Diskuze k článku Nejlepší z nejlepších: CBS
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 7. 2016 / 16:53:41 (před 8 roky)
on

Přiznám se, že o čísle 1 a polovině čestných zmínek jsem nikdy neslyšela :D Ale jinak výborný článek se spoustou zajímavých informací. A jinak mé tradiční díky CBS za:

CSI - na této kriminálce jsem vyrůstala a nedávno jsem dala kompletní maraton Las Vegas, takže mám živě v paměti a v srdíčku :D

JAG - opět seriál mého dětství, taky mám za sebou kompletní maraton pár let zpátky, nedám na něj dopustit

Ghost Whisperer - jeden z mých prvních seriálů, finále první řady s tím letadlem je pro mě jedna z nejlepších epizod, navíc ten zvrat na konci dílu mi tenkrát naprosto vyrazil dech

The Nanny - jeden z nejlepších sitcomů, které jsem kdy viděla, pravděpodobně ho řadím na mé osobní třetí sitcomové místo (po Galavantovi a Scrubs), těsně před That '70s Show a Whitney :D

Koukám, že z CBS mám ohodnocených jen 36 seriálů, to nejsou nic moc statistiky, u ABC jsem měla 2x tolik. Ono je to taky tím, že CBS všechno ruší po deseti sériích, takže trvá, než se k tomu dostanu, protože to odkládám a odkládám kvůli nekonečné délce :D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 7. 2016 / 17:40:33 (před 8 roky)
off

Musím přiznat, že z té TOP 10 znám jen 3 seriály.

M.A.S.H, k tomu netřeba nic dodávat.
Dallas, ten jsem vždy měla ráda a bavilo mě to.
BBT, taky netřeba nic dodávat.

Samozřejmě, od vidění znám i tu lišáckou spisovatelku Jessicu Flatcher, ale nikdy jsem to pravidelně nesledovala a moc mě to nebavilo.

V čestných zmínkách jsem našla více favoritů. The Nanny, Two and the Half Man, NCIS(jak kdy), The Mentalist, Survivor. Přidala bych jenom 2 Broke Girls a How I Met Your Mother.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 3x | Naposledy: 3. 7. 2016 / 17:42:32
Dahllia
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 7. 2016 / 17:48:48 (před 8 roky)
off

Upřímně, tady z toho výčtu znám tak polovinu. Vybrala bych jiné, ale asi opravdu nejsou tak kultovní, jako tento výběr. Děkuji za článek. :-)

Quia ego...
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
3. 7. 2016 / 18:02:20 (před 8 roky)
off

Samozřejmě znám jen ty poslední seriály až někam k M.A.S.H.,ten si matně pamatuju,táta se u něj řezal pokaždé,když běžel v T.V.
Bylo vybráno opravdu několik kultovních seriálů...palec nahoru.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
3. 7. 2016 / 18:22:51 (před 8 roky)
on

pro mě jednička minulosti M.A.S.H a současnosti Survivor

sgjoli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 7. 2016 / 18:30:30 (před 8 roky)
off

Z výčtu (top 10 i zmínky) mne nejvíc bavil MASH, to je moje srdcovka - na to můžu koukat pořád a neomrzí se to! Dřív jsem občas taky koukla na To je vražda napsala a momentálně v TV někdy koukám na TBBT. :-)
Z dob mého dětství/puberty mi tu naopak chybí JAG a Magnum P.I., ale chápu, že není možné sem dát úplně všecko. :-)
Nicméně díky za článek, jsem zvědavá na další články z téhle série!

Kafe, knihy a seriály!
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 7. 2016 / 18:33:17
CrazyGeek
3. 7. 2016 / 18:30:50 (před 8 roky)
off

První půlka je asi víc pro pamětníky i když I love Lucy a herečka mi něco říká (nebylo o ní zmínka v Mythbusters?)
Jsem ročník 88 takže Dallas a To je vražda, napsala jsou pevně zakotveny v mém vyrůstání u babičky :P M.A.S.H patří do mých Top3 doktorských seriálů. CSI Las Vegas můžu vždy, ALE jen než odešel William Petersen. NCIS taky začala jako offspin J.A.G.u ne? Jestli dobře vzpomínám, vyšetřovala se tam vražda manželky / milenky Rabbova bratra. Jooo, starý časy :)

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
3. 7. 2016 / 18:59:28 (před 8 roky)
off

Tak moje Top 10 seriálů CBS je následující:

Mám tu 4 komedie: The Big Bang Theory, 2 Broke Girl a How I Met You Mother a jediný starší zástupce z celé mé top 10 je pak THe Nanny (díky tomuto článku jsem zjistil, že jsem ani tenhle seriál neměl ohodnocen. Přitom jsem na tom vyrůstal) :-) Jinak jsem zjistil, že u komedií jdu často proti masu. Takže třeba Mash či DVa a půl chlapa absolutně, ale absoulutně nemusím a vždy jsem odcházel z pokoje, když to na to tenkrát ségra přepínala =D

Nesmí pak chybět realitka Survivor. Na tu nedám dopustit. Vždycky mě neskutečně baví ta kombinace zajímavé lokace, soutěží a celkově chování lidí. Jak já se těším na tu českou a slovenskou verzi =D

Pak tu jedna taková jednohubečka. Přestože to mělo tak málo dílů, tak mně se to líbilo hodně. Mám na mysli Harper Island.

A teď už dramata: Ty které jsem si občas pouštěl v TV a pak i stahoval či stahuju: CSI, Person of Interest, Myšlenky zločince a Ghost Whispers.

Valesion
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
3. 7. 2016 / 20:01:18 (před 8 roky)
off

Z hornej TOP 10 jedine MASH, Dallas a TBBT.. prvími dvoma som trávil roky na základke a TBBT, to proste sledujem doteraz :)

A ďalej:
Lessie - Bože, to si ani nepamätám už takmer.. ale sledoval som to
Dva a pol chlapa - S Charliem geniálne. S Kutcherom.. stále dobré a posledná séria už super :)
NCIS - skvelý seriál, ale skončil som na 10. sérii.. snad sa niekedy dokopem k tomu, aby som ho dosledoval
Mentalista - poslednú sériu som pozeral v TV spolu s mamou :D
a z CSI ma zaujala jedine Miami (pretože Horatio a jeho brýle :D).. ostatné ma nikdy nebrali
no a JAG.. jeden z mojích top seriálov v detstve :)

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 7. 2016 / 20:22:52 (před 8 roky)
off

Výborný článek, spousta pro mě nových informací. Mám ohodnoceno 31 seriálů CBS, z toho jen 5 uvedených v žebříčku a 4 čestné zmínky.

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 7. 2016 / 20:23:18
Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 7. 2016 / 21:02:38 (před 8 roky)
off

Článek je to pěkný, jen mi tam dost chybí Báječní a bohatí, přece jen se vysílají už od roku 1987 .-) a rozhodně jsou nejlepší z nejlepších (holt sem fanynka no.D)

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
3. 7. 2016 / 21:10:15 (před 8 roky)
off
Atenecka napsal(a):

Článek je to pěkný, jen mi tam dost chybí Báječní a bohatí, přece jen se vysílají už od roku 1987 .-) a rozhodně jsou nejlepší z nejlepších (holt sem fanynka no.D)

U Velké pětky bereme pouze primetimeové seriály. Jinak by to s ohledem na délku seriálů opravdu byl výběr soap oper, sportovních relací a zpráv :)

And when my time is up, have I done enough?
Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
3. 7. 2016 / 21:14:12 (před 8 roky)
off

Je škoda, že nějaké sitkomy, se tu ani neobjeví, natož se nedá čekat ani dabing. Některé bych chtěl vidět.

Fabec
3. 7. 2016 / 21:14:53 (před 8 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

U Velké pětky bereme pouze primetimeové seriály. Jinak by to s ohledem na délku seriálů opravdu byl výběr soap oper, sportovních relací a zpráv :)

Ono to ještě běží a točí se dál??

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
3. 7. 2016 / 21:28:13 (před 8 roky)
off
Fabec napsal(a):

The Bold and the Beautiful ano, ale nevysílá se v primetimu. Třeba The Young and the Restless, The Price is Right, 60 Minutes, to jsou pořady, které za sebou mají desítky let vysílání a pořád běží.

A k tomu předchozímu... ono je to pochopitelné. Když se po revoluci k nám dostala americká tvorba, odvysílalo se pár seriálů, které byly vyloženě symbolické (Dallas, Star Trek atd.), pak seriály, které byly aktuálně úspěšné (Kutil Tim, Pohotovost + pár kriminálek). Ty starší seriály byly sice úspěšné, ale byly opravdu staré - v programu na ně nebylo místo a pak už se k nim nikdo vracet nechtěl. Dneska už je nikdo nekoupí, protože by se mu penize za licenci nikdy nevrátily.

And when my time is up, have I done enough?
Pan Citron
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 7. 2016 / 21:32:00 (před 8 roky)
off

Díky za tento článek. Mám rád historii televize, ačkoliv nějak takto hluboce jsem se spíš zajímal o tu britskou, takže zjistit něco i o amerických stanicích bylo fajn. O těch seriálech z první půlky jsem slyšel, ale i tak jsem kvůli někdy až šílenému množství dílů, neměl nikdy odvahu se podívat (plus jak to nemá nějaký slušný počet dvodjílů, tak s tím mám tak nějak automaticky trochu problém :D ). Každopádně zajímavé informace, číst si o těch "žabomyších" válkách o sledovanost mezi stanicemi je vždycky zábava.

I am not a number, I am a free man!
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 7. 2016 / 21:36:14
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 7. 2016 / 22:22:06 (před 8 roky)
off

OD Mash hore to poznam, ale vsetky sa pozerat nedali...sucasne TBBT, to mozem

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 7. 2016 / 23:22:50 (před 8 roky)
off

Zase jednou výborný a vyčerpávající článek. Díky autorovi

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Empty
4. 7. 2016 / 05:58:19 (před 8 roky)
off
Fabec napsal(a):

To ještě nic není, soap opera Tak jde čas (Days of Our Lives) se začla vysílat v roce 1965 a ukončeno bylo natáčení v roce 2008. :D To si řiká přímo o maraton na život a na smrt. :D

cecilka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 7. 2016 / 10:14:11 (před 8 roky)
off

První půlku vůbec neznám, tu druhou už jo.
Na MASH se chystám už asi dva roky, že se na to podívám pěkně postupně. Teďka mě tenhle článek dost nanadil se do toho konečně pustit.
Super článek. Těším se na další, aspoň se dozvím něco nového.

themacs
4. 7. 2016 / 10:29:03 (před 8 roky)
off

Soráč, ale NCIS jen jako čestná zmínka??? Myslím si, že NCIS je mnohem známější, lepší a úspěšnější než např. CSI ...

Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
4. 7. 2016 / 10:46:46 (před 8 roky)
off
themacs napsal(a):

Soráč, ale NCIS jen jako čestná zmínka??? Myslím si, že NCIS je mnohem známější, lepší a úspěšnější než např. CSI ...

NCIS mám taky ráda, ale za přelomový seriál bych považovala spíš CSI. Původní CSI byla originál, (nikdy nezapomenu, jak z hýbající se mrtvoly vylezla nasycená krysa) NCIS je v podstatě odnož JAGu, která ho přerostla. Všichni se prostě do žebříčku neprotlačí, já tam taky nemám svoje CM. :)

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
4. 7. 2016 / 13:50:43 (před 8 roky)
off

Pridávam sa k ostatným. Pred MASH nepoznám ani jeden seriál. Po ňom už všetky. Ďalšie seriály CBS, ktoré určite stoja za pozretie a odporúčam každému, aby si ich pozreli:

Sitcoms
How I Met Your Mother
The Nanny
Partners
Two and a Half Men
Worst Week

Drama series
Cold Case
Dr. Quinn, Medicine Woman
Early Edition
Ghost Whisperer
Harper's Island
JAG
Numb3rs
Shark

Wait for it...
MS_Cyril
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 7. 2016 / 20:13:15 (před 8 roky)
off

Určitě bych přidal HIMYM, aspon do čestných zmínek...jinak survivor si určitě zasloužil místo v TOP 10 :)

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
4. 7. 2016 / 21:13:57 (před 8 roky)
off

Těch deset se musí vybírat opravdu těžko, ale přimlouvala bych se taky za Survivor, ať je dnes kvalita jaká je, šlo v době vzniku o dost přelomovou věc. :) No a co dodat k M*A*S*H? Stále čekám na tu Síň slávy! ;) ;)

Case*Wawe*Make
4. 7. 2016 / 22:50:55 (před 8 roky)
off

M*A*S*H, The Nanny,JAG, Cold case a The Big Bang Theory.
Kdysi dávno (nedokoukáno) Without a trace a NCIS

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
5. 7. 2016 / 10:32:35 (před 8 roky)
off

fantasticky clanek :-), davam si ho po castech, abych mela sanci vychutnavky

007.dany
6. 7. 2016 / 18:54:51 (před 8 roky)
off

Znám z toho 4 seriály a všechny mám celkem rád,ale ostatní vypadají také velmi zajímavě...

Dan
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
8. 7. 2016 / 22:50:04 (před 8 roky)
off
TonicDope napsal(a):

To ještě nic není, soap opera Tak jde čas (Days of Our Lives) se začla vysílat v roce 1965 a ukončeno bylo natáčení v roce 2008. :D To si řiká přímo o maraton na život a na smrt. :D

Pokud se nepletu, tak se s plánovaným ukončením Days zvedla vlna nevole a seriál přežil. Běží vesele dál, byť teda sledovanost klesla.

lllleon
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 7. 2016 / 18:42:34 (před 8 roky)
off

Skvělý článek, jako vždycky :)
Jen bych přidala k čestným zmínkám Jak jsem poznal vaši matku. Myslím si, že si to zaslouží.

They don't know that we know they know we know!
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
24. 7. 2016 / 18:34:23 (před 8 roky)
off

CBS je můj šálek kávy. :)
Kriminálky (za mě nejvíc teda NY), Chůva, Beze stopy, Teorie velkého třesku, To je vražda, napsala, M.A.S.H. A v neposlední řadě Mentalista. ♥

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.