Diskuze k článku Piloty v sezóně 2012/13 (ostatní)
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 2. 2012 / 20:18:47 (před 12 roky)
off

Už nějakou dobu (po skončení SGU) mi Syfy docela chybí. Takže můj zájem se obrací k seriálu Rewind. Jinak mne docela zaujal další teen seriál z produkce ABC Intercept.

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 2. 2012 / 20:23:45 (před 12 roky)
off

Doufám, že Bunheads bude přejmenován. Chápu, že je to odvozenina od účesu, co nosí baletky, ale to slovo mě neskutečně vytáčí :))
Určitě dám šanci všemu na USA, Syfy, ABC Family, podle trailerů se rozhodnu u ostatních stanic.

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 2. 2012 / 20:28:38 (před 12 roky)
off

Sem docela zvědavej na Rewind - cestování časem je docela ošemetná záležiotost pro scénáristy, je potřeba se vypořádat s paradoxem. Snad to nezmršijou jak u LOST - kdy si časem porušili svoje vlastní pravidla.
Jinak by mohla být zajimavá i Da Brick nebo L.A. Noir. V HBO umí udělat dobré drama, a L.A má zas nadějný příběh - už se těším

Ajam
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
22. 2. 2012 / 20:40:24 (před 12 roky)
off

Z tohoto.. celkem by mě zajímalo, jak budou natáčet Masters of sex, aby to bylo decentní, a tudíž vysílatelné, a zároveň zajímavé... bojím se, že půjde o druhý Sex ve městě.

Intercept vypadá prostě jako další kriminálka... Baby Daddy může být celkem zajímavé, pokud to pojmou trochu "nezávislejší" formou. Stejně tak How To Cheat On Your Wife. První věta u The Americans vypadala hodně zajímavě, nevím proč mi na mysl vyplynulo Bratrstvo neohrožených, ale zbytek to pohřbil, ten scénář vypadá jako vycucaný z Pravdivých lží.

Rewind mi jako až taková bomba nepřijde, tohle téma už bylo tolikrát omleto, že pokud z toho vznikne něco svébytného, smysluplného a originálního, bude to úspěch.

Scent of Missing, Local Talent... podle mě aspirují na věci, které budou ukončeny po jedné sezóně...

Zbytek těžko hodnotit, záleží na tom, jak to tvůrci uchopí.

Tak snad už z toho ke koukání zbývá jen Legit. Žůžo...

And when my time is up, have I done enough?
Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
22. 2. 2012 / 20:41:22 (před 12 roky)
on
Ajam napsal(a):

Sem docela zvědavej na Rewind - cestování časem je docela ošemetná záležiotost pro scénáristy, je potřeba se vypořádat s paradoxem. Snad to nezmršijou jak u LOST - kdy si časem porušili svoje vlastní pravidla.
Jinak by mohla být zajimavá i Da Brick nebo L.A. Noir. V HBO umí udělat dobré drama, a L.A má zas nadějný příběh - už se těším

V LOST se mi náhodou cestování časem líbilo. A tak by to logicky mělo i fungovat. Ať uděláš co uděláš, budoucnost to nevlivní, protože to už se všechno stalo... Tak či onak je to fuk, protože všichni byli mrtví, takže kdoví, co se jim to zdálo. :-D

Jinak těším se na cokoliv od FX. Od AMC taky i když si nedokážu od nich představit komedii...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
22. 2. 2012 / 20:43:29 (před 12 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Z tohoto.. celkem by mě zajímalo, jak budou natáčet Masters of sex, aby to bylo decentní, a tudíž vysílatelné, a zároveň zajímavé... bojím se, že půjde o druhý Sex ve městě.

Myslím, že s tímhle si u SHowtime hlavu nedělají. Viz Californication, Secret Diary of a Call Girl, etc.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
22. 2. 2012 / 20:46:18 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Myslím, že s tímhle si u SHowtime hlavu nedělají. Viz Californication, Secret Diary of a Call Girl, etc.

Taky pravda, to mě nenapadlo...

And when my time is up, have I done enough?
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 2. 2012 / 20:47:15 (před 12 roky)
off

Tak na Showtime nevypadá špatně Ray Donovan, Intercept a Baby Daddy na ABC Family taky vypadají nadějně a zkusím i projekt Jeffa Eastina :)
Btw. Je to ten Jeff Eastin, tvůrce White Collar, nebo ne?

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
22. 2. 2012 / 21:42:01 (před 12 roky)
off

komu zní baby daddy jako raising hope, ale protože jde o abc family, tak v modernějším oblečení?

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
22. 2. 2012 / 23:12:50 (před 12 roky)
on
ševča napsal(a):

komu zní baby daddy jako raising hope, ale protože jde o abc family, tak v modernějším oblečení?

Mě to zase připomnělo film Tátou proti své vůli, jehož kus jsem před lety z nudy viděla...

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
23. 2. 2012 / 00:39:15 (před 12 roky)
off

Tak za mě Showtime - Master of sex (očekávám od Showtime, že budou neortodoxní),ABC Family -Intercept , mám tyhle seriály ráda viz PPL, a Bady Daddy, možná i Bunheads.A za HBO - The Corrections -> moje nej stanice a ještě k tomu s Ewenem- juhůůů :)

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 2. 2012 / 08:57:50 (před 12 roky)
off

Tak za mě - jsem zvědavá na Ray Donovan, The Americans, Jeffa Eastina a Scent of the Missing.

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 2. 2012 / 15:01:08 (před 12 roky)
off

L.A. Noir, tak to může být hodně dobré. Jinak Masters of Sex, Intercept a možná Baby Daddy.

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 2. 2012 / 15:04:36 (před 12 roky)
off

Rozhodně Intercept a Baby Daddy :D

prokda
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
23. 2. 2012 / 16:02:07 (před 12 roky)
off

Proč tu není Starz? :)

BurnNotice.eu - Fan stráka o seriálu Status: Nežádoucí (Burn Notice)
Fruiko
23. 2. 2012 / 16:11:43 (před 12 roky)
on
prokda napsal(a):

Proč tu není Starz? :)

Protože nemají žádný pilot...

Mají NOIR, ale to už je ve stavu výroby seriálu, takže bez pilotu, podobně jako Anger Managment s Sheenem na FX, který také není zahrnut.