A Community se vrací 15. března, jen tak trochu mimo téma...
Výběr docela dobrý.Já se asi zaměřím na Isabel,Daddy´s Girls a Animal Kingdom :-))
Jsem zvědavá na Beautiful People, ale docela se toho bojím, jelikož pilot už má asi tisíc herců, tak aby z toho nebyl moc velký guláš. Notorious zní trošku jako Revenge, tomu bych dala šanci.
Z komedií Next Caller Please, prostředí rádia mě bavilo snad všude, The New Normal (Ryan Murphy = my guilty pleasure), Save Me možná.
Snad ty komedie budou mít "průměrný" humor, ne ten klasický NBC-ovský jako The Office a podobně.
ragelly napsal(a):
...
+1
Beautiful People a Revolution.
Jestli začnu koukat na Animal Kingdom, tak mě umlaťte. Sotva se jednoho House zbavím... :D
Anetka888 napsal(a):
Beautiful People a Revolution.
Jestli začnu koukat na Animal Kingdom, tak mě umlaťte. Sotva se jednoho House zbavím... :D
Tak ale to ti říkám, že na tohle si osobně dohlédnu má drahá :D
Tak za mě určitě Beautiful people. Ty mě zaujali asi nejvíc. Z komedií Pak 1600 Penn a Savem me. A jestli je New Normal od Murphyho, tak na to se zcela určitě kouknu taky :D.
zajímavý výběr. no vím, co si určitě nepustím, ale s mým štěstím vyberou právě to.
Jsem zvědavá na Chicago Fire. Dívala jsem se na Chicago Code a ten zrušili...
Zajímavé, zajímevé. Tak já bych asi zkoukla The Frontier, Midnight Sun a Revolution. A z komedií 1600 Penn a Downwardly Mobile.
Zaujal mě beautifil people a docela i ten Chicago fire
Komedie od Kari Lizer už má jméno - Lady Friends
nic proti decka ale bezte se ven probehnout ,nabrat do plic cerstveho vzdousku a treba si i zasoulozit ...
hele, hele, hele ... :-)
Komedie "Go On" s Matthew Perrym oficiálně vybrána pro seriál :)