Diskuze k článku Seriálové osudy: Penny Dreadful
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
20. 6. 2016 / 17:45:11 (před 8 roky)
off

No to snad ne!!!!!!Ruší takovou bombu?Já si to jdu hodit,protože tohle mi hlava nebere!!!!

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 6. 2016 / 18:13:05 (před 8 roky)
off

Já jsem trochu rád, že je konec. Finále bylo skvělé a většina postav došla na konec svých příběhů. Nevím, co by ještě výmýšleli pro další sérii.

Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
20. 6. 2016 / 18:13:53 (před 8 roky)
off

"Zpráva přichází den po odvysílání šokujícího finále, které skončilo velkým cliffhangerem."

Jakým cliffhangerem? Všechny linky byly ukončeny (některé důstojně, některé hůř).

CukyBaby
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 6. 2016 / 18:21:18 (před 8 roky)
off

jo taky jsem zadny cliffhang nezaznamenala, spis me konec prisel vice nez uspokojujici.

Adélkaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 6. 2016 / 18:38:53 (před 8 roky)
off

I když mě to nehorázně štve, musím uznat, že finále to bylo skvělé :( jenom škoda, že už je to fakt konec... ale kdo by u takového seriálu čekal nějaký přeslazený happyend? :/

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 6. 2016 / 19:21:14 (před 8 roky)
off

Je to velká ,vždyť u tohohle seriálu by se ještě dalo pokračovat...

Dan
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
20. 6. 2016 / 20:50:04 (před 8 roky)
off

Budu jediná, koho to nepřekvapilo?

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 6. 2016 / 21:09:36 (před 8 roky)
off

Tak šlo to poznat už jen z toho samotného finále, ale takhle oficiálně to stejně pořád bolí :(
K samotnému dílu - já jsem nadmíru spokojený :) bylo hodně emotivní a svým způsobem strašně krásné :D už jen ta zpívaná znělka na počátku byla skvělá a krásně navodila atmosféru - rovněž pak takové to zopakování (skoro) všech postav. Co mě ale mrzí je těch nespočet vedlejších linií, které neuzavřeli. Jak vlastně zemřelo Monstrum? Jaká je pravá podoba Lucifera? Co se stalo s Drákulou? Jak starý je Dorian? Nebo jsem si například hrozně přál vidět setkání Ethana a Lilly. :( A hlavně, víc Catriony!!! Proč ji představili tři díly před koncem, ukázali nám všem jak neskutečně úžasná je (a že byla! :D ) a pak konec? Jsou to takové maličkosti možná, ale stejně mě mrzí, že se nikdy nedozvíme odpovědi...

Nakonec si ještě neodpustím takové malé rýpnutí směrem ke GoT, které taky vycházelo v pondělky. Jak můžou mít Trůny na Edně v poledne 255 hodnocení a PD jenom 9? Nechci se nikoho dotknout, ale kvalita PD a posledních cca 2 sérií GoT se absolutně nedají srovnat.
Doufám tedy, že si Eva, Rory, Patti, Billie, John Logan a celkově celý seriál odnesou alespoň co nejvíce cen na rozloučenou... zasloužili by si to :)

Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
20. 6. 2016 / 21:48:20 (před 8 roky)
off

Limitless, Agent Carter a ted Penny Dreadful? Copak se všichni zbláznili?!

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 6. 2016 / 23:30:09 (před 8 roky)
off

Nejsem pro protahování seriálů až do trapnosti. Takže mě zrušení velmi mrzí, ale zároveň je asi lepší skončit na vrcholu

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
27. 6. 2016 / 15:08:42 (před 8 roky)
off

Zakončení seriálu se mi hodně líbilo. Tak nějak to k tomu sedlo. Zrušení trochu mrzí, ale zase je lepší odejít na vrcholu s perfektním koncem než to zbytečně natahovat a padnout do průměru nebo ještě hůř.

Orbitka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 6. 2016 / 21:12:02 (před 8 roky)
off
mv1998 napsal(a):

Tak šlo to poznat už jen z toho samotného finále, ale takhle oficiálně to stejně pořád bolí :(
K samotnému dílu - já jsem nadmíru spokojený :) bylo hodně emotivní a svým způsobem strašně krásné :D už jen ta zpívaná znělka na počátku byla skvělá a krásně navodila atmosféru - rovněž pak takové to zopakování (skoro) všech postav. Co mě ale mrzí je těch nespočet vedlejších linií, které neuzavřeli. Jak vlastně zemřelo Monstrum? Jaká je pravá podoba Lucifera? Co se stalo s Drákulou? Jak starý je Dorian? Nebo jsem si například hrozně přál vidět setkání Ethana a Lilly. :( A hlavně, víc Catriony!!! Proč ji představili tři díly před koncem, ukázali nám všem jak neskutečně úžasná je (a že byla! :D ) a pak konec? Jsou to takové maličkosti možná, ale stejně mě mrzí, že se nikdy nedozvíme odpovědi...

Nakonec si ještě neodpustím takové malé rýpnutí směrem ke GoT, které taky vycházelo v pondělky. Jak můžou mít Trůny na Edně v poledne 255 hodnocení a PD jenom 9? Nechci se nikoho dotknout, ale kvalita PD a posledních cca 2 sérií GoT se absolutně nedají srovnat.
Doufám tedy, že si Eva, Rory, Patti, Billie, John Logan a celkově celý seriál odnesou alespoň co nejvíce cen na rozloučenou... zasloužili by si to :)

Líp bych to neřekla, mluvíš mi z duše..