GoTko bolo zase plné hlášok, ja som mal zapísané ešte toto:
(Jaime a Brienne jsou spolu ve stanu. Bronn a Podrick stojí venku.)
Bronn: Myslíš, že tam šoustaj?
Podrick: Cože? Ne.
Bronn: Proč ne? Já bych ji ošoustal. Ty taky, nebo ne?
Podrick: Jsem její panoš.
Bronn: On by ji ošoustal, to je jasný. A ona jeho taky, nemyslíš?
A myslím, že aj La.Volpe má nejaké ďalšie super hlášky. :D Aa ešte jedna jednohubka z American Dad. :'D
(Francine volá Stanovi.)
Francine: Stane, zase děláš přesčas? Potřebuju tě tady, abys mi vysvětloval Kimmelovy vtipy.
Speciál hláškovin - GOT 6x08. :D
Varys: Nemůžu jít na tajnou misi ve společnosti nejslavnějšího trpaslíka ve městě.
Tyrion: Varysi. Nejslavnějšího trpaslíka na světě.
Tyrion: Až jednoho dne naše královna dobude Sedm království... Chtěl bych mít vlastní vinohrad. Pěstovat vlastní víno. Skřetovo potěšení.
Missandei: (Vypráví vtip.) Dva překladatelé stojí na potápějící se lodi. První říká: "Umíš plavat?" Druhý odpovídá: "Ne, ale můžu křičet o pomoc v 19 jazycích".
(Thoros se chystá pověsit několik mužů.)
Thoros: Clegane. Co tady sakra děláš?
Sandor: Honím je. Ty?
Thoros: Věším je.
Sandor: Už jsem tě jednou zabil, Dondarrione. S radostí to udělám znovu.
Sandor: Pověsit? Až moc rychlé. Kde je v tom potrestání?
Thoros: Zemřou.
Sandor: Všichni zemřeme. (Podívá se na Berica.) Až na tohohle.
(Tyrion chce přesvědčit Missandei a Šedého červa, aby se napili vína.)
Tyrion: (Zvedne pohár.) Na královnu. Kdo se nenapije, znevažuje naši královnu.
Tak tento týždeň sa fakt podarili, všetky hlášky super! ;) Potešil ma Outlander, ktorý som si zamiloval tento týždeň dal som maratónovo vštkých 26 epizod a netrpezlivo čakám na titulky k dnešnej epke a Fergus vie dávať hlášky ;) Ale víťaz bude Krystal z OB bože tá zabíja!! :DD
24ron24 napsal(a):
Tak tento týždeň sa fakt podarili, všetky hlášky super! ;) Potešil ma Outlander, ktorý som si zamiloval tento týždeň dal som maratónovo vštkých 26 epizod a netrpezlivo čakám na titulky k dnešnej epke a Fergus vie dávať hlášky ;) Ale víťaz bude Krystal z OB bože tá zabíja!! :DD
Fergus je zlatíčko, a ten pohľad čo vždy nahodí s tými jeho kukadlami, nevinnosť sama =D
Kahlan napsal(a):
Fergus je zlatíčko, a ten pohľad čo vždy nahodí s tými jeho kukadlami, nevinnosť sama =D
Tomu ver nevinnosť sama, ale keď som ho prvýkrát uvidel, tak som si myslel, že to je dievča :DDD
24ron24 napsal(a):
Tomu ver nevinnosť sama, ale keď som ho prvýkrát uvidel, tak som si myslel, že to je dievča :DDD
trošku brčaktý je no =D
jak to tak sleduju, tak by mohly mít GOT hláškoviny jen pro sebe:D
Hitchhiker napsal(a):
jak to tak sleduju, tak by mohly mít GOT hláškoviny jen pro sebe:D
Tiež som si všimol :D
GoT....bože,každý díl mě dostává :) :) :)
joo děkuji za hlášky,ale dneska mě dostaly UnReal a Preacher, díky moc
Jo, jo, GoT by mohlo mať spešl vydanie. :DD Uvidíme podľa zajtrajška, či budúci týždeň nebude niečo spešl. ;)
#Whaat #PlotTwist #MysteryArises #GottaWait