Diskuze k článku Supernatural: Co čeká Winchestrovy v nové sérii?
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 6. 2016 / 13:16:02 (před 8 roky)
off

Setkání s matkou mě potěšilo,postřelení Sama vyděsilo a tak chci,aby už začali další sérii vysílat,nejlépe od zítřka :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
25. 6. 2016 / 13:31:16 (před 8 roky)
off

Tak je jasný, že Sam přežije. Seriál bez něj by nebyl ono. Teď záleží jestli ho to nejak poznamená, aby zas trochu oživili děj nebo ne.

V článku sem narazil na překlep:

znvou
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 6. 2016 / 01:12:49 (před 8 roky)
off

Ono ešte niekoho naozaj baví ako stále zomierajú? V pekle, očistci, na zemi, v nebi a zas dookola.

Taktiež tam akosi chýbajú pravidelne/ nepravidelne sa objavujúce vedľajšie postavy. Crawleyho a Castiela nerátam, takže po odpravení Bobbyho tam už nik nezostal. Nato, že má seriál zatiaľ 240 častí, tak je to dosť slabota. Keď sú tam tak dlho len oni dvaja tak to časom pôsobí umelo. Nie je viac dejových liniek, len vlastne oni dvaja stále dookola, ich rovnaké problémy stále dookola, ich zomieranie a oživovanie stále dookola a sťažovanie sa stále na to isté. Chcelo by to viac hlavných postáv, alebo nezabíjať všetky vedľajšie, aby sa prípadne mohli zas objaviť.

Lucig
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 6. 2016 / 02:55:45 (před 8 roky)
off

Jestli se autoři snažili o cliffhanger, měli zvolit něco originálnějšího, než znovu zopakovat už rutinní motivy jako hlavní hrdina (málem) zabit nebo návrat některého rodiče (zvlášť matka na mě působí otravně, protože ta postava nemá žádnou hloubku). Spolu s neustálým zatajováním a lhaním mezi bratry jsou to snad ta největší klišé titulu a mně to jen potvrdilo, že nebyl důvod se k seriálu vracet.

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 6. 2016 / 07:18:59
angel216
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 6. 2016 / 11:44:02 (před 8 roky)
off

Já se na novou sérii znovu jako na všechny minulé velmi těším. Supernatural je již několik let mým nejoblíbenějším seriálem, a proto se už nyní nemůžu dočkat 12. série.
Když se na konci série objevila jejich matka, tak mě podobně jako ostatní napadlo, zda se vrátí i otec nebo třeba Bobby. Přestože to nyní vypadá, že se vrátí jen jejich matka, vůbec mi to nevadí. Po minulém úžasném finále nás jistě čeká další zajímavý děj. :)

Být připraven na válku je nejúčinnější způsob, jak uchovat mír - George Washington
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 10. 2016 / 16:04:17 (před 8 roky)
off

No jo ta finalka bola super. Dal som sneak peak na prvu epizodu 12ky a tedastrelila ho len do nohy. i tak bude zaujimave sledovat ako sa Sam zatvari ked uvidi mamu...