No zaujímavý výber, neviem úplne čo si mám myslieť :D Tak uvidíme ako sa mu bude dariť, bude mať čo robiť, aby aspoň trošku nahradil Tonyho! :P
... nejak moc si ho z uvedenych roli nevybavuji. Jinak serial je porad jeste moje srdcovka (i kdyz s ruznymi vykyvy). :-)
ak to scenáristi nepokašlú tak by to mohla byť celkom zaujímavá postava
Wilmer Valderram hrál v Zlaté 70ce pěkného čunase, a teďka bude mít nad sebou samotného Gibbse? To bude zajímavé :))))
Vůbec ho neznám a nevím zda se mi v NCIS bude líbit....no uvidíme.
Tak tahle zpráva mě dost potěšila :) mám Wilmera ráda už od zlatých sedmdesátých, tak jsem zvědavá jak si povede jako agent NCIS.
Tak pro me je to velke zklamani. NCIS mam moc rada, ale tenhle mi tam moc nesedi. Tak uvidime, treba prekvapi.
No uvidíme, som zvedavá. Vo From Dusk Till Dawn hrá skvele ale predsa len, toto bude úplne iný typ postavy.
Herce si nějak nevybavuju, ale popis postavy zní zajímavě. Jinak jasně, že to nebude, jako když tam byl Tony. Já ho vlastně ani neberu jako náhradu za Tonyho, stejně jako jsem nikdy nebrala Zivu jako náhradu za Kate a Ellie za Zivu.
Pěkně se nám to těma pěknejma chlapama rozrůstá :D
Hodí - nehodí, to uvidí! Sice mi popis přijde víc na LA, ale u Gibbse v týmu na tohle moc zvyklý nejsou, tak to bude zábava sledovat :) navíc mi trochu přijde jako Abbyin typ - necháme se překvapit.
Snad mu nadělí lepší osud než v GA..
Nuz som zvedavy ako sa mu to bude darit a aku osobnost bude mat.