Nebyl i film?Něco mi to strašně připomíná,hlavně jméno Kunta Kinte....nebo se pletu?
justynajohnson napsal(a):
Nebyl i film?Něco mi to strašně připomíná,hlavně jméno Kunta Kinte....nebo se pletu?
Především byl seriál ze 70. let.
[citace=Nycklick]Především byl seriál ze 70. let.
Tak seriál,já věděla,že něco bylo,děkuji :)
Tohle se hodně povedlo. Perfektní hudební doprovod, krásně zahráno a fajnově natočeno. Střídání žánru (drama/komedie/akční) bylo fajn a osvěžující. A ke všemu kupa známých herců: Fishburne, Whitaker, Lucio, Purefoy, Curran, Meyers...
Díky za zhodnocení, na tento seriál se chystám, i když si možná dřív přečtu knihu. No uvidím :) Bude tu i hodnoceni American gothic? To mám taky v hledáčku ;)
Caroline115 napsal(a):
Díky za zhodnocení, na tento seriál se chystám, i když si možná dřív přečtu knihu. No uvidím :) Bude tu i hodnoceni American gothic? To mám taky v hledáčku ;)
Bude, ale neodhadnu termín :) Jsme na to dva, tak se musíme sjednotit :D
Dokoukám dva díly Ripper Street a pak jdu na to. Už se moc těším.
Kdysi jsem byla neskutečně nadšená z původního seriálu. Viděla jsem ho naposledy možná tak před 25(?) lety, když ho dávali v televizi a od té doby nevím, že by běžel. Tohle prostě musím vidět, těším se, co s tím udělali.
Jak moc brutální to je? Z toho já mám maličko obavy. Původní seriál má jistou pověst, která mě odradila. Když je něco takhle syrové, těžko se mi to sleduje. Zmínily jste bičování...
ševča napsal(a):
Jak moc brutální to je? Z toho já mám maličko obavy. Původní seriál má jistou pověst, která mě odradila. Když je něco takhle syrové, těžko se mi to sleduje. Zmínily jste bičování...
Nepřišlo mi to nijak extra brutální. Některé scény jsou explicitnější, ale myslím, že to je vše v rámci akceptovatelnosti. To bičování v několika záběrech ukázalo krvavá a rozjizvená záda, ale většinou se kamera soustředila na tvář hlavního hrdiny.
ragelly napsal(a):
Nepřišlo mi to nijak extra brutální. Některé scény jsou explicitnější, ale myslím, že to je vše v rámci akceptovatelnosti. To bičování v několika záběrech ukázalo krvavá a rozjizvená záda, ale většinou se kamera soustředila na tvář hlavního hrdiny.
Děkuju. On někdy nemusí být ten výhled. Útvar pro zvláštní oběti taky nikdy neukázal útok pedofila, ale z některých dílů jsem nespala.
ševča napsal(a):
Děkuju. On někdy nemusí být ten výhled. Útvar pro zvláštní oběti taky nikdy neukázal útok pedofila, ale z některých dílů jsem nespala.
Jakože takhle je to silný příběh, i když toho není moc vidět, to jo. Každopádně to jede napříč generacemi a na konci je happyend.
První dva díly byly skvělý. Pak strašně začnou skákat časem dopředu, Kunta Kinte "zmizí" a v čele jsou hlavní postavy, které mě vůbec nezajímají. Ale zase to má skvělé obsazení. (80 %)