To je tedy plejáda,no počkám si kdo koho bude hrát a pak se uvidí :)
Jsem celkově zvědavý na druhou sérii a na nové postavy obzvlášť.
No já vám nevim... Jsem opravdu jediná, komu připadá, že už to tam s těma "silnýma" ženskýma rolema trochu přeháněj? Chtělo by to tam trochu víc použitelnejch chlapů!
rebeccacarf napsal(a):
No já vám nevim... Jsem opravdu jediná, komu připadá, že už to tam s těma "silnýma" ženskýma rolema trochu přeháněj? Chtělo by to tam trochu víc použitelnejch chlapů!
No já nevím, 3 nové ženy na 2 nové muže + Supermana, to zní docela fér. A když si vezmeme první sérii, tedy Kara, Cat, Alex, Lucy, Astra vs. Hank, Winn, James, Non, to je taky dle mého názoru rozumný poměr. Je náhodou osvěžující, že jede něco na tak ženské vlně - myslím, že USA tam má dokonce prezidentku? Nebo chceme nějakou obligátní "slabou ženskou roli" :)? Navíc na Karu se stejně co pár epizod hází nějaký "guy problem", jen tak pro jistotu, takže se to vyrovnává. Ale jestli chápu správně, problém není ani tak s kvantitou jako s kvalitou. Co se použitelnosti týče, tak pravda, za mě jen Hank jako "father figure", ale jestli dají novým pánům prostor se projevovat, třeba použitelní budou.
Velu napsal(a):
Ale jestli chápu správně, problém není ani tak s kvantitou jako s kvalitou. Co se použitelnosti týče, tak pravda, za mě jen Hank jako "father figure", ale jestli dají novým pánům prostor se projevovat, třeba použitelní budou.
Přesně tak jsem to myslela, kvalitou ;-)