Páni, díky za tak vyčerpávající přehled, to muselo dát opravdu velkou práci. Vzpomněla jsem si díky tomu na pár věcí, co jsem chtěla vidět a vypadlo mi to - léto bude náročné :D. Jinak 1994 :D
Wow, skvělý přehled. Nejvíc prostě mrzí zrušení Limitless, The Second Chance, ale hlavně Damiena, který se v první polovině série trápil, pak se ale chytl a závěr byl prostě úžasný a určitě to takhle skončit nemělo, s tím se nesmířím!
Banshee a Da Vinciho démoni byli aspoň stylově ukončení, taky bych si každopádně uměl představit nějakou sérii navíc :)
A rok narození 1994.
Jak dlouho se tohle psalo? :D Super článek, i když trochu vyčerpávající.
Ale souhlasím, že tahle sezóna byla trochu zvláštní, přesto buďme rádi, že nám dala aspoň takové klenoty jako Scream Queens nebo Lucifera. Naopak nejvíce budu smutnit po Agent Carter, Galavantovi, Castlovi a Downton Abbey.
Jinak teda 1998 ;)
moc díky za článek, více sleduji Velkou pětku, ale záleží na tom jak je v danou dobu plný watchlist a co zaujme :) 1996
mv1998 napsal(a):
Jak dlouho se tohle psalo? :D Super článek, i když trochu vyčerpávající.
Ale souhlasím, že tahle sezóna byla trochu zvláštní, přesto buďme rádi, že nám dala aspoň takové klenoty jako Scream Queens nebo Lucifera. Naopak nejvíce budu smutnit po Agent Carter, Galavantovi, Castlovi a Downton Abbey.
Jinak teda 1998 ;)
Dohromady asi tři dny :D
V téhle sezoně jsem objevila Dark Matter a Lucifera. Bohužel jsem se musela rozloučit s Castlem a Galavantem.
1993
Ragelly, klobouk dolů za skvěle napsaný článek-přehled!!! Díky moc...
a jinak, ach vážně to mám napsat?... ok, tak tedy 1979 ;)
Výborný článek, za který si ragelly zaslouží pochvalu o rozsahu celého článku. :-D Jako zarytý seriálový fanoušek mám tyhle souhrnné články rád, je to taková příjemná tečka za další sezónou. Ještě jednou palec nahoru; na to, jak je článek dlouhý, jsem se při čtení nenudil, humorné vložky pobavily (1998) a i přes pár chybek a překlepů jde o výbornou práci. :-)
Nyní k tématu článku. V létě mě aktivně oslovil jen Mr. Robot a loučící se Hannibal. Z nabídky streamovacích služeb jsem si vybral Jessicu Jones a geniální Master of None, ke kterému jsem se konečně dokopal. Na ABC mě z novinek mile překvapilo Quantico, zklamání přinesli The Muppets a zmatení přinesli The Real O'Neals, ke kterým jsem se teď po delší době vrátil. Ze stálic jsem dál sledoval klasiku Modern Family a šílený HTGAWM. Na CBS, vražedkyni veškeré kreativity, jsem se musel rozloučit s Person of Interest a Limitless.
The CW mě oslovuje čím dál méně; zatím se drží The Flash, Legends byly zklamáním a Arrow... U něj se budu řídit heslem: "Když nemáš co pěkného říct, tak neříkej nic." :-D Na FOXu jsem dal sbohem jen Second Chance. Na další pokračování se můžu těšit u komedií B99 a Last Man on Earth, stále se lepšícího Gothamu, nadějného Lucifera, šíleného Scream Queens a mé guilty pleasure Empire. Minority Report si svůj osud jedině zasloužil.
NBC zklamal s Heroes Reborn, kde jsem zrušení uvítal, a lehce rozhořčil u The Player, který potenciál rozhodně měl. Blindspot se i přes pár slabších epizod usadil v mém watchlistu a Blacklist dokázal, že má stále co vyprávět. Superstore byl milým překvapením a doufám, že se udrží. A Undateable? No, ani čínský papež nezachrání všechno. :-D
Na kabelovkách jsem byl nadšený z American Crime Story a druhé série Better Call Saul, u Preachera ještě váhám. Syfy je jedna velká tragédie, tam není co dodávat. Faking It jsem po otřesném zahození nadějné zápletky vzdal při premiéře třetí a jak se později ukázalo i poslední série. Na Banshee budu ještě dlouho vzpomínat; kdo neviděl, musí hned napravit. A v rámci dohánění restů a nedávných maratonů jsem dohnal brilantní Billions a další novou guilty pleasure Impastor.
A tím bych to už radši uzavřel, protože to beztak stejně nikdo nečetl celé. :-D Aspoň jsem to všechno ze sebe dostal. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Výborný článek, za který si ragelly zaslouží pochvalu o rozsahu celého článku. :-D Jako zarytý seriálový fanoušek mám tyhle souhrnné články rád, je to taková příjemná tečka za další sezónou. Ještě jednou palec nahoru; na to, jak je článek dlouhý, jsem se při čtení nenudil, humorné vložky pobavily (1998) a i přes pár chybek a překlepů jde o výbornou práci. :-)
Nyní k tématu článku. V létě mě aktivně oslovil jen Mr. Robot a loučící se Hannibal. Z nabídky streamovacích služeb jsem si vybral Jessicu Jones a geniální Master of None, ke kterému jsem se konečně dokopal. Na ABC mě z novinek mile překvapilo Quantico, zklamání přinesli The Muppets a zmatení přinesli The Real O'Neals, ke kterým jsem se teď po delší době vrátil. Ze stálic jsem dál sledoval klasiku Modern Family a šílený HTGAWM. Na CBS, vražedkyni veškeré kreativity, jsem se musel rozloučit s Person of Interest a Limitless.
The CW mě oslovuje čím dál méně; zatím se drží The Flash, Legends byly zklamáním a Arrow... U něj se budu řídit heslem: "Když nemáš co pěkného říct, tak neříkej nic." :-D Na FOXu jsem dal sbohem jen Second Chance. Na další pokračování se můžu těšit u komedií B99 a Last Man on Earth, stále se lepšícího Gothamu, nadějného Lucifera, šíleného Scream Queens a mé guilty pleasure Empire. Minority Report si svůj osud jedině zasloužil.
NBC zklamal s Heroes Reborn, kde jsem zrušení uvítal, a lehce rozhořčil u The Player, který potenciál rozhodně měl. Blindspot se i přes pár slabších epizod usadil v mém watchlistu a Blacklist dokázal, že má stále co vyprávět. Superstore byl milým překvapením a doufám, že se udrží. A Undateable? No, ani čínský papež nezachrání všechno. :-D
Na kabelovkách jsem byl nadšený z American Crime Story a druhé série Better Call Saul, u Preachera ještě váhám. Syfy je jedna velká tragédie, tam není co dodávat. Faking It jsem po otřesném zahození nadějné zápletky vzdal při premiéře třetí a jak se později ukázalo i poslední série. Na Banshee budu ještě dlouho vzpomínat; kdo neviděl, musí hned napravit. A v rámci dohánění restů a nedávných maratonů jsem dohnal brilantní Billions a další novou guilty pleasure Impastor.
A tím bych to už radši uzavřel, protože to beztak stejně nikdo nečetl celé. :-D Aspoň jsem to všechno ze sebe dostal. :-D
Já to četla celé! Díky za příspěvek, potěšil, stejně jako od všech ostatních, ani jsem nečekala, že se tím vším prokousáte (1989) :))
Ufff, všechna čest za napsání takového článku! V této sezóně mě asi nejvíc mrzelo zrušení Rookie Blue, ale na druhou stranu mé stálice (Modern Family, GA, iZombie,...) byly prodlouženy. Díky za skvělý článek a btw. 1993. :)
#Team1993 #TeamScorpio #TeamMachine #VoteForBanshee #BestDrama #HallOfFame #BestOpening #SZAwards2016
Wau :D Pekný článok , klobúk dole redaktorom ktorý tento článok písali.
ABC Tak kde začať ....
Agent Carter - Najväčšie a bolestivé sklamanie zo strany stanice že zrušili ale aj prázdnych sľuboch :/ Sľubovali začiatky S.H.I.E.L.D. pričom sme sa toho nedočkali a radšej nám premenili našu "krásavicu " Peggy na detektívku :D Nečudujem ani zo strany fanúšikov že toto sa sledovalo horko ťažko , pričom prvá séria nastolila peknú kvalitu.
Once Upon a Time - Vôbec sa nečudujem prečo sledovanosť išla dole , veľké sklamanie čo tvorcovia nám tento rok ponúkli , jedine čo sa mi páčilo bolo finále.
Agents of S.H.I.E.L.D. - 3A bola ako prechádzka ružovou záhradou , kvalita za kvalitou ale to sa nedá povedať o 3B lebo prišla mi to ako lacná a nudná komédia a ešte dajú presun na 22:00 dúfam že srandu ju lebo toto ružovo nevyzerá.
CBS Škoda že tento rok neuvidím seriál Under the Dome ,seriál s potenciálom a takto premárnia.Fňuk , ale zároveň uvidím Zoo.
Supergirl - Mrzí ma to že ide na stanicu The CW , pričom mam obavy že ho dokaličia , lebo seriál si po mnoha dieloch nastolil kvalitu vysoko , nemám čo vytknúť lebo seriál je suprový.
FOX Spokojnosť so všetkým a hlavne so seriálom Sleepy Hollow a neskutočne dobrou 2.sériou Gothamu
NBC Heroes mali radšej nechať tak , ako čo spravili teraz s ním , katastrofa. The Blacklist párada nesklamal ako každý rok :D
The CW Tu nemám čo povedať.
Káblovky
American Crime Story - Poriadny seriál z dielni Rayna Murphyho. Opäť nesklamal.
The Shannara Chronicles - Úžasne fantasy ktoré ma nesklamalo , bolo to jednoznačne že padne ďalšia serka.
Mr.Robot - Rami Malek predviedol úžasný výkon a to aj producenti.
PS: Nikde nevidím True Detective
1999
Tak i já chválím autorku za tento skvělý článek.
Můj rok narození je jinak 1992.
Tak ze stálic co sleduju musím letos namátkově pochválit třeba: Grey's Anatomy, Survivor, The Blacklist, Suits, The Big Bang Theory, Baby Daddy, Masters of Sex,2 Broke Girls, Devious Maids.
Z novinek se mně pak nejvíc líbilo: Quantico, Chicago Med, Lucifer, Sense8, The Man In High Castle, Blindspot, Impastor, Jonathan Strange & Mr. Norrell, And Then There Were None, The Astronaut Wives Club a 11. 22. 63.
Ze stálic rozhodně nejvíc zabolelo zrušení Haven, Awkward a Da Vinci's Demons. Na stranu druhou užil jsem si těchto seriálů dost a u další série bych se třeba tak nebavil.
Z novinek pak hodně zamrzelo zrušení The Whispers (ať si říká kdo chce co chce, tak mě tento počin hodně chytl). Zamrzelo ještě i zrušení Damiena a tak trošku jako novinku stále beru i Galavanta (přece jenom 2 série není zase tolik) a i jeho zrušení mě hodně mrzelo.
Jinak víceméně všechny seriály co sleduju se dočkali prodloužení, takže tak. :-)
Díky za luxusně propracovaný přehled, se spoustou informací, ke kterým se určitě ještě vrátím. Čtu celkem poctivě, ale starší dámy nic prozrazovat nemusí :-)
gladiator992 napsal(a):
Wau :D Pekný článok , klobúk dole redaktorom ktorý tento článok písali.
PS: Nikde nevidím [i]True Detective
Jen já, díky :D
True Detective - máš pravdu! V přehledu toho asi chybí víc, ale zrovna TD, který běžel v létě, by stál za zmínku :) Takže byl doplněn do článku.
The Expanse, Killjoy, Dark Matter... tohle nechápu. Po tolika letech se konečně nějaká stanice odváží točit sci-fi, které se vážně odehrává ve vesmíru. Investovali do toho nemalou snahu i náklady, a přesto ty seriály nejenomže nemají sledovanost, ale ještě se za ně SyFy dostává kritiky. Každý z nich je navíc svým způsobem i originální a inovativní, narozdíl od spousty jiných seriálů se jim celkem obratně daří vyhýbat se zaběhnutým klišé typu my Dobro x oni ZLO či laciné kýčovitosti(dokonce ani Killjoys nakonec není kýčovitý, i když tak z traileru rozhodně působil). Herci ze sebe vydávají maximum, mají k tomu nádherně propracovanou výpravu a příběh, který prostě upoutá. Akorát to nějak nestačí. SyFy se ale jmenuje podle žánru na který se zaměřuje a pardon, ale náměty jako "mimozemšťani napadli Zemi a my teď musíme statečně bránit naši jedinečnou kultůru a živostní styl a jakože hodnoty" narozdíl od vesmírných soapek nejsou jeho charakteristickými zástupci, ale novodobý rasisticko-xenofobní odpad, kterému se jaksi podařilo infiltrovat všude. Jo a 1987.
Skvělý článek, chybí mi tam teda Scream, který mě hodně bavil (a baví). Kromě Screamu jsem si oblíbila z novinek Scream Queens, Lucifera, The Family a hlavně American crime story, což je podle mě nejlepší novinka
Nira napsal(a):
Díky za luxusně propracovaný přehled, se spoustou informací, ke kterým se určitě ještě vrátím. Čtu celkem poctivě, ale starší dámy nic prozrazovat nemusí :-)
+1
To muselo dát zabrat,takový článek....tleskám za něj,protože počtení to bylo fantastické a vzpomínkové též....díky,díky,díky :)
Mám pocit, že mi z toho čtení vybouchne hlava, jaké pocity asi muselo vyvolávat psaní? Máš můj hluboký obdiv, ragelly.
Letos se mi toho rušilo docela dost, skončili Melissa&Joey, Castle a neviditelné Rush Hour (plus to, na co jsem teď zapomněla :D).
Naopak jsem rozkoukala například Jessicu Jones (protože Tennant :D), Daredevila, novou řadu Akt X + mám dost seriálů, které tady z článku teprve sledovat plánuju. Sakryš, po tom čtení nedokážu dát dohromady ani souvislou větu :( :D.
Jinak teda 1998 :D.
Nejvíc mi bude chybět Banshee a mrzí mě, že nepokračuje The Whispers.
1945
tak letos díky za perfektní ukončení mé srdcovky Banshee, momentálně jsem ale trochu pod vlivem ukončení POI a to v tuto chvíli bylo pro mě ještě nadupanější.
tuto sezonu překvapili novinky Lucifer,Sense8,
nejvíc ale druhá sezona daredevila, a to kvůli pro mě zatím nejlepším ztvárnění nekompromisního Punishera, uvidíme jestli dokáže utáhnout serii sám
1977
Páni, díky moc za článek, muselo to být naprosto vyčerpávající... 1994 :D
Jako nejvetsi krivdu tehle sezony povazuju zruseni Limitless. Cloveka, ktery tohle rozhodl, by meli lamat kolem. A uspech nekterych "komedii" me taky pekne nakrknul. Jinak to byla vcelku povedena sezona. Sem zvedavy, jak se bude dal vyvijet ten Foxovsky pohled na ratingy a treba to adaptuji i jine stanice, a konecne se nebudou rusit vsechny dobre novinky :D Jinak 1992 ;)
Super clanek jen me mrzi jakk dopadla wanonna earp je to dobrej suzerial a doufam ze ho prodlouzi uz jen ze je to neokoukanej namet.jo a 1991
Vinyl nakonec HBO zrušila.
Ještěrka napsal(a):
Vinyl nakonec HBO zrušila.
Víme. Ale v době vydání článku to bylo tak, jak to bylo. Kdyby se mělo vše zpětně opravovat, tak článkaři nedělají nic jiného :)
Ha to bylo počteníčko...obrovská poklona ragelly jako ostatně za vše co pro SZ dělá..někdy jsou dny kdy přibývají bleskovky jak na běžícím páse a pod většinou se skví to stejné jméno a pak se objeví ještě toto...opravdu obdivuji takový zápal:D
seriálový rok mi přinesl několik zklamání,ale i radostí abych byla spravedlivá... zatím snad jen budu doufat že mi Greys ještě najkou dobu vydrží:)
6229-4242