Diskuze k článku SARS: Letní edice
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
18. 6. 2016 / 14:23:38 (před 8 roky)
off

Tak ja som dal strýkovi predĺženie, neviem, proste niečo ma na tom "oslovilo" alebo whatever. :D Tak že by som sa trafil? No, uvidíme, najbližšie týždne budú kritické... :D

Ale veľké nádeje tomu radšej nedávam, recenzie sú viac-menej negatívne, takže skôr čakám pád. :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 6. 2016 / 17:09:03 (před 8 roky)
off

Uncle Buck.....na toto jsem se moc těšila a velké zklamání.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
inekafe
18. 6. 2016 / 17:15:50 (před 8 roky)
off
justynajohnson napsal(a):

Uncle Buck.....na toto jsem se moc těšila a velké zklamání.

Hej? Tak to je škoda... A aký bol pilot? Lebo neviem, či sa dočkáme Novinky pod lupou a sám som to ešte nevidel, tak by som rád mal názor od nejakého serialzoňáka. :)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 6. 2016 / 17:40:26 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Hej? Tak to je škoda... A aký bol pilot? Lebo neviem, či sa dočkáme Novinky pod lupou a sám som to ešte nevidel, tak by som rád mal názor od nejakého serialzoňáka. :)

Možná byl problém,že jsem si nezjistila obsazení,protože Nia Long je mi hrozně nesympatická a to je moje potíž,jakmile mi nesedne jedna postava,celý seriál jde do kopru.Přišlo mi to strašně ukřičený,hlasitý a gestikulovaný až hrůza.Nechci nikoho odrazovat,to vůbec ne,komedie mám ráda,ale tohle je na mě asi velká porce všeho.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 6. 2016 / 21:16:19 (před 8 roky)
off

Černošské komédie fakt nič pre mňa. Dúfam že to klesne a zrušia to. Aj kvôli tipovačke :D

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
inekafe
18. 6. 2016 / 21:52:33 (před 8 roky)
off
ShedStories napsal(a):

Černošské komédie fakt nič pre mňa. Dúfam že to klesne a zrušia to. Aj kvôli tipovačke :D

C... To teda vyznelo. :D Ja náhodou sledujem Black-ish, to je dosť do pohody. Žiadna sláva, ale veľmi mi to pripomína Modern Family v kombinácii s The Middle. A je to lepšie než väčšina toho komediálneho odpadu, o ktorý sa každý rok stanice Veľkej päťky zaslúžia. :DD