, nebo je dobře, že se museli uskrovnit? kvůli stavu "bezpeněz" třeba museli zabít Emmetta, což jim vůbec nezazlívám :D, na druhou stranu jsme mohli dostat různá 'funny' krytí pro Sarah...
jinak další část rozhovoru už je v procesu, takže vydržte :)
Frozen99 napsal(a):
když jsem si tak četl všechny ty interview, fakt by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby tvůrci měli ty peníze.. neustále říkají, že vše vyšlo, protože měli peníze, tohle do sebe nezapadlo, protože naopak peníze nebyli... prospělo by jim mít ty peníze, nebo je dobře, že se museli uskrovnit? kvůli stavu "bezpeněz" třeba museli zabít Emmetta, což jim vůbec nezazlívám :D, na druhou stranu jsme mohli dostat různá 'funny' krytí pro Sarah...
jinak další část rozhovoru už je v procesu, takže vydržte :)
Je pravda, že vidět Sarah jako personální ředitelku v Buy Moru by nebylo špatné. A určitě by vymysleli i něco lepšího.
budete pokračovat?
Sal3m napsal(a):
budete pokračovat?
je tady teď dost živo, tak ještě chvíli vydržte :)
Kdy už bude pokračování ???
je super, že jste z toho tak nadšení (jak já)... nebojte, dočkáte se :) teď se ale dává přednost "větším" událostem :) (tim myslím, co se netýkají jen jednoho seriálu)
pokud chcete přesnější údaj -> asi po víkendu (to vydržíte :D )
Už se těším na pokračování ...
lukas.coolarik napsal(a):
Už se těším na pokračování ...
po článcích o pilotové sezóně se dočkáte :)
už jsou za námi ty piloti tak co budete pokračovat?
Sal3m napsal(a):
už jsou za námi ty piloti tak co budete pokračovat?
článek už je hotový, ale ještě před 3. částí vyjde článek Nejvyššího ;)
Strašný napínání, se tak těšim :)))
allyska napsal(a):
Strašný napínání, se tak těšim :)))
ja sa tak teším,až sa mi o Chuckovi snívalo dnes,dokonca 2x =D
už se nemůžu dočkat, moc se těším