Koukám, že jsme se pěkně shodli. :-D
Nějaký ten cliffhanger na konci mi vážně chyběl, protože se pořád snažím překecat ke druhému dílu. Snad na tomhle upoutání diváků zapracují a nebudu se muset přemáhat před každou další epizodou.
Mimochodem, celkem je aktuálně 20 restů na Novinku pod lupou, ale všechno pomalu bude! :D
Hodnocení jedna básenˇ,tak to budu muset vyzkoušet.
Znie to nadejne...
Docela mě to láká, ale budu se bát... :D
Pilot som pozeral včera a úplne súhlasím 80%. Ak sa to však začne uberať tým sprývnym smerom, môže sa to dokonca zvýšiť aj na tých 90-100%.
Všeobecne som zatiaľ s letnými novinkami tohto leta spokojný. Zatiaľ som videl Braindead, American Gothic, Guilt a Animal Kingdom a všetky ma príjemne prekvapili.
Najviac sa však teším na Queen of the South, ktorú si môžem konečne dnes pozrieť, tak dúfam že aj to bude skvelé.
Za mne pilot 90%. Parádní politická satira kombinovaná s Vládci loutek, s příjemným obsazením - D. Pino (překvapivě v nepolicejní roli :) ),milá M.E. Winstead a samozřejmě sympaťák T. Shalhoub. Rozhodně velký potenciál do budoucna, snad udrží kvalitu i tempo pilotu. Ale souhlasím, že závěr mohl být trochu vypjatější.
Tak po šesti dílech naprostá spokojenost. Pořádně se to rozjelo, ale při pohledu na ta čísla už se pomalu připravuju na to, jak mě CBS zase nasere, až mi seriál zruší. :-D PoI, Limitless, brzo i BrainDead... CBS mi po tomhle seriálu už fakt nebude mít co nabídnout.
Musím říct, že mě překvapilo, o kolik se děj jen v jednom díle posunul. Čekala jsem, že bude tři díly trvat, než si jen něčeho všimne. Aspoň to není další natahovačka.