The Originals a The 100 mi tady chybí ale vím že je chtěj nasadit po Novým roce :o( Achjo zrovna na ty který se dost těším.
Doufám že TVD ukončej už 8 serii, i ta 8 je dost.
No a se Supergirl jsem byla dost naštvaná že si jí bere CW tento seriál je odpad.
Sakra ono i Izombie má být až po Novým roce?:(
Tady mi to pozdní nasazení tolik nevadí. Jediné, na co se asi dá těšit, bude Frequency, pokud se jim povedlo tak, jako trailer.
Supernatural ide 8.10. a nie 13.10 ako máte v článku...
Tady je to jasná volba,Supernatural a upíří kluci.
suzuki051 napsal(a):
Supernatural ide 8.10. a nie 13.10 ako máte v článku...
To asi těžko, 8. 10. je sobota.
Z uvedených se těším jen na Frequency, vypadá slibně, ostatní nesleduji.
By mě zajímalo kam a hlavně kdy tam chtějí nacpat ty seriály v midseason, těch je tam letos opravdu hodně.
Hild napsal(a):
By mě zajímalo kam a hlavně kdy tam chtějí nacpat ty seriály v midseason, těch je tam letos opravdu hodně.
To by zaujímalo aj mňa, ale tak tipujem že Legendy budu mať zase len cca 16 časti čiže do vtedy skončia crazy ex/frequency/jane/ No tomorrow tiež budu mať asi menej časti :)
Tesime sa, tesime...
No jsem dost zvědavý, jak se uvedou novinky a jak se bude dařit stálicím. Prodlužovat všechno přeci jen nejde donekonečna. A většina z těch serošů s nižšími ratingy se blíží syndikaci.
Jinak na podzim se těším na Frequency, snad nezklame. A pak na midseason - stovka, Reign a zkusil bych Riverdale. I když z traileru jsem moc nepochopil, o co tam jako půjde.