Sice seriál nesleduji, ale gratuluji mu k jeho výdrži a do dalších sezon hodně nápaditých smrtí
Seriál mám moc ráda a těší mě, že si i po výměně osazenstva udržuje úroveň :) (nemůžu ovšem popírat, že mými oblíbenci byli Tom a Jones, i když i na nové tváře se dá koukat... :) )
tak ten výčet způsobů vražd na konci pobavil. Vraždy v Midsomeru mám ráda a už ted'si plánuji, že až mi bude šedesát a budu v důchodu, tak je budu sjíždět od první řady až do konce (a potom díky Alzhaimerovi zase znovu).
betty.niesnerova napsal(a):
tak ten výčet způsobů vražd na konci pobavil. Vraždy v Midsomeru mám ráda a už ted'si plánuji, že až mi bude šedesát a budu v důchodu, tak je budu sjíždět od první řady až do konce (a potom díky Alzhaimerovi zase znovu).
Nominujem tento komentár na #KomentárMesiacaNaSerialZone. Novú súťaž, ktorú som si práve vymyslel. :'D
Seznam nápaditých smrtí je skvělý,ale stejně mě to nepřesvědčí seriál sledovat :)
Tak tenhle seriál miluju. Obdivuju scenáristy a jejich fantazii při vymýšlení způsobů, kterak sprovodit oběti ze světa.
Jo každá smrt v tomto seriálu je něčím překvapivá, ač jsem měla ráda staré mužstvo (Tom a Jones), tak ten seriál miluji i teď a hrozně ráda se těším na další serii
Moje máti sice alzhaimera nemá, ale i tak se dívá stále dokola.)
tak tenhle serial mela ve velike oblibe i moje 100leta babinka, divala se na nej stale dokola a hltala kazdy novy dil ;-) a to byla bez Alzhaimera
Seriál jsem hodně sledovala až ty novější jsem neviděla ,ale určitě to napravím zima je dlouhá .o)
Perseus212 napsal(a):
Sice seriál nesleduji, ale gratuluji mu k jeho výdrži a do dalších sezon hodně nápaditých smrtí
:) asi tak