Ivan Trojan má 52 let. Dobrý herec, jako Bedřich Jarý byl perfektní a jako Anděl Petronel ještě lepší. Těším se na prosinec, a na Anděl Páně 2 :))
Zdá se mi to, nebo je Ivan Trojan prvním (a posledním Čechem) v historii rubriky? :D Minimálně v době svého "působení" si žádného jiného Čecha nevybavuju.
A teda tentokrát jsem se u mnohých zajímavostí pobavila náramně, pár věcí mě překvapilo (sakra, překvapilo mě víc, než bych chtěla, že Andre Braugher má manželku a není gay jako v B99 :D).
A to, že Hilarie Burton je doopravdy ta Sara Ellis ze seriálu, který teď velmi často sleduji, neboli *White Collar (Ve službách FBI)*, mi došlo až tak po půlhodině dohledávání zajímavostí, kdy jsem se zarazila, zadívala na její fotku a řekla si "Není to ona?" :'D.
Drunk_Queen napsal(a):
Zdá se mi to, nebo je Ivan Trojan prvním (a posledním Čechem) v historii rubriky? :D Minimálně v době svého "působení" si žádného jiného Čecha nevybavuju.
Ivánka mám hrozně ráda,takže všechno nejlepší :)
Čtu si, dívám se na Lily Rabe a v hlavě mi běží "páni, ta vypadá fakt dobře na 45 let" a pak se podívám na datum narození...1982 :D :D ::D :D
Fabec napsal(a):
Ivan Trojan má 52 let. Dobrý herec, jako Bedřich Jarý byl perfektní a jako Anděl Petronel ještě lepší. Těším se na prosinec, a na Anděl Páně 2 :))
+1
12Nicol napsal(a):
Čtu si, dívám se na Lily Rabe a v hlavě mi běží "páni, ta vypadá fakt dobře na 45 let" a pak se podívám na datum narození...1982 :D :D ::D :D
prsty šly o klávesnici vedle :D
Dnes se tu sešly moje dvě oblíbené herečky z AHS :)