Preacher mě dostal,parádní díl.
Tak dnes to vyhráva Microsoft a PoI :DD
Pridávam hlášku s Outlandera, ktorá sa už nevešla :P
(Claire vyndáva třísku z ruky jednému chlápkovi)
Rupert: Ty velký mimino. Angus by si to vyrval předními zuby.
Fergus: Neměl přední zuby.
Rupert: Tak by použil dásně.
Výborný výběr...potěšil :)
Ještě pár z GoT :)
(před bitvou)
Jon: Nějaké rady?
Melisandra: Neprohraj.
(Dany se vrací do města, které je pod útokem.)
Tyrion: Naproti událostem, myslím, že město je na vzestupu. Možná bysme se ale mohli schovat.
Tormund: (k Davosovi) Potřebuju dobrý pití, aby mě pomohlo usnout před bitvou. Chceš nějaký? Mám džbán nakyslého kozího mlíka, který je daleko silnější než ty chcanky, co vy kokoti cucáte na jihu.
A ještě jedna z Orange 4x04 :)
česky:
(Diazová je myšlenkami úplně někde jinde.)
Gloria: Souvisí to nějak s tou tvou včerejší schůzkou? (Diazová se zarazí.) Jo, přesně tak. Já o ní vím. Jsem jako Colombo, akorát mám dvě pravý oči a lepší zadek.
originál:
Gloria: This got anything to do with that meeting you had yesterday? Yeah, that's right. I know about it. I'm like Colombo, but with two real eyes and a better ass.
Děkuji za krásné hlášky, GoT a Preacher jsou nejlepší:)
A ešte záder z American Dad, pri ktorom som nemohol. :'D
(Celá rodina sleduje zprávy, kde ukazují záběry ze soudního procesu chlapce, který zabil svého otce. Francine říká, že ho zabil určitě proto, že se mu táta nevěnoval.)
Stan: (Koukne na Stevea; mluví si sám pro sebe v hlavě.) Můj Bože, v posledním čase se mu vůbec nevěnuju. Ale určitě je v pořádku. (Steve se na něj usměje.) Co to bylo sakra za úsměv?! Můj Bože, je časovanou bombou! Jestli s ním nebudu trávit víc času, kdoví, co za zvrácený, příšerný osud mě potká přes jeho vražedné ruky! (Představuje si, jak ho Steve vraždí.) Tak a dost! (Steveovi) Jdeme ven. Jestli někoho v této rodině zabiješ, bude to jedině Francine.
Steve: Cože?
Francine: Neodmlouvej tátovi.
Vďaka všetkým za príspevky a za odozvu. ;)
Výborný výběr, luxusní hlášky v článku i v komentářích, díky!
Díky moc za super hlášky :) Nejlepší pro mě asi z Preachera, tam je úžasné všechno, co vypadne z Cassidyho :D