Si pamatuji na začátky, Akta X byl fenomén. Dokonce mám někde dvě knihy. První kniha se jmenuje nevěřte nikomu a druhá kniha je Jsem agentka Scullouvá. Tenkrát mně to bavilo. Rád jsem se na to díval, bylo to zajímavější tenkrát než seriál Krajní meze. Film Akta X jsem viděl několikrát a co mně překvapilo pak druhý film Chci uvěřit. Ten se mně taky líbil. Serial skvělej a fenomén Fox Malder a Dana Scully už jen tak nezaniknou.. Jo a tenkrát skoro v každém okně bylo lepící páskou udělané písmenko X :))) dobrá mánie..
To, co ve světě filmu znamená Darth Vader, Lecter a žralok Bruce, znamená pro svět seriálů jméno Eugene Tooms. Postava tak creepy, že ještě i moji rodiče si jeho jméno vybaví, když přijde řeč na Akta X.
Ani nejde popsat, jak moc jsem Akta miloval. Ještě na základce jsem z toho byl úplně unešený a začal kupovat všemožné konspirační knížky a časopisy což mi pěkných pár let vydrželo (vlastně, když počítám Vetřelce Dávnověku, pořád jsem v tom :D )
Z těch posledních epizod mám smíšené pocity. Mulder and Scully Meet the Were-Monster byl úžasně šílený díl. Na poslední se podívám, až jakmile oznámí pokračování a zbytek zachránilo to šíleně velké očekávání.
pro mě nejikoničtější díly jsou ten kanibal co žral játra co je zmíněnej a pak masožravý světlušky ty byly taky zajímavý :D :D
jinak jop poslední díly nuda ( dle mě už to teda pomalu šlo dolu od Mulderovi "sebevraždy", ale od jeho únosu už ten sešup byl fakt strmej).
Eh, nepozorně jsem četla "Mulder a Scullyová se loni po sto letech vrátili zpět"... :D
Môj najobľúbenejší seriál spred "pár" rokov.
Po Eugenovi Toomsovi sa mi vryl do pamäti aj Leonard Betts.
Desiata rada ma síce moc nenadchla,ale aj tak som za ňu vdačná a bola by som rada,keby ešte spravili pokračovanie alebo film.
Pozrela by som si aj všetko od začiatku,len nemám nič nahrané a neviem sa k ničomu dostať,škoda...
Výborný článek.Tento seriál mi navždy zůstane v srdci. :)
Moc pěkný článek, ale třeba říct, že za mě je 10.řada naprostým propadákem -> 0%.
Super článek o skvělém seriálu.