Jsou tam snad všichni, co znám.
Možná mi trochu chybí Timmyho táta z Fairly Oddparents, ale ten není tolik populární jako ti cápkové v článku.
Super článek. Na ty nejdůležitější jste nezapomněli. Klidně by z Futuramy mohl být Farnsworth a jeho klon nebo Pepa Smolík
Parádní článek, na spoustu animáčů už bych zapomněla. Možná bych ještě přidala Gomeze Addamse a Jakea Morgendorffera, to byli taky fajn taťkové:D
Super na zavzpomínání, akorát mi tam chybí Daria :)
z čias môjho detstva by som určite pridal napr. takých Miazgu (Smolíka)
https://www.serialzone.cz/serial/odkaz-budoucnosti/
parádní článek...taky bych přidala Smolíkovi,Šmoulové jsou nejlepší:D
Moc hezké! Škoda, že se nevešel Pepa Smolík a taťulda Spejbl.
Táta Šmoula a Homer,to jsou fotříci :)
Bob, Fred Flintstone a Cleveland jsou fajn. Pan Krabs na zabití, to i vlastně Flanders. Ale nejlepší jsou Homer a Peter Griffin.
no mě tam chybí pan Smolík, ale děkuji za taťku Šmoulu:)
Parádní fotočlánek, i když některé tatíky (rodinky) neznám ani dle jména. Jen bych se přimlouval za Pepu Smolíka a taťuldu Spejbla. Ze zvířátek mě pak napadl ještě Spike z Toma a Jerryho, to byl taky správný otec, co by se pro synka rozkrájel. A kdybych se vrátil hodně do dětských let, tak se mi vybavují ještě Rumcajs a táta Mumínek.
Super, že tu spomínate ďalších skvelých otcov! :) Ako vždy som pri vytváraní používal rôzne zahraničné (foto)články ako zdroje pre postavy, keďže sám sledujem ledva 1/4 seriálov z článku. :'D
Takže paráda, že sa nezabudlo ani na ďalšie skvelé seriálové kúsky a ich fajn tatinov. :))
Můj oblíbenec je taťka Šmoula a Ned Flanders,ale i pan Krabs není k zahození,ale samozřejmě i ostatní výběr je výborný až na pár výjimek,které nesleduji.
tak mne tam chybal Dexterov otec ....
odkaz